AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 兇乂希
打印 上一主題 下一主題

非主流高層請注意!!!!  關閉 [複製鏈接]

EXP
711 點
受到警告 101
原帖由 BabiiBarney‵ 於 2009-6-13 18:25 發表

n0

i means
男人=人
女人=人
男人=女人?

點解你D比喻咁得意?一定要你同一性質野就等本身果樣野?

你以上果個比喻我唔認同,好心你唔好係到講多錯多,只會笑大人個口覺得你無知!
男人係人,女人係人,咁男人=女人?
人<~只係一個對呢種生物既『統稱』,呢種生物分2個性別:男人同女人!
你咁講,我係咪可以話:豬係生物,你係生物,你等於一隻......?係咪可以咁講?
你同呢隻生物都係一樣,大家都係地球生活,大家都有4肢!!請你用你個腦袋子諗一諗

返回你果個呃朋友問題
如果有目的咁去識朋友,咁果D唔會稱之為『朋友』
有種生物叫『水魚』明白嗎?

睇黎你對生物名稱都幾有興趣,但亦睇得出你好混淆
不如請教一下你中文OR BIO老師
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
lamxdxd -5 -5 所有連帖/離題即扣5分,其他違規依版規嚴厲執 ...

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
373 點
受到警告 102
睇左呢個 POST 足足3個字= =XDDD"
其實我都幾有能力  <--- 講笑
我幾支持呢個 POINT  xdd

----------------------------------------------
做左第20頁 第一個xdd
自豪 -0-
lamxdxd -5 -5 所有連帖/離題即扣5分,其他違規依版規嚴厲執 ...

EXP
579 點
受到警告 103

回覆 192樓 傻人串人ac 的帖子

喂=-=
唔好甘串好wo=-=
冇比人扣過分咩=-=

EXP
711 點
受到警告 104
原帖由 BabiiBarney‵ 於 2009-6-13 22:51 發表
我只不過系舉例出-_-
有d『道理』吾一定岩-_-"

加上-_-
尼個系一個好多年前既gag
吾系我講架l0r 吾該-_-

真係唔好意思,我唔知你呢個係幾多年前既乜野GAG
我只係見到你個貼由你本人話:
i means
男人=人
女人=人
男人=女人?

EXP
711 點
受到警告 105
原帖由 BabiiBarney‵ 於 2009-6-13 23:00 發表
因為之前既帖有講過
我引番出尼.

OK~你引返出黎
我都只係回應你問題

EXP
711 點
受到警告 106
原帖由 BabiiBarney‵ 於 2009-6-13 23:02 發表
其實引出 目的吾系叫人解
正如頭先講
只系個多年前既gag

你有你講,我有我解,
你之前都話人唔鍾意可以唔聽
宜家我同你講,你唔鍾意都可以唔睇^^

EXP
415 點
受到警告 107

回覆 200樓 BabiiBarney‵ 的帖子

我終於解完不過好似又就快比人封

EXP
1746 點
我認為大家係時候終止這個話題了-__-"
死無對證= =
你地雙方都冇圖去證明自己講既野
冇憑無據....
就算有人證 人證都係可以做妹既姐!!!!
所以如果你地覺得自己個方係岩既 就拎圖出黎
如果冇圖 即係冇證據 既然冇證據 又點可以感樣含血噴人尼~~?

EXP
415 點
受到警告 109
你要証明問任逍遙本人now正傾電中

EXP
579 點
吹到e個po
爆2000人睇lo~
你地係到嘈有q用咩=-=
兇乂希本人唔講野~
得d fd係到講?
有用?fd可以代表佢本人?

EXP
784 點
受到警告 111
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-6-13 05:15 PM 發表

呃呃氹氹個D不可稱之為『朋友』!!

請搞清楚何謂(朋友)呢兩個字至說吧!!

