AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: w85594
打印 上一主題 下一主題

[其他] 我商城張20階武器卷 維修完唔見左, 又發生咩事牙?   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點
通常都係爆哂包果d人奶野
玩到好專果d人全20格都唔會夠用
多屬遺產同多屬頭飾,屬性衣,料理,武器,pvp裝,buff lv+3飾品…
早排我計自己d裝差唔多成60件
仲未計時裝果d,跟手傳奇仲要諗好多古惑野食你d位
剩係武卷防卷同一樣野都3,4種,時裝鎖匙又係
採集幣仲要係推放式,fxxking crazy
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實真係唔怪得人...人地寫到咁明顯....你自己都唔睇既....人地無義務要幫你保留張卷...

好似每個地方都有唔同規矩咁....內地隨地掉垃圾無人理...你係香港掉垃圾隨時就$1500...

依家呢個GAME係咁定義左...次次派果D野都會講明幾時回收返架啦....你唔理D公告...人地都無必要理你...未照清走囉....

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1805 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

公告內已有明確說明,小弟也無法幫到樓主

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3220 點
BlueBird 發表於 2014-8-7 07:30
唔睇清楚就亂咁叫,呢個世界真係有好多叻唔切既人-_-#
第一,如果你認為派左出去再收返呢個動作係無問題 ...

你講緊自己?舉例都唔識 小學雞拎利是黎比?

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

樓主的確是大意了....而且也很慘....大家就別落井下石吶....

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

VIP7日

主打遊戲
幻想神域
EXP
1189 點
GGWP

主打遊戲
幻想神域
EXP
2616 點

儲蓄勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章

R.I.P 20強化卷a_a..