AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 我最型
打印 上一主題 下一主題

[分享] 原來唔食都升到LV :) [複製鏈接]

EXP
39 點
對唔住 我一日玩得果2~3粒鍾 好難用個煲字
我都想好似你呢d雙失仔咁..日日係電腦面前白吃^^"日日玩十幾粒鍾為左件幾十蚊既虛寶^^
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 19:29 發表
對唔住 我一日玩得果2~3粒鍾 好難用個煲字
我都想好似你呢d雙失仔咁..日日係電腦面前白吃^^"日日玩十幾粒鍾為左件幾十蚊既虛寶^^

你又知我日日玩十幾粒鍾?_?
係咪【詞語過濾】唔俾你玩咁耐呀?

A 字膊 /shocking/_____\

EXP
104 點
我一路睇一路笑XDD

EXP
304 點
仲好講~次次星期5都係你同ay一組

EXP
104 點
原帖由 乂紫陵 於 2009-11-29 23:00 發表

笑係因為果個人講D野姐:lol

EXP
39 點
原帖由 乂紫陵 於 2009-11-29 23:00 發表

人証??大家有眼見 好心你唔好諗埋d垃圾方法當幫到人先得架
今日星期日 希望你消到1000張藍卷啦..
噢..唔係..你個雙失仔日日都當星期日架啵 哈哈
咁醒消夠一萬張啦
可惜天羽個排行榜冇煲機達人 如果唔係你實拎第一:time:

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 23:51 發表

咁醒消夠一萬張啦
可惜天羽個排行榜冇煲機達人 如果唔係你實拎第一: ...

係呀 我有好多卷呀 又有錢又有卷
你係咪好唔抵得姐
求下我咪c捨1,2張俾你囉 ;P

EXP
179 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 23:51 發表

咁醒消夠一萬張啦
可惜天羽個排行榜冇煲機達人 如果唔係你實拎第一: ...

你係咪傻嫁成日話人雙失....不過雙失都唔怕做既.....沖裝D錢都夠你買一年奶粉飲:em800_52::em800_52:

EXP
527 點
俾佢幻想下啦
唔夠人講 9up d野出黎 俾佢開心下 滿足下呢d人囉:)

EXP
39 點
哎唷 吹到自己好有錢咯 咪俾你係game過下有錢人引囉 冇咩所謂既
你日煲夜煲成果黎架嘛 值得既
唔好意思..之前打既言論好似拉埋果位咩股既人落水 改一改先

EXP
527 點
係咪有錢心照啦
打機都無錢 我唔敢想像你真人有錢得去邊?
人地打機 勁唔勁得過條女有咩關係?_?
你打機打到咁廢 仲打黎做咩?_?

EXP
39 點
原帖由 我最型 於 2009-11-30 01:01 發表
係咪有錢心照啦
打機都無錢 我唔敢想像你真人有錢得去邊?
人地打機 勁唔勁得過條女有咩關係?_?
你打機打到咁廢 仲打黎做咩?_?

你又知我冇錢= =?
話人妄想 我諗你而家都唔係好得我好多囉 你講野真係好矛盾架
話你文化水平低真係冇講錯
我剩係知d雙失仔剩係識問老豆老母拎錢咋啵
而且仲要拎黎打機/口\真係登你老豆老母心酸
你又知我廢- -??我剩係見到你d裝好雞囉..唔怪得唔駛100元
九成九team人打王係汁寶多過打既人囉=.="
另外我想問下 呢隻game沖裝要用好多錢咩?
講真丫..呢隻game沖裝以經好容易 8格放1粒 仲要可以放3粒配料
你咁都要用好多錢 真係冇乜野好講囉^^
我諗你真係未玩過d幾千幾千拎出黎玩果d game
真係果句啦 雙失玩到你咁廢 真係笑死人

EXP
61 點
最型,如果你真係想認真討論,而人地又惡言相向的話你都應該好d禮貌應人啦,人地鬧你你又鬧番人,咁點認真討論?就係因為咁你搞到成個板都係黎d post

EXP
39 點
原帖由 023023 於 2009-11-30 18:42 發表
最型,如果你真係想認真討論,而人地又惡言相向的話你都應該好d禮貌應人啦,人地鬧你你又鬧番人,咁點認真討論?就係因為咁你搞到成個板都係黎d post

抱歉..如果有麻煩到大家的話 對不起
講真..如果佢既諗法幫到大家既 點解冇人支持佢既意見呢

EXP
61 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-30 19:08 發表

抱歉..如果有麻煩到大家的話 對不起
講真..如果佢既諗法幫到大家既 點解冇人支持佢既意見呢

老實講,佢開親post一見人地提出意見就不停駁人..想平心靜氣都難
岩岩係上發現原來有個每月好文章計劃可以比佢賺到元寶,唔知黎個係咪就係佢不停開post討論o既原因呢?如果係的話佢就真係高招!開post引人發生罵戰,講多兩個又開多個新post話"認真討論"..如是者一個唔該佢又賺左幾篇文開開心心去拎元寶啦

EXP
39 點
原帖由 023023 於 2009-11-30 19:21 發表

老實講,佢開親post一見人地提出意見就不停駁人..想平心靜氣都難
岩岩係上發現原來有個每月好文章計劃可以比佢賺到元寶,唔知黎個係咪就係佢不停開post討論o既原因呢?如果係的話佢就真係高招!開post引人發生罵戰,講多 ...

原來係咁..真係高明..果然局外人心水清
本人冇意呃post不停回覆
只係睇見一啲不知所謂既建議動火姐

EXP
821 點
一人一步~~海闊天空
成日為打王呀~沖裝呀~而係到嘈
[每月好文章計劃]好低機率中獎
求下唔好成日火姐眼啦
一係比D涼茶你地飲黎下火:em800_137:

EXP
179 點
邊個有錢冇錢好明顯下嫁啦...;P ;P
呢到係比佢地發洩既地方黎姐....又唔會阻到我食王既:lol :lol
GAME照打王照食.....我係雙失,不過托賴,老豆老母仲有得比我洗:em800_38: :em800_38:
老豆有錢梗係比個仔洗嫁啦...除非你唔係中國人姐...:em800_34:

EXP
527 點
原帖由 Lethe駿 於 2009-11-30 18:34 發表

你又知我冇錢= =?
話人妄想 我諗你而家都唔係好得我好多囉 你講野真係好矛盾架
話你文化水平低真係冇講錯
我剩係知d雙失仔剩係識問老豆老母拎錢咋啵
而且仲要拎黎打機/口\真係登你老豆老母心酸
你又知我廢- -??我剩 ...

係咩 你又知我雙失 又知我無錢?
廢唔廢就唔知啦  係咪入去pvp打場囉
但你都係唔敢架啦
繼續留守呢度啦
我d裝係好廢架 夠殺你咪得囉
我打王吸寶又點姐 唔打都有得吸你吹咩:P

EXP
527 點
原帖由 023023 於 2009-11-30 19:21 發表

岩岩係上發現原來有個每月好文章計劃可以比佢賺到元寶,唔知黎個係咪就係佢不停開post討論o既原因呢?如果係的話佢就真係高招!開post引人發生罵戰,講多 ...

如果有意見唔回覆 咁開post 之後係咪應該叫板主set唔俾回覆呢?_?