AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

月費版問題集中帖(3/12更新)   [複製鏈接]

EXP
79 點
調整 修改都未有  , 唔好話新增。
同埋玩得冇人組果d職係咁架啦。
人地咁落力 升隻黑洞/火神果d出黎  依家要末殺佢地。不公平。比錢人帶  係用錢換人地之前ge努力 換取依家自己ge舒服。
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
39 點
冇人話過要末殺佢地 其實佢地甘樣升lv都冇問題 我只系覺得帶升 好冇意義 佢帶升一次每位15m.我計佢x3位.45m一轉.先吾講黑洞火神果d人既富有程度.50-60lv系冇人組一齊升既情況下.仲要支付一筆錢出黎搵人帶.而開黑洞火神既人就變左呢個職系一種謀商途徑 如果你認為帶升應該留落黎.你以後只系會見到一大堆人系沙皮 陽光 升lv熱點.月光水晶山史洞是什麼?你吾好講話資料片果d地圖啦 而家連最原始既人魚傳說.好多地方都死城一樣.明明升lv地方有好多 因為帶升 規限左某幾度先會有人存在 呢個風氣 長遠黎講同童話收費ser一d好處都冇.而家只要1開角要50有幾難?甘樣同免ser有咩分別?我比你一日升到70.你有冇細心想過你又得到d咩?童話官方開雙經比你有咩所謂?到頭來你地升爆晒lv咪一堆人企系金大掛機?系個過程裡面.根本冇享受過.唯獨只享受得到結果既快感.又可以令你開心幾耐?

EXP
39 點
我吾會話沒殺佢地既努力 但呢個風氣長存.童話開幾多個ser都冇分別

EXP
39 點
d人成日都話要新增新增新增d咩 試問心而家有既資料片地圖變成點既樣先啦

EXP
447 點
沁雨x 發表於 2013-2-24 16:39
冇人話過要末殺佢地 其實佢地甘樣升lv都冇問題 我只系覺得帶升 好冇意義 佢帶升一次每位15m.我計佢x3位.45m ...

首先 15M係冇人會升
另外 我有帶升都係收大約8M  計返一粒鐘可以打到大約2M錢
佢地都係比6M
同埋我地一個鐘要食1-2set藥 計返大約食左 8M
如果你話富者愈富 咁你應該係講緊MP商

最後, 你覺得黑洞/火神唔洗時間/金錢升出黎?

EXP
79 點
咁佢地依種職就係依個用途。
依隻係入戰場 回合制遊戲   唔同依家果d即時戰鬥。
就好似人地話全敏斧戰   就真係得23 ge用途。
物價係過份  但好似係  洗錢班外掛佬搞出黎。
D錢 咁容易得到,緊係乜都貴。
香港一個最低工資。搞死幾多小商戶?  只有+價+價
係咁架啦。

EXP
79 點
帶升搵$  好多online game都有。
隻game咁快出+經果d  就預左等死架啦。
接受到 留。 接受唔到  可以退童。
唔中意隻game 可以離開。
香港咁差 都住左700萬人。 唔中意可以去邊?

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1274 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

脛都長~~~~~~~~~

EXP
470 點
所以我先話隻game個節奏好快,真真正正以前收費版果陣都未有人咁快50Lv,唔好比較有無人2轉2因為果時未出2轉,咁快出經娃、p娃、棒棒、仲有雙經有d間接令遊戲節奏快左,官方心急搵錢係咁,理得咩,唔係都唔會執左少少就出個ser啦

EXP
79 點
加速令 新童 死亡。
新年過後? 黎緊3月啦喎。
到依家我都仲未掛工技。
蝕本ge打工,真係無言。。

主打遊戲
童話
EXP
5275 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

清明節都快到了, 童話仲未有更新

EXP
112 點

係LO~黎緊呢日希望更新下野啦~版面都好呀~又話新年後更新~~

EXP
128 點
希望會有更新啦

EXP
470 點
你地放心,童話.....呢個帖會有更新架,大家拭目以待..

主打遊戲
精靈樂章
EXP
2243 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

小雯 發表於 2013-2-27 10:01
你地放心,童話.....呢個帖會有更新架,大家拭目以待..

待到佢執笠?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
179 點

遊戲狂熱勳章

ALTA,你地班友仲要選擇性失聰失聰到幾時啊,聽聽玩家既意見啦!!

主打遊戲
童話
EXP
5275 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

裝備及工作用具耐久扣減機率降低:
農曆新年後將可能完成調整。

我等緊裝備耐用調整, 我現在都不敢合武器, 耐用扣得太快

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
基本上需要調整的已經排好了,關鍵始終是原廠的處理時間。

EXP
816 點
GentlemanBeard 發表於 2013-2-27 15:24
基本上需要調整的已經排好了,關鍵始終是原廠的處理時間。

要求公開封外掛人士ACC數小時後解封既原因

--------------------------------------

講真 我認為你係有心做 但開SER至今頻頻發生既事真係好令人心淡

落重藥好嗎?比時間你做野唔係無限比 人既耐性總有限

好似話新年後「可能」完成調整 真係可能囉

今日都年十八啦 利是都開哂啦

唔好再講「多謝支持」之類既說話

做D成績出黎

EXP
214 點
SeHelibena 發表於 2013-2-27 19:23
要求公開封外掛人士ACC數小時後解封既原因

--------------------------------------

係開SER前肯聽玩家意見最後DEL謎裝呢個舉動真係令我覺得呢位GM真係有心做野
我亦都明白要改GAME入面既野要同原廠傾都需要D時間

但有D野真係拖得愈耐對隻GAME既影響愈大

而家最大問題基本上都係外掛洗錢/升技既問題

其實只要搞好防外掛軟件先就OK

其他野都係要改,但係外掛問題比較迫在眉睫