AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 星神仔
打印 上一主題 下一主題

你地覺得邊個職最勁@@?  關閉 [複製鏈接]

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 00:18 發表

同埋想問天國得120秒到冇個時 盜未可以狂定你a_a

照計黎講係岩的@@
但係120秒已經足夠行曬成個天女~
不過呢招衰就衰在用一次晒成3000mp= =
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-9 00:28 發表

我知~但係~如果正式比賽即係冇任何補助技能~123秒之後開始打~
盜唔洗講~入夢打~ec就入夢完降到冇曬mp再殺
如果唔係正式比賽~同盜打~而雙方100lv齊技~我會開天國夢幻之後之後坐雲行曬天女~
120秒足夠行到天女二層~加 ...

行哂都冇用+ 你見5到佢- -佢慢慢 睇瞄先定你 反正佢偷襲一定定到你

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 00:32 發表

行哂都冇用+ 你見5到佢- -佢慢慢 睇瞄先定你 反正佢偷襲一定定到你

如果行曬都見唔到佢,我諗佢已經唔係天女一層了~同埋就算行曬之後
你都未必一定係我格離

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-9 00:33 發表

如果行曬都見唔到佢,我諗佢已經唔係天女一層了~同埋就算行曬之後
你都未必一定係我格離

下 佢5打你你就見5到佢

但佢仲有3分鐘慢慢搵- -  (當然你上左2層冇野好講)

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 00:36 發表

下 佢5打你你就見5到佢

但佢仲有3分鐘慢慢搵- -  (當然你上左2層冇野好講)

睇黎你都仲係唔明乜野叫結界技= ="
不如你去天女中一次重力結界睇下先喇=0=

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-9 00:39 發表

睇黎你都仲係唔明乜野叫結界技= ="
不如你去天女中一次重力結界睇下先喇=0=

盜用影縫定完 7秒足夠再行近D 再用範圍影縫 我唔信14秒都行唔埋你身 一個100LV既盜最少都有返個4000血 唔計佢用血裝 近身封喉20秒 你完全用唔到魔 閃影 毒 再影縫 下下爆擊 我不信盜甘都打你唔死呀 雙武攻速有一定既速度
以上係臭天講ge

5洗用細影 (偷襲一定係中暈) 呵=v=

EXP
784 點

我知~但係~如果正式比賽即係冇任何補助技能~123秒之後開始打~
如果唔係正式比賽~同盜打~而雙方100lv齊技~我會開天國夢幻之後之後坐雲行曬天女~

正式個盜一開始就上雲走先 你訓佢唔到bo(我用開呢D狗招) ec一開波就出結界 你都訓佢唔到ja
但講甘多都係廢話 我同你都無計結界既回技時間 只係想表達 唔係一個職大晒 正如戰士91之後唔再驚物攻系既道理一樣
戰士點唔驚物攻都係比魔攻克 法職都係一樣 唔係無敵的 曙光唔會set到甘好 如果唔係就個個做晒幻c了
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
1129 點

你點知天國夢幻出技要出幾耐先- -
個重力結界已經好慢啦- -
我唔信天國夢幻會出得快過ec定身lv4.......
咁點打=口=

EXP
468 點
原帖由 段天 於 2008-8-9 11:19 發表

正式個盜一開始就上雲走先 你訓佢唔到bo(我用開呢D狗招) ec一開波就出結界 你都訓佢唔到ja
但講甘多都係廢話 我同你都無計結界既回技時間 只係想表達 唔係一個職大晒 正如戰士91之後唔再驚物攻系既道理一樣
戰士 ...

ec出得防結界唔會出得快過入夢掛?
不過都好似你咁講喇~實戰~技術最重要,講咁多冇用

EXP
468 點
原帖由 jimmylo 於 2008-8-9 11:45 發表

你點知天國夢幻出技要出幾耐先- -
個重力結界已經好慢啦- -
我唔信天國夢幻會出得快過ec定身lv4.......
咁點打=口=file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCA ...

都話左~入夢vs ec招定身
如果天國夢幻vs ec防訓結界~結界技vs結界技~咁對比返

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 00:42 發表

盜用影縫定完 7秒足夠再行近D 再用範圍影縫 我唔信14秒都行唔埋你身 一個100LV既盜最少都有返個4000血 唔計佢用血裝 近身封喉20秒 你完全用唔到魔 閃影 毒 再影縫 下下爆擊 我不信盜甘都打你唔死呀 雙武攻速有一定 ...

你不如去天女試下中結界技先講喇=0=講極都好似雞同鴨講咁

EXP
9 點
戰同人pk可以用定元神護體,ec可以用定聖光之鏈.弓可以用定戰矢強擊等。
以上所有都係招式.盜仔招潛行都係招式.是否可以pk前用上?如過盜仔吾可以甘.
就失去優勢.就等如你叫弓手渣劍去pk甘.如過盜仔潛行中你古盜招定技快D還是幻招重力結界快?(問:重力結界係吾係吾扣血.中左結界會現身嗎?)
個人認爲盜仔pk算強,同埋好玩~哈哈哈
讓大家創造我們的曙光世界!

EXP
468 點
原帖由 出K蛋 於 2008-8-9 13:59 發表
戰同人pk可以用定元神護體,ec可以用定聖光之鏈.弓可以用定戰矢強擊等。
以上所有都係招式.盜仔招潛行都係招式.是否可以pk前用上?如過盜仔吾可以甘.
就失去優勢.就等如你叫弓手渣劍去pk甘.如過盜仔潛行中你古盜招定技 ...

天國夢幻~展開睡眠結界~盜潛左如果咁岩中大訓會唔會現身?
同樣道理~咁計ga話可以當呢招都係補助技~即係pk前出定都得

EXP
468 點
其實呢個post開黎講咁多都冇用~
pk時包括好多種種因素~冇話邊過一定岩邊過一定錯~
所以..都係睇現場吧!!
實戰最重要=v=

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
那那.....良性討論牙....注意用詞牙....
咁你地慢慢喇...我唔阻你地a_a

EXP
9 點
現在係講6中職業邊個最強,應該可以講話係1p1.但係要c環境儸,如過終天3F近boss度應該盜仔最強哈哈哈~~~ <~~~傻+(衆人)

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
其實要清清楚楚知道邊個職最強好簡單...
遲下官方就會出「人字」擂台...人字係1P1既戰鬥
到時要知道邊個職最強就一清二楚喇=W=

EXP
9 點
係吾係大家lv吾高過10lv+?透露D來聽下得嗎= =

EXP
288 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-9 14:18 發表

天國夢幻~展開睡眠結界~盜潛左如果咁岩中大訓會唔會現身?
同樣道理~咁計ga話可以當呢招都係補助技~即係pk前出定都得

盜5係要自己攻擊人先出玩+咩?

EXP
468 點
原帖由 斷情 於 2008-8-9 14:52 發表

盜5係要自己攻擊人先出玩+咩?

100lv前就係~但係100lv後就唔係了=v=
所以100lv前打盜都唔係話一定win