AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 小冰=)
打印 上一主題 下一主題

冰藍De初雪超衰格  關閉 [複製鏈接]

EXP
689 點

回復 112樓 的帖子

我就算俾尒.
尒一定會我話作嫁喇''
因為系msn對話
♥,,`  尒偍禾菂好朋友.偍否吥能曖..!?
星 空 芐 菂 約 定 The Promise Under The Stars
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
55 點
停喇停喇......此事完滿結束......唔好再嘈落去.....

EXP
689 點

回復 122樓 的帖子

e家嘈到甘牙!`
甘就停?
我有dd吾据囉.
根本就吾系尒既錯`
系冰藍牙..
星 空 芐 菂 約 定 The Promise Under The Stars

EXP
711 點
原帖由 夜`鬼 於 2008-12-31 14:13 發表
邊個某人話吾俾打文星文a3a.?!
尼d系網絡既普遍語言o_o難道你不懂 !!
記得電視都有講過架b0 { 難道你屋企窮到...冇電視!!
小姐*v*記得有需要搵我喎...我會幫你周轉一下;;{ 一蚊六秒a_a 夠你買電視
P.S ;; OMG ! shut ...

電視有講咁就好巴閉?
如果你覺得電視都有講呢D火星文既野,係讚緊你地叻既話...
咁我冇野好講...足以証明你地既分辨能力
既然你地自認火星人,咁嘈黎都冇用=-=
因為我係地球既正常人,講既係正常香港人既廣東話,打既係正常既中文輪入法

P.S
我真係唔識囉!!!我認我唔識囉!!!
我上既網絡世界係地球人研製出黎囉!!
所以我呢D地球既正常人真係唔多識用火星文....
地球人唔識火星文好奇怪呀?我又唔係同你地同類

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
HAHA- -我玩勁舞先會用 火星文-0-
曙光 做返地球人
因為-__- 吾係個個都接受到

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
711 點
原帖由 小冰=) 於 2008-12-31 14:31 發表
我就算俾尒.
尒一定會我話作嫁喇''
因為系msn對話

唔緊要啵~你有咪拎出黎囉!!
請你睇清楚,我係話如果你有冰藍用我地團名招搖撞騙,咁就一定係佢唔岩

如果唔係
咁就請你改一改你既POST TOPIC,講清楚唔關桃園事

EXP
689 點

回復 126樓 的帖子

好.我改`
一陣尒+我msn.
我俾證據尒
不過系我同小戀既對話

EXP
711 點
原帖由 笨BE 於 2008-12-31 14:53 發表
HAHA- -我玩勁舞先會用 火星文-0-
曙光 做返地球人
因為-__- 吾係個個都接受到

如果平時用火星文黎同FD吹水,冇問題
不過宜家係佢地一班人黎用火星文鬧我地D地球人
仲要死撐拉個團,拉埋其他GAME落水,咁就唔只係火星人既事...

BEBE你明唔明,火都黎>"<

EXP
3 點
原帖由 脆弱``苦情 於 2008-12-30 22:29 發表
夜鬼 唔多知就唔好理人啦=o="
唔知就最好收聲
小冰你同我收聲 你叫本人出黎自己講啦 又唔關你是=="
關是既又唔出聲 唔關是既就出曬聲"

戀雪x淚都味出聲 你就出聲 我睇到眼火爆啦
仲有你地咁樣屈佢冰藍De初雪 會唔會過份左小小?
人地都係女仔黎 你地個個都咁講佢 比著個個都咁講你 你都會唔開心啦==
仲有家陣你地細路女咩 玩games玩到要係論壇到開po唱人==
唔玩得就唔好玩\口/ 唔該你自己檢討下!!!                     by:脆弱

你話我吾多知a0a你又知...?!
你識我架...?!但我吾識你囉=3=:D
你話我吾多知;;但我知我知既野多過你就得030;
你吾知先收聲啦-v-
笑大人個咀-0-!!
仲有啊,,你乜事啊;;鬧q我個fd .33. 忍夠你啦
鬧我都算啦...{ 鬧埋我d fd
你憑咩叫佢收聲啊-口- O哂囉!!
咁叻你吾叫本人出尼講;;你咪又系得個{ 講 }字囉
你又知吾關小冰事a33a { 我真系發覺你系先知囉...
小冰系當事人既契姐;;咁又關吾關事囉呵=_-先知...?!;P
關事既出佐聲啦-v-不過你好似吾關事架呵=]?!
咁你咪又系吾關事出哂聲既人a0a { 自己話自己 矛盾=]
小戀出佐聲啦!_!你發雞盲..洗吾洗帶你睇醫生呢?____?
系喎*v*吾記得你眼火爆TIm;;更加要睇啦呵a_a?! { 有冇嘖火啊;;幫我煮野食啊a0a
你話;::仲有你地咁樣屈佢冰藍De初雪 會唔會過份左小小?
我回你;::你又知我地屈既;`)系喎..你系先知啊呵
根本就吾系我地屈佢囉-v-你又知d咩啊...?!知既不妨直說囉
你識預知未來;;又點會吾識預知過去啊a__a { 咁你咪可以做埋歷史學家 y0!!:victory:
仲有你話我地過份7.7咁冰藍De初雪叫咩?!
好人啊...?! OMG!! 我地系衰人啊T^T俾人屈番轉頭TIm.. { 唉!
人地系女仔就大哂;;?!佢做得出就知道有后果a33a..
你話;:: 比著個個都咁講你 你都會唔開心啦==?!
呵呵v3v 我尼d { 俾人屈番系衰人既衰人 }都冇人咁講我囉
s0 i am happy every day!! i don't think i am unhappy!!
but i am disappointed about y0u!!!
唱人既原因系咩啊...?!
系佢做錯野我地先會唱囉
好地地會唱一個吾識既人既@v@
睇尼你仲未睇得清尼個網絡世界!!
玩games玩到要係論壇到開po唱人?!好出奇咩?! { 出奇過出奇蛋囉
大把forum都系咁啦030;;又吾見你去哂d forum到串人 { 咁勁!!:time:
你仲玩吾起囉;;大佬!!
檢討既人;;吾系我地;;而系叫既人先需要檢討!!
未清楚事情既來龍去脈就系到串嘟嘟咁 { 囧哂!!!
先知a0a睇尼你要番鄉下修行多幾年啦=v=
`彼 此 保 持 壹 <1些 距 離' 比 較 好【☺MIKU 雅-Miyavi ★ Kagrra``Kra ♥ The GazettE ゙ アリス九號 SuG‡ SCREW™ AYABIE彩冷える;:HeY GirL】