佢既定義好簡單--  呃完再呃 tum完再tum 識返黎既就係朋友
將個D所謂既朋友吹到黎天女幫手 就叫有能力
甘個堆嘟戰隻隻都勁? 隻隻都識打交? 佢地都好高LV 過晒95 點計@@?
咪又係識拎住把弓射 一隻二隻都係嘟上去

ps:呀邊個雞腸名個個 你可能同我講 盜有技術啦掛 我同你講 盜只係一隻打王既工具
打人 只係多技出 唔代表用盜就有技術 唔好再同我提個咩任任=.=
無返個90都唔好話自己高

伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
6 點
受到警告 112
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
原來 朋友係要呃呃哄哄先得返泥, 咁你D朋友都幾真下

我識朋友全部都係交心的 從來都吾會呃呃哄哄

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
579 點

回覆 203樓 心霜乂碎 的帖子

我有證據~=-=
有圖~
有證人~
仲有=-=
唔想放圖出黎=-=
太多呢=-=
煩死呢=-=

七級帝王會員

o0樂天0o/卍絕影卍

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
4363 點

瑪瑙石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章

受到警告 115
E 注定以前好似係戀雪一分子來wo@@仲有我出左團la

EXP
264 點
受到警告 116
原帖由 BabiiBarney‵ 於 14-6-2009 12:18 發表
我所指既系朋友"可以"呃番尼  吾代表我d朋友系呃番尼

正如
男變女既人妖系長頭髮
吾代表長頭髮都系人妖.

你話朋友可呃返黎,呃返黎個D真的是朋友嗎@@?

好心你咪再係度講埋D歪理惹人發笑吧!!

呃到人只係代表佢欺騙人的手法高明,而被人呃個位就正正是一個受害者,兩

者之間關係又何來稱之為朋友!?

仲有,吹到雞幫拖唔一定係代表佢人緣好,吹到雞可有好多種因素:

1:欺騙手段

2:色相利誘

3:金錢利誘等等

EXP
711 點
受到警告 117
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-6-14 13:22 發表

呃到人只係代表佢欺騙人的手法高明,而被人呃個位就正正是一個受害者,兩

仲有,吹到雞幫拖唔 ...

算吧啦﹏兒!
佢講極都唔明~;P

另外,樓主開左個POST又潛水,好似想唯恐天下不亂咁囉

EXP
468 點
受到警告 118
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-6-14 13:22 發表

仲有,吹到雞幫拖唔 ...

老婆~唔好理佢喇,佢今本上連自己立場係邊同想表達D乜都唔知
好矛盾~仲有~睇左咁耐個開POST人又潛左水
呢加我地就好似對牛彈琴咁,點極佢都唔明~
樓主唔好潛水了~快d出黎喇~~

EXP
334 點
唉=.=其實個BabiiBarney都幾多口水下=.=講甘耐都唔明既=_=就連呢件事都搞到唔清唔楚 但我覺得整件事都係無理取罵lo=_=第1:兇乂希比人踢出主流 要有理由的嗎= =主流的團長是你嗎= =?踢你洗唔洗摘日丫=o=?第2:BabiiBarney你這玩家的道理實在令在下難以明白 既然你是中立的~但係邊解句句都好似幫坐曬兇乂希呢=.=?而你講甘多野既完因又係d咩呢+_____+ 可能你中文老c冇教你咩叫重點 但你的重點又係d咩=.=?唔會就係中立丫 第3:兇乂希呢個人要用相黎做正據 係一條好易既事呢=.=但係點解兇乂希放呢個post出黎 ==一句聲都冇出 要由BabiiBarney黎((((((做中立)))))))呢= =?兇乂希你有冇諗個後果之後先放個post出黎= =你都有唔小人幫你丫= =但係點解你又唔幫番自己 出下聲講幾句野- -?唔通你想我地教訓踢你出主流 用粗口罵你既人=___=?又點解佢地唔放post出黎 話你係(人妖) 呢樣野自己應該好好甘反醒下了!

<<<愛莫能助對絕

EXP
468 點
受到警告 120
原帖由 絕仔 於 2009-6-14 13:36 發表
唉=.=其實個BabiiBarney都幾多口水下=.=講甘耐都唔明既=_=就連呢件事都搞到唔清唔楚 但我覺得整件事都係無理取罵lo=_=第1:兇乂希比人踢出主流 要有理由的嗎= =主流的團長是你嗎= =?踢你洗唔洗摘日丫=o=?第2:BabiiBar ...

我殺完人放完火之後比d警察捉到之後我就話:我中立架~唔準拉我呀
唔知d警察聽到會點呢;P