AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 草女
打印 上一主題 下一主題

假如我....  關閉 [複製鏈接]

EXP
251 點
樓主
我唔係比gm封左 我都唔用既 又點會比人封呢  傻既
仲有 我唔係放ac 都未達到自己目的 又點會放?   
其實你因為 某d野 令到我唔知點做  好煩呀 搵人教我點做  

把過氣了的電玩都找出來玩一番 感覺不錯><
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
251 點
我比人爆ac  兼del埋   唉 依家無左幾千m不可能再有心重新升過

EXP
251 點
唉 只怪 遇人不淑   算吧

EXP
251 點
唔知玩唔玩好...

EXP
251 點
原帖由 血刃族 於 2008-4-12 20:55 發表
咁雙煞又少左個團戰高人啦......
爆ac真係爆得咁絕...囉完d野仲要del埋.....
正人渣- -俾起人渣教主再人渣d- -
何謂團戰高人= =?   講真 我真係估唔到 佢會咁對我....

EXP
251 點
我唔想講佢名.. 只能怪自己  遇人不淑... 心灰意冷
唉  但都有點開心
因為我身邊有一班好朋友  
依d 係咪叫 患難見真情...

以後要帶眼識人  因為 『畫虎畫皮難畫骨』/﹏\

EXP
251 點
原帖由 jimmylo 於 2008-4-13 17:11 發表

佢都爆左你ac啦
佢不仁你不義呀
講佢名啦
大把人幫你報仇

我終有一日會講.... 大家放心

EXP
251 點
原帖由 星星~☆ 於 2008-4-13 19:52 發表
邊個衰人咁衰DEL  左  寶寶  你個AC \口/
我地幫你+_+
出口氣@@
講佢個名出黎>.
多謝大家先=]    呢次 唔知點報答大家  雖然跟小數人 只係係 呢個板到認識 但 大家都咁幫我 小草 感激不盡^^  感到好開心  呢d係咪叫 患難見真情   我以前  只會對人咁做  但 自己從未感受過呢種感覺  但 依家 知咩感覺 感到好開心
原帖由 牛牛 於 2008-4-13 19:53 發表
@@寶寶比人爆左AC==?
  係 比人爆完 再 del  之後連我隻弓手既 30+3 雪花都比佢拎走埋  只不過係 佢沖上 +3之麻 原本 沖到+2 係我自己沖咖 依家算點姐  個野我咖  都拎走埋 好抆
原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-13 19:53 發表
係lo.........唉..好心佢爆都唔好del ac....

草你分身係邊個?
秘密  你自己留意下啦  傻瓜唔留意 都問下第d人  因為都好多人知
原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-13 19:58 發表
人地有草個ac掛....
係 佢係有我ac 但 千千萬萬都估唔到 佢 爆完  del埋 仲要 屈人 仲要 賴一個根本無可能會爆我ac既 好朋友   之後仲要 默認左好多次   我都忍唔到 就問左一句  『 你果晚 最後上 草寶寶 ac 你見到d咩  』  之後佢就 鬧我地   問候我地   唉  ~

EXP
251 點
原帖由 笨andy 於 2008-4-13 22:43 發表
做咩牙你=.= 感就唔玩 感係天女我同咩水秋=.=
咁假如你比人爆左ac 再del埋    你會點 仲要比一個 你最信任既人 del左  之後死口唔認 個ac  入面 有好多好多野咖   有成幾千m  咖啵   唉 連我同 之前 既老公  留比我既野 都無埋.....仲有 你係  dy?   係既話 我都同你打唔到  因為 你 66啦 我自己先 64   唉   好慘

EXP
251 點
原帖由 cms2192 於 2008-4-12 22:14 發表
草草,你千期唔好唔玩呀
我識嘅人入面你已經係少數仲有玩曙光嘅人
你唔好掉低我呀...你走咗咁我點呀...
有啲野過去咗就算啦,唔好再為咗果啲小數衰人而唔開心啦
仲有我地一大班朋友呀ma,你一定可以好似以前咁嫁﹗ ...

你係.....??  你係衰豬-0-?   其實我都唔知玩唔玩好

EXP
251 點
原帖由 jacky喵~w~ 於 2008-4-14 07:01 發表
草草比`佢老公秋DEL左AC~尼方面你可以問下永呀草草...
佢都比人DEL過,打去GM度拎埋身分證拎得番GA.....
傻婆.....無人要你我收留住你先LO.....
米話我個團細就得....... ...
sorry 我仲未講係邊個做 千祈 唔好亂講 唔該 免得 一陣 有人 (發癲)  好無? 唔好亂講=]
原帖由 熊貓大王 於 2008-4-14 08:34 發表
草女之前睇過你d plost知道你好好人~~希望你唔好因為一時既傷而放棄~~
我唔係好人黎咖  因為我自己都唔知我自己係點既人係屬於好人 還是壞人 其實我都係只係做好自己  因為我深信 我點對人 人地就點對我  so  依家出左事先咁多人會幫我  患難見真情  是真的  我會好好珍惜 身邊所有野...  
原帖由 神﹏小浩』 於 2008-4-14 12:28 發表

