AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 14853|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)  關閉 [複製鏈接]

EXP
297 點
樓主
回3個曙光版主:
其實我一向都唔應同你地的做法,好多時都見到你們係有冇無意有偏私的行為.亦濫用扣分制度,
基本上,每個人上論壇都有權利去說佢所說的事, 我明白有事大家過火可能會用語過激,但可以作警告或DEL去POST,而並非一味扣人分. 論壇是公眾大家享用,情感抒發的地方的,只要大家非刻意胡說八道,胡亂出POST. 我唔見得你有什麼大權可以扣分. 也不見得你所定的扣分制有幾公平,公開.只係霸權行為的一種.

其次霸權行為,私法不一 ,中國歷史上皇帝行為向來不受認同, 而你們現在所作的行為也只是其縮影.

每個人都一定有私心,玩呢個GAME既人根本唔適合做呢個GAME既板主

最後你要扣我可以隨便.但我相信你DEL/什至扣分前, 可以短MESSAGE我
我亦有充分理由打呢個貼係度.

亦鄭重對小BE,黑色寧靜, GODZILLA 應反思自己是否做到合職的板主及 是否真的是適合做板主
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
297 點
不反思,不認錯而沒有合理解釋.
一,我覺得你冇資格做板主,唔好拎板主身份大我
二,換板主
THAT'S IS

EXP
297 點
原帖由 godzilla 於 2009-3-27 19:57 發表
首先請大家明白,版主只是執行版規者,只要有任何人犯了版規其中一條,版主係有絕對權力扣分,這是版主的職務,被扣分者唔反思自己犯規,反而指責版主扣分,沒有這個道理,如果有証據証明版主是無估扣分,而角下沒有犯任何版規,係可以提 ...

布殊因為政策不一,轉橫而得不到人民的心,因而有奧班馬的出現,他不算完全得到美國人的心,但至少未見有大規模的上街示威,今天正如你說, 你可以說自己是受agame受命, 但你得的只是權,而得不到人既信服.我冇資格叫agame請咩人做板主,但我絕對的權利說你地做得唔好,我重覆:godzilla,小be,黑色寧靜是做得不好的板主.我有權說話,亦有權示威,因為我是用戶,而你的說話,做法,如布殊一般專橫用權.如事冇大小用權壓下, 反是必然.
我也可細看你們的板規與你再作溝通

EXP
297 點

回覆 63樓 ~兒兒~ 的帖子

非常同意,請得新人,godailla就要有心理準備,佢地錯左,正代表你管理不力,
勿以官腔口敏,亦致身事外

EXP
297 點
咁樣講,而家唔夠人既証據爭辯就借睇線,所謂高層版主還是
官官相衛, 想馬虎了事,真好野