AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 粒蓓;蛇淚;)
打印 上一主題 下一主題

♣_看見你 不段走 只想要 你回頭x沾了淚 絕傷口;$ 到P.41睇>3之前個D是廢o3o [複製鏈接]

EXP
417 點

回覆 280樓 洛逆凜殺 的帖子

:@ ,,,你好耶,,,,,,,,洛,,睇我點作你衰
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
899 點
第二十一集*3*0hyhaaaaaaa;)
上集講到洛同界搶啡;
翼同洋搶蓓;')
好啦#123;;
第21集;gogogo,,,
啡;詩詩牙,,,依家班房好重火藥味v3v,,
詩;嗯,,
啡;唉,,,最衰都系我啦,,,
詩;唔好咁講啦;')
啡;真系唔想番班房啦,,唔想好似公仔咁比人搶黎搶去t___t,,,
詩;下,,,咁,,老公,,不如我地玩番細細粒戈時最中意玩既野丫:$:$
啡;,,,,,,你系話逃學?;D
詩;ys ;->
啡;好提議;D不愧系我老婆;D好耐都無逃過啦;D
詩;我地去唱k?__?
啡;真系無識錯你;D行囉;)
半小時后;D
啡&詩;曾經很開心;一分一刻;我會儲起
轉番個鏡頭去學校度;D

老師;各位同學依家點名,,,
老師;詩,啡,,,
老師;依??去左邊-口-;
老師;算啦,,各位同學依家上堂:->
界同洛,,互睥-口-;
英文堂;->
老師;xx蓓同學,,唔該你找多位同學幫你一齊出黎做呢題答案;->
洋&翼;老師,我我我#118#1
老師;#4
洋&翼;簡我簡我!
洋;你嘈咩嘈,收皮啦,蓓蓓系我嫁!
翼;你?!就憑你?!番屋企啦;@
打鬥場面-口-;
蓓;老師,,,我簡,,,
老師&洋&翼;簡?:em800_11:
蓓;檸檸,,出黎同我做牙,,
老師&洋&翼;-口-;;
到蓓作啦喂;D

送一粒舊歌,,,
記得--張惠妹:)

誰還記得是誰先說 永遠的愛我 以前的一句話是我們 以後的傷口
過了太久沒人記得 當初那些溫柔 我和你手牽手說要一起 走到最後

我們都忘了 這條路走了多久 心中是清楚的 有一天 有一天都會停的
讓時間說真話 雖然我也害怕 在天黑了以後 我們都不知道 會不會有以後

我們都累了 卻沒辦法往回走 兩顆心都迷惑 怎麼說 怎麼說都沒有救
親愛的為什麼 也許你也不懂 兩個相愛的人 等著對方先說 想分開的理由

誰還記得愛情開始變化的時候 我和你的眼中看見了 不同的天空
走得太遠終於走到 分岔路的路口 是不是你和我 要有兩個 相反的夢

誰還記得是誰先說 永遠的愛我 以前的一句話是我們 以後的傷口
過了太久沒人記得 當初那些溫柔 我和你手牽手說要一起 走到最後
我和你手牽手說要一起 走到最後

(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 280樓 洛逆凜殺 的帖子

叼你-口-;
咩料話我baby系豬牙?!
你都痴線嫁-.-
                             重新開始;D

EXP
417 點
;P ,,,@V@推推推
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
100 點

回覆 281樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

對唔住美若天仙 貌美如花既蓓小姐
我知錯喇

EXP
100 點
仲有魔鬼身材  天使臉孔 的美少女

EXP
100 點
Uploaded with ImageShack.us

EXP
899 點

回覆 287樓 洛逆凜殺 的帖子

嘔了-___-;
死gay佬-.-
不要找我!
                             重新開始;D

EXP
372 點
老公我地走堂喇. :$
<3<3<3
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
372 點
我見你地南SER好好挽.
有D想挽-__-;
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
899 點