咪比我係街見到個個『好人一號』
你收埋我份禮物先決定走唔走LA
=]
傻瓜   我 心諗 我應唔應該  堅強比佢睇  因為有d人覺得我好懦弱
原帖由 siu心 於 2008-4-14 13:21 發表
-.-啊啊啊啊
草你比人爆ac=.=?重del埋-0-?
冇左再升過囉...矛甘灰=v='''
你走左  我咪冇肥喵反T^T?
我重咪滿足到隻死肥喵噶欲望哇=.=.....:'(
  哇 你咁想滿足隻貓= =  早知擺低比你 滿足佢啦  你答名果到 跟我用喵\./   64就 65咖啦  手升左好耐 先有今日!!! 但比人一下ko左     真係叫我唔知點做先好  唉....  
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-4-14 13:34 發表
有緣人唔好唔玩喇~__~"咁難得先搵到個同一日出世ga朋友..
你話個過人屈你個好朋友,比人屈個過係小浩@@?
哈 咁又係  我記得 果時 係月崖 我問你 先知-3-  你果升緊戰咖  好記得   之後我地就以『有緣人』 呢個名 稱呼對方    唉  太多回憶  真係叫我唔知點做  佢唔係屈 小浩呀   屈小浩 我會仲抆  佢屈飛仔呀  飛仔一定唔會爆我ac囉 我死都唔信佢會  其他有我ac既人  都會問過我先開  唉 遇人不淑 無計

EXP
251 點
多左個既= =  唔該 關左呢個佢~

EXP
251 點
原帖由 egg123 於 2008-4-14 13:54 發表
何必呢..草草...一係我同你up..唔好走啊..因為我會比d野你架..1m同埋30lv匕首好唔好?
我隻賊 已經 3x  但我心領了=]  多謝你呀 ><  
原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-4-14 13:57 發表
天真的egg...草草咁多人唔想你走..你留低啦...
  其實我都唔知點好 知既 都唔洗咁煩><

EXP
251 點
原帖由 siu心 於 2008-4-14 15:10 發表
究竟邊個ja=.=

你冇得唔玩=。=  雖然冇肥貓玩=,=   
但你必須以繼續玩 \w/  以代替肥貓.....=口=
但係我無隻貓咁肥
原帖由 jacky喵~w~ 於 2008-4-14 16:49 發表
好似話係秋唔玩....
跟住佢由惱左你....
米順手del埋你ac....
我堂堂jacky豬你都敢疾?
不過我都都係覺輝少以前對你好d~
內情我唔知....但係秋個人....
我同小金都幾清楚.....
算啦草草......你不如就叫永教你
點拎番 ...
如果你知咁多野  哈  仲要知得比我還要多    咁不如你做埋我啦 好無?      咁我嬲左你 而我又咁岩 有你 ac 既  del埋你 仲要係順手果隻  你都會 嬲到pk啦   仲有 我未話邊個做 唔好亂up  廢事一陣有人發癲  你知佢份人?  又如何?
原帖由 jacky喵~w~ 於 2008-4-14 16:52 發表
唔搵我幫你...你GE損失
哈 好一句損失  但我感唔到有損失既感覺(只係呢幾日) 只係物質上無左  但 我可以見到 我身邊既人對我果份感情   有 同無 果d野 都罷了
原帖由 jacky喵~w~ 於 2008-4-14 19:22 發表
我對你的愛細水長流~
直到千[秋]萬[袋]

愛如煙,愛如畫
有如似水連嬅~
恨如雲,恨如水
有如重重環山~
有幾愛呀
原帖由 舞乂牛戰士 於 2008-4-15 09:44 發表
睇緊ge途中有d鼻酸><
草草,最多我地夾700點俾你....你同gm拎返個ac啦><
其實你之前話你未講係邊個個陣,我都估到係邊個嫁啦...
真係有好多人唔捨得你...
我地一定一定會幫你報仇> ...
依次真係聞者心酸 聽者流淚   點 唔洗啦=3=  我可能唔要 但可能玩分身咖  草寶寶 永遠 消失係曙光好唉 只怪自己信錯人既姐 都信唔到佢係咁既人  其實佢都有爆過 第d人既ac  而我都係  好耐好耐先知.......

EXP
251 點
原帖由 ckahonam 於 2008-4-15 14:23 發表
草草~我都聽講我個fd比秋爆左ac~佢仲以為你都有份爆= ='"
如果你聽你fd 話 信我係 爆ac 既   咁既然你信我係呢種人既話 不如唔好理我 咁你信唔信呀?
原帖由 神﹏小浩』 於 2008-4-15 15:29 發表

你唔係咁可愛下話 =口=
我想講 草絕對唔會係個d賤人lo  唔該
小浩~"~  你都唔洗咁燥~"~  因為我係咩人 應該有大部分人都知  只是好 不是壞  我唔係自己讚自己  只係做好左自己  人地開心 我就開心而已=]  人點對我 唔緊要  最重要既係 開心!!!  仲有 曾經比人話過 『擔糖 唔偷食』  (改左某d字= = 因為好核突)  我fd 教我一句野  『世事豈能盡如人意  但求做人無愧於心』 係無錯咖  自己做左某d野 真係會開心  so 我成日先比人話傻~"~
原帖由 ckahonam 於 2008-4-15 16:45 發表
我冇講過草係咁既人lo 唔該~
成日睇d又唔睇d
其實你都打得有dd 唔太清楚~"~ 睇到人一舊舊= =   
原帖由 cms2192 於 2008-4-15 17:36 發表
我係小寒呀...,,估錯咗啦你..
小寒=口= 我估唔到你會黎依個帖 我好開心><

EXP
251 點
原帖由 飄浮白虎 於 2008-4-16 02:01 發表
個晚同你講左好多你應該明ge說話..
唔好為左一個ac 就自暴自棄 決定唔玩曙光
你一on就密番我la
估唔到你都黎十卜我= =  好感動 太陽係床下底升起= =   
原帖由 cms2192 於 2008-4-16 21:46 發表
開頭唔知係你黎,所以無乜點留意
不過後黎知道係你,就日日上網都會黎睇一睇
你放心,點都好,我都會支持你嘅決定
有咩唔開心你都可以揾我傾嫁
因為....我地係好朋友呀ma﹗ ...
好一句好朋友>< 我會好好珍惜 依家所『擁有』既野=.=  因為都係大家一份心意  好感動哇><