AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 段天
打印 上一主題 下一主題

中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)  關閉 [複製鏈接]

EXP
784 點
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=23840&page=1#pid191104

(呢到3-4樓)

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=22423&page=6#pid186596

(55-56 連幾個tim)  

板主點做野? 唔好話未上任!

叮噹板主當左我地全部人都係"夾埋"上黎攪亂論壇 但我想講! 夜血 神奈 桃園 主流 你見邊次係同一時間同盟之後仲要一齊去反人嘈交??(打個比喻) 平時唔多出聲既人都係到話板主做得唔好啦!

post D圖出黎唔係為左落你面 而係唔該你攪清楚我地係咪同一堆人先好講!  

時間我會比你地 只係要你地既回覆!

仲有一樣野-.- 我覺得個兩位板主先係攪亂論壇既攪事分子 是但搵一搵都有幾個唔扣既貼 一般都係連post
乜佢地真係做得好咩? 我地無事甘得閑上黎搵野攪 自己係曙光升LV唔好? 幫緊你地咋!仲當我係係攪事分子!

伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1014 點
好野=.=:D
夜血 神奈 桃園 主流 :P
合左一個團=.=:(
dingdong真是好update.;P
我一d都唔知道~:L
君與我,當年亦情真。
小軒窗下,竹影夢裡,嫣然倚翠門。
奈何一心雄國志,縱紅唇烈焰,
傷若翰海,歎情存幾分?
驀回首,遇故人,驚斷魂。
問前塵何去,來生怎續,
不信春去便無痕。惟願人間無恨,
執子之手,共度晨昏。

EXP
468 點
條友仔咁黎兜都得~佢有冇玩曙光架~知d唔知d係度扮代表講野~
想笑死人ma,同團..=__=有曬咁多證據仲話夾埋~好野~
即係呢加當冇事發生唔罰d垃圾版主?

EXP
784 點
我都覺得有問題囉- -
你地夜血盟 個個人嘟嘟到都有"夜血盟" 3隻大字 注定個D都有"主流"既名
我自己就當然打"桃園"啦 丹媽大月個D就"神奈"   乜呢4組字真係可以合得埋嗎=.=?

計分團 主流有分流 夜血都有夜月 點到我桃園呀!
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點
我唔係同團咖@@
和記傻傻地-,-

EXP
229 點
原帖由 段天 於 2009-3-30 18:32 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=23840&page=1#pid191104

(呢到3-4樓)

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=22423&page=6#pid186596

(55-56 連幾個tim)  

板主點做野? 唔好話未上任!

htt ...

真係睇到火都黎!
想問一問dingdong,是否有會員向你報告,你便不需要去求證,就可以隨便回覆?
此舉並不負責任,還要求別人克制,這樣說得過去嗎?

請你負責任,交代清楚,何謂同團?
亦請交代何謂團與團之間的惡意對抗?
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Panda + Dora =
Pandora

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
若果下台饒他們一死
否則...
哼哼哼...
請佢食雪糕

EXP
171 點
佢話我地同團=.=?
使唔使我開返個團叫(夜桃主園流血盟)=.=

EXP
297 點
咁樣講,而家唔夠人既証據爭辯就借睇線,所謂高層版主還是
官官相衛, 想馬虎了事,真好野

EXP
505 點
原帖由 妖狼 於 2009-3-30 22:34 發表
佢話我地同團=.=?
使唔使我開返個團叫(夜桃主園流血盟)=.=

夜桃主園流血盟 :lol :lol :lol
有新意!!!

EXP
468 點
我既能力~對呢兩個無能既版主同壇主感到可悲

EXP
1746 點
希望這能幫助大家判斷黑色寧靜到底是甚麼人^^
如圖太細..不能看清楚~
可到此網 尋找...有關圖
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=22267&extra=page%3D1&page=2
原網~<<選取某重點>>
wo~發表個人意見被扣分了~

還警告我地~哈哈~佢真係『大方』仲要講手下留情...

以下就係佢既扣分原因^^哈哈~我睇完都笑左囉~佢覺得造成罵戰..所以就要扣..
發表意見 又要扣....

哈哈~ 我諗大家知道咩係傻*hi啦 可~ 打到感明顯=v=就唔扣分
冇計啦..~這可能係因為那板主『唔覺得係粗口^^』

『註:lam==我用左你網...但係都係放唔到大=口=help me><"
『註:本人並無意挑起任何的紛爭..只想各位玩家認真想想..和判斷黑色寧靜的人格』

EXP
468 點
原帖由 心霜乂碎 於 2009-3-30 23:35 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=22267&extra=page%3D1&page=2
原網~
http://i ...

唔知點解我覺得佢只係一隻棋子
係game度小人物一個~
唔出名~所以係度做左個垃圾版主以為可以博出位掛
愚者~

EXP
1746 點
哈哈~垃圾2隻字~因住比人扣分丫xd

EXP
171 點
係我眼中=.=佢地個團d人連屎都不如=.=
我地團個肥bb尋日又俾tw團個(兇乂希)呃左ac啦~
今日仲大支野咁係天女門口打專碎=.=
hi團出hi人=.=呢個就係所謂大團囉=.="
可愛既版主仲可以係agame就幫住晒d hi人~亂狗咁扣人分=.=
你地話呢個咩世界=.=(冇講粗口!!!!學人用個hi字@@)

EXP
264 點
嘩!!=0="

勁~~~~!!!!!

有証有據﹑光明正大響度討論呢d就叫作攪事....!!!
憑空捏造﹑鬼鬼崇崇屈得就屈呢d就叫作道理...!!!

↑                           ↑                       ↑
我咁大個女第一次當住咁多人面前領教呢個道理,又獲悉左人生之中又一大哲學!!!;P ;P ;P

PS:睇黎我真係太過孤陋寡聞了。還請有關呢方面的高人﹑大師級人馬多多指教~指教小女子!!!

人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 心霜乂碎 於 2009-3-30 23:35 發表
原網~
http://i ...

勁到..

咁都可以做到罵戰  勁野....
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
本人專用SD名片

EXP
0 點
第一次睇到有甘on嘟既版主,每當我看到版主講野我都想講粗口!睇來要換曬D版主先得!因為可以講冇一個正常.各位版主收當吧.特別是BE同黑色.唔該咪阻住地球囀動;P

EXP
1746 點
-V-哈哈 唔知有冇得比番分我尼==佢仲話手下留情=口=呆了

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 注定B 於 2009-3-31 16:31 發表
我仲有件事想知..點解我無啦啦(負)22分既?@_@ 我琴日好似(正)十幾分上的!!!系吾系有人做左手腳?我未收到信息我有比人扣分咯....我做咩變左(負)分既...:boxing: ...

人地班主係後台光明正大咁扣你分  係5洗sd短信畀你..或者扣你分個陣chick左5sd短信畀你通知左你扣分
本人專用SD名片