EXP
711 點
原帖由 小冰=) 於 2008-12-31 14:56 發表
好.我改`
一陣尒+我msn.
我俾證據尒
不過系我同小戀既對話

你係咪唔多明何謂『証據』=-=?

EXP
689 點

回復 130樓 的帖子

甘系戀系msn講冰藍搶佢條仔..
我先會開p0姐`
甘都吾系叫證據??`

EXP
711 點
原帖由 夜`鬼 於 2008-12-31 15:05 發表

你話我吾多知a0a你又知...?!
你識我架...?!但我吾識你囉=3=:D
你話我吾多知;;但我知我知既野多過你就得030;
你吾知先收聲啦-v-
笑大人個咀-0-!!
仲有啊,,你乜事啊;;鬧q我個fd .33. 忍夠你啦
鬧我都算啦...{ 鬧埋 ...

嘩,段字多到我都冇心機睇...SORRY呀...>"<

話時話,男人之嘛,俾人搶得走既男人...返轉頭我都唔要啦=-=
俾人搶得走第一次,返得轉頭就會走第二次
而家樓主慶黎都冇用,俾人搶果個始終唔係你...
我知你係幫你個FD出頭,有時呢D野男人要走,幾時都走得,呢個世界又唔係得一個賤女人
今次唔係冰藍,可能會有另一個女人黎搶老公
呢D老公你仲會要咩?

所以,我覺得賤女人呢個世界太多了,好好地管掂身邊既男人好過
賤女人一街都係,老公就只得一個,你地防得幾多次呀妹妹

不過講還講,你地拉埋個團黎講就一定唔岩!!!

EXP
59 點
搶人老公咁衰:D
hi~

EXP
711 點
原帖由 小冰=) 於 2008-12-31 15:11 發表
甘系戀系msn講冰藍搶佢條仔..
我先會開p0姐`
甘都吾系叫證據??`

我講第三次,請你得清清楚楚
我想要既証據係:
冰藍用桃園名黎搶人老公 / 招搖撞騙
可以係曙光CUT既圖 / 你同佢本人MSN既對話

而唔係你個FD講咩,你就信咩=-=
何況你地唔係我個FD,俾我睇我都好難信你

EXP
689 點

回復 133樓 的帖子

系...
不過算喇唉
e家俾人鬧牙-v-++

EXP
3 點

回復 132樓 的帖子

a0a嗯嗯
不過我地想再澄清一次;;
完全冇講過關桃園事-_-
如果你地仲系咁覺得既話
我都系只可以講一句 s0rRy !!
`彼 此 保 持 壹 <1些 距 離' 比 較 好【☺MIKU 雅-Miyavi ★ Kagrra``Kra ♥ The GazettE ゙ アリス九號 SuG‡ SCREW™ AYABIE彩冷える;:HeY GirL】

五級富豪會員

EXP
1551 點
人地 搶人條仔  關你咩事= =!?
洗吾洗 攪咁Q多野= =

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
689 點

回復 134樓 的帖子

我冇講過佢系用桃園個黎搶人老公.
可能我打既字令尒吾明''
不過如果尒仲覺得甘既話
我只可以講一句sorry`

EXP
3 點

回復 134樓 的帖子

我地再講一次
我地由此之終都冇講過系關桃園事&
冰藍用桃園名黎搶人老公 / 招搖撞騙a33a.
我地只系話緊佢搶人老公姐!!!
any way!!! 請你搞清楚!
如果系我地打既字句令你吾清晰!!
s0 s0rRy!
but y0u still do not understand !
s0 i can't help y0u!!

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 夜`鬼 於 2008-12-31 15:31 發表
我地再講一次
我地由此之終都冇講過系關桃園事&
冰藍用桃園名黎搶人老公 / 招搖撞騙a33a.
我地只系話緊佢搶人老公姐!!!
any way!!! 請你搞清楚!
如果系我地打既字句令你吾清晰!!
s0 s0rRy!
but y0u still do not und ...

咁叻打英文- -睇下你D GRAMMAR  先啦= =