回覆 290樓 -詩詩=]` 的帖子

講明我無玩南ser-3-;;;;;;;
最憎d gay佬!!
                             重新開始;D

EXP
417 點
小息;
蓓;啡同詩去左邊丫,,,
懧;唉,,,
洋;翼唔好同我搶蓓
翼;你憑咩丫,,,憑你係蓓女朋友
蓓;女朋友??
翼;SOR,,係男朋友
洋;哈哈哈
界;蓓蓓知啡係邊??
洛;你死開十公里
界;你咩事丫,,生
洛;啡啡係我的
界;走啦,,,
蓓;音波功,,我唔好煩啦,,,,你地四個,,,[好嬲咁走左]
懧;蓓蓓
另'
啡;下依加夜晚9點啦,,
詩;嗯嗯,,走啦
啡;呾我地番屋啦
,,,,YAYAYA
第二天
啡;好累,,
蓓;啡啡琴日你去邊
啡;去唱K,,,
蓓;又唔叫我,,佢地好煩丫
啡;下次下次
蓓;好丫,,
詩;三個一齊

比粒歌,,
所謂理想
曾經趕不上 至立心趕上
迷失中走過 才認清方向
從舊時天真 漸變成一臉倔強
誰又來聽心的傷

如果真的愛 其實我善良
如果真的痛 流淚也平常
隨遇而安好 還要贏一次硬仗
誰又來用心欣賞

難道開不開心的都同樣
才稱得上是修養
從一開始不反抗 一生不可反抗
怎麼可甘心這樣

回望 彼此扭曲的模樣
遺失的拚命追上
還想不想犧牲我 想不想犧牲愛
堅守這一些所謂 理想

成功這麼近 才越戰越強
回憶這麼遠 忘掉也平常
期望無止境 直到良知也奉上
誰在乎滿身的傷

難道開不開心的都同樣
才稱得上是休養
從一開始不反抗 一生不可反抗
怎麼可甘心這樣

回望 彼此扭曲的模樣
遺失的拚命追上
還想不想犧牲我 想不想犧牲愛
堅守這一些所謂 理想

啡作,,,
葬戀娃娃-;-')
傾國傾戀-;';)

EXP
100 點
...................

EXP
100 點
我唔係gay佬牙
gay婆:bigcry:

EXP
899 點
第二十三集;->
上集講到洋洋同臭翼煩到蓓蓓p.k-___-;
第二十三集;;gogogo#19;
因為詩詩番左黎香港,,
所以啡啡搬左去同詩詩住:kiss2:
朝早,,詩詩聽到個電話,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
番到學校;->
老師;啡同詩,,你地琴日去左邊牙?!
啡&詩;老師,,我地琴日,,,,,,
無啦啦有個神秘男人入左班房,,
神秘人;唔好意思,琴日有啲事我叫左佢地番堅企,唔記得幫佢地打番學校請假;'D
老師;喔......
神秘人;我系佢地牙哥,,唔好意思,,佢地依家要早退,,,
老師;但系,,,,依-口-;走左啦-__-;
蓓&糖&檸&荳&餅&界&洛&樂&洋&黑崎&翼&小時;,,,,,-口-''
不過大家都以為岩岩個個男人系佢地牙哥,,
所以無話特別問番咩事;o
落左堂之後,,,
蓓&糖&檸&荳&餅;不如放左學去BBQ牙;D
界&洛&樂&洋&黑崎&翼&小時;咁即興-口-
蓓&糖&檸&荳&餅;唔想去可以唔去w0-.-
界&洛&樂&洋&黑崎&翼&小時;得-.-去-.-;
界&蓓;但系啡,,
糖&檸&荳&餅;算啦,佢依家都只系掛住陪詩嫁啦-___-;
界&蓓;,,,,,,,咁又系....
放左學^口^;;
蓓&糖&檸&荳&餅&界&洛&樂&洋&黑崎&翼&小時;yo!行lu^v^
去左超級市場買野>w<
到蓓蓓作啦;D

