AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: lamxdxd
打印 上一主題 下一主題

好朋友非你莫屬 - LAM之相集5 (只求回覆&開心!招相集6標題)  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 12:12 發表

你根本不是讀書的材料=.=
係得我同月使呢d肯用心讀書既人先會去睇咁多書=v=
真係唔明點解佢感染唔到你努力讀書=.=
你要做到襯托到月使之得架嘛= =
你又唔係唔知佢父母....或者月使父母要聚個「門當戶對」
到時你就柯尼吉蒂=.=
ps呢本書我都睇過下....仲有岩先死左123m(用左5%=.=)

我5係讀書ge材料,咁我係咩野ge材料?
係咩..你5講我都5知你會睇咁多書
佢都5係成日係我面前講睇書...
咁係咪要人做埋d自己5想做ge野先- -...隔硬黎只會引起反效果
仲有咩叫做「門當戶對」- -?未學過e隻字
e本書我未睇過........小去圖書館
另外又扯開晒話題....
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-14 12:55 發表

我5係讀書ge材料,咁我係咩野ge材料?
係咩..你5講我都5知你會睇咁多書
佢都5係成日係我面前講睇書...
咁係咪要人做埋d自己5想做ge野先- -...隔硬黎只會引起反效果
仲有咩叫做「門當戶對」- -?未學過e隻字
e本書我未 ...

呢個社會唔係咁簡單=.=電視都有得你睇...
有d人認為自己既仔/女係上等既人...
自然就要聚d上流社會既人...
不過我當然唔希望現今社會仲有呢d現象啦
但係發展專長會好d囉= =
冇人會淨係打機叻下嘩!?

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 12:57 發表

呢個社會唔係咁簡單=.=電視都有得你睇...
有d人認為自己既仔/女係上等既人...
自然就要聚d上流社會既人...
不過我當然唔希望現今社會仲有呢d現象啦
但係發展專長會好d囉= =
冇人會淨係打機叻下嘩!? ...

好在我呀媽呀爸呀爺呀麻5係咁諗= =...否則我一定死得
假如有e d現象的話..我都5知比咩反應好
發展專長..我專長係咩仲未搵到 - -
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-14 13:14 發表

好在我呀媽呀爸呀爺呀麻5係咁諗= =...否則我一定死得
假如有e d現象的話..我都5知比咩反應好
發展專長..我專長係咩仲未搵到 - -

有d人係咁...
簡單黎講你父母都唔會想你嫁個乞衣..就係咁簡單

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 13:52 發表

有d人係咁...
簡單黎講你父母都唔會想你嫁個乞衣..就係咁簡單

講真其實父團同d上流人士聚埋一齊有乜用?
聚左就可以嫁個有錢人- -?
定係可以即刻變做上等人?
嫁個乞衣..講真其實嫁人e家野...都係要睇自己鍾意姐...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-8-14 14:11 發表

講真其實父團同d上流人士聚埋一齊有乜用?
聚左就可以嫁個有錢人- -?
定係可以即刻變做上等人?
嫁個乞衣..講真其實嫁人e家野...都係要睇自己鍾意姐... ...

如果d父母真係諗得咁開...古今中外就唔會有咁多慘劇=.=
羅蜜歐與朱莉葉都係個差唔多既eg.=v=

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 幻乂影 於 2008-8-14 16:21 發表

如果d父母真係諗得咁開...古今中外就唔會有咁多慘劇=.=
羅蜜歐與朱莉葉都係個差唔多既eg.=v=

咁又係...有d父母只會諗自己
從來5會諗下自己ge仔女,,,
慘劇....家庭慘劇=0=?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
636 點
我希望我下次可以參加影相呀:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 mankinhui168 於 2008-8-14 23:28 發表
我希望我下次可以參加影相呀:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

可以的
你可以係game度密我..我隨時都得閒
同埋隨左可以影相之外仲可以加入埋比意見ge行列...
因為我覺得相集5 ge做法係極好
乜都有人比意見..所以先咁成功
心......好甜

相7....很甜很溫暖

八級將神會員

EXP
13600 點

相集6標題區...

原帖由 lamxdxd 於 2008-8-8 18:31 發表

標題要5超過80字
標題同「LAM之相集6」之間果一「-」要隔空格
姐係「標題 - LAM之相集6」
如果你後面加野就要隔一空格
姐係「標題 - LAM之相集6 (其他野)」

標題 :
一直都在想念你,聖誕快樂! - LAM之相集6
某某某 ...

始終都係覺得「我很喜歡你,你聽到嗎?」依個標題比較好=v=
所以暫定相集6標題係「我很喜歡你,你聽到嗎?」
如果大家有更好ge意見就提出吧...

注意事項 :
標題要5超過80字
標題同「LAM之相集6」之間果一「-」要隔空格
姐係「標題 - LAM之相集6」
如果你後面加野就要隔一空格
姐係「標題 - LAM之相集6 (其他野)」

標題 :
一直都在想念你,聖誕快樂! - LAM之相集6
某某某生日快樂+聖誕快樂 - LAM之相集6

我很喜歡你,你聽到嗎? - LAM之相集6
我很喜歡你,你聽到嗎?祝各位聖誕快樂! - LAM之相集6
我很喜歡你,你聽到嗎? - LAM之相集6 (祝各位聖誕快樂!)

與你一起走過的日子 - LAM之相集6
與你一起走過的日子 - LAM之相集6 (祝各位聖誕快樂!)

希望將來可以再次遇見你 - LAM之相集6
希望將來可以再次遇見你 - LAM之相集6 (祝各位聖誕快樂!)

希望再次見到你 - LAM之相集6
希望再次見到你 - LAM之相集6 (祝各位聖誕快樂!)
心......好甜

相7....很甜很溫暖