介紹一粒香港歌;D
周柏豪--走狗;D

吃我最不喜愛料理 吃到我歡喜
有了你犧牲我習慣 免惹你生氣
如果爭執只想討好你 不必講理
還期望穿衣穿到彷彿 很襯你

像你所講隨時要聽候 你都講過愛是終身獻奉
不計較亦無求 原來未足夠
勉強遷就 只可加劇你渴求
依足你任何吩咐 更無權去攔住你拖手

誰想到聽講聽教令我個性也生銹
誰想到只聽你話連自尊也再沒有
馴服地吠不出口 令你我也看不起我遞上手
會拖多幾晝

像你所講難捱也接受 你都講過愛是堅忍退讓
將妥協換自由 原來未足夠
我的溫柔 根本不是你所求
依足你任何吩咐 更無權去攔住你拖走

誰想到聽講聽教令我個性也生銹
誰想到只聽你話連自尊也再沒有
馴服地吠不出口 令你我也看不起我
只敢附和 只懂求和 情感拖得太久

誰相信嘔心瀝血令我血性也失守
明白我賣相全為迎合你醜到未知醜
誰連賣力討好你令我變了你的狗 命我走 便要走

寵你寵到嘔心瀝血令我血性也失守
明白我賣相全為迎合你醜到未知醜
誰連賣力討好你令我變了你的狗 若我走 我終於忍夠
                             重新開始;D

EXP
372 點
s0r阿啡啡; 我仲以為你都系挽狂問你/0\.

EXP
372 點
系囉衰鬼<3.
我知你好錫我成日陪我.:$ :$

EXP
899 點

回覆 296樓 -詩詩=]` 的帖子

唔緊要啦#19
^口^;
愛死詩詩詩
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 297樓 -詩詩=]` 的帖子

耶;;
唔陪你陪邊個w0;$;$
耶;
好衰嫁;$
                             重新開始;D

EXP
417 點
界;不如CALL啡啡黎啦
蓓;就係囉....咁好悶;;
洋;急CALL
嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟,,
你所打的電話未不能接通
到沙灘;
蓓;耶YA,,BBQ~
洋;喂食
蓓;,,我中意丫-0-
洋;肥蓓
蓓;我打你,,
界;唔好打情罵悄=X=
樂;荳豬,,食唔食丫,,等我喂你食啦
荳;唔該哂,老,,公,,豬??
樂;你叫我咩丫
荳;我有講野咩,,,係W0~我講左樂係肥豬
樂;;哼哼哼
荳;我講啦,,老公豬
樂;老婆豬
黑崎;,,@V@我冇女朋友
豐;我都係,,
翼;蓓蓓,食唔食雞翼,,
蓓;唔食
洋;食唔食洋
蓓;食 咬左洋一淡
洋;痴左地 好痛呀
蓓;T<T
翼;我比你咬
洋;死開啦
洋;你D牙咬人好痛
蓓;;依D叫咬殺
界;食野啦
~~~~~~~`
一小時後
餅同小時黎左
餅;,,,,我地晚,左
蓓;唔怕唔怕
小時;翼C0ME ON
翼;咩Q
小時;仲未有女,,
翼,,,我要蓓丫
洋聽到
洋;你死開啦,蓓係我既
蓓;你地唔好嘈啦 [音波功]
洋,翼,哼哼哼,,,,我聽蓓蓓話,,唔理你地
蓓;咁齊,,,,,,
下一粒歌;
Hey hey, you you
I don't like your girlfriend
No way, no way
I think you need a new one
I could be your girlfriend
I know that you like me
I know it's not a secret
I want to be your girlfriend
You're so fine
I want you mine
You're so delicious
I think about you all the time
You're so addictive
Don't you know what I can do to make you feel alright?
(feel alright, feel alright, feel alright)
Don't pretend I think you know I'm 【詞語過濾】 precious
And hell yeah I'm the mother【詞語過濾】in' princess
I can tell you like me too and you know I'm right
(know I'm right, know I'm right, know I'm right)
She's like so whatever
You can do so much better
I think we should get together now
And that's what everyone's talking about
Hey hey you you
I can see the way

I see the way you look at me
And even when you look away I know you think of me
I know you talk about me all the time again and again
(again and again, again, again)
So come over here and tell me what I want to hear
Better yet, make your girlfriend disappear
I don't wanna hear you say her name ever again
(and again and again and again)
'Cause she's like so whatever
And you could do so much better
I think we should get together now
And that's what everyone's talking about  
Oh
In a second you'll be wrapped around my finger
'Cause I can, 'cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in?
She's so stupid, what the hell were you thinkin'?
Oh
In a second you'll be wrapped around my finger
'Cause I can, 'cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in?
She's so stupid, what the hell were you thinkin'?