AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 囧oPz
打印 上一主題 下一主題

南ser新一個昆狗(專呃新手+++同+++老公D錢)  關閉 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
126 點
好采只係兔仔,,
樓主要小心D啦..
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
23 點

我係佢所講既昆狗(but i am not)

你地個板主講果D全部係假架!!!!!!!!!!!!:@
佢有一個正AC叫峰峰小王子(ID:108956):o
佢個老婆系我(mygirlwing)
之前,我比左我PW佢(信佢)
佢就成日入去玩
冇幾耐,,,,:L
佢醒起自已有一隻變兔,
我想要,問佢幾$,佢話:500萬:@ ,我話:不如我比般毫宅D錢,佢話好
點知,冇幾耐,5認數,我都算,我首期比左50萬,一星期又50萬:Q (100萬LA):@
前日,我地吵架,原因:佢話買完屋先噮$,,佢冇端端要我還$先,我話:遲D先
佢即刻話我煩,人地成副衣家得54萬,佢仲要話我冇草,信5過我:'(
我E加5用mygirlwing個AC,佢竟然開我個AC唱衰我:'(
禁決得!:@
我E加開左2個AC,2個都有未來老公
佢竟然叫人P我:'(
仲OUT引火魔:thumb: :loveliness:
禁衰!:'(
請大家信我:'(
我5係昆狗!:'(
支持我~:em800_111:
5該:em800_111:

EXP
54 點
回 我唔係昆狗:
你有冇圖po出黎cc
回 樓主:
洗唔洗幫你打番佢 要就add我 id:48140

EXP
18 點

我係佢所講既板主(but i am not)

你地個板主講果D全部係假架!!!!!!!!!!!!
我講既野假既…唔通你講果D野真咩!!!
佢有一個正AC叫峰峰小王子
(ID:108956)
呢個貼唔係我發架囉!!!你得就?!!!
佢個老婆系我
(mygirlwing)
我想同你離婚好耐架囉!!!
係你唔肯炸!!!
貪每日可以入我間屋拎活力!!!

之前,我比左我PW(信佢
)
佢就成日入去玩

玩?係幫你升!!
我一蚊都冇拎過呀!!!
冇幾耐
,,,,
佢醒起自已有一隻變兔
,
我想要,問佢幾$,佢話:500
,我話:不如我比般毫宅D,佢話好
我冇話好囉!!!又
!!!
我話毫宅還毫宅…兔仔還兔仔…
又係你話5日內賺500m…
一D野都唔可以買…
一蚊都唔可以用…
買毫宅!
第2日...
又話就算要買都要問對方!!!
點知佢聲都唔聲就買左彩虹果~
好…我2個星期儲100m都好慢架啦!!!你2..3個星期40m都冇!!!
有心儲點會咁耐?!緊本唔想儲!!!你自己重話自己冇錯!!!
咪又係靠個
字!!

EXP
18 點

我係佢所講既板主(but i am not)2

點知,冇幾耐,5認數,我都算,我首期比左50,一星期又50 (100LA)
唔認數?! 唔認咩?!你講清楚好wo!!!
前日,我地吵架,原因:佢話買完屋先噮$,,佢冇端端要我還$,我話:D
唔係無端端囉!!!!!係你炸!!!你呢到都差我咁多錢!!!真人又差我40幾蚊幾個月!!!
都唔知你還唔還!!!又話今日還?!又唔玩?!叫我信你
?!
信咩呀!!!

佢即刻話我煩,人地成副衣家得54,佢仲要話我冇草,5過我
你有心儲會儲咁耐?!你有儲每日儲1蚊呀?!我就係信唔過你囉!!!唔係我點解叫你還?!
E5mygirlwingAC,佢竟然開我個AC唱衰我
你唔用呢個AC…就係因為你唔想還索性開多個ac玩算啦!!!
重有!!!前日之後我冇入過你ac!!!你咪又靠個!!

禁決得!
我決得??係你唔還錢炸!!!借錢還錢天公地義你先決得呀!!!
我就係信錯你
!!!
我決得既話我就唔會拎左你個ac8m!

E加開左2AC,2個都有未來老公
2個未來老公?加埋我3個囉!
要咁多個做咩呀!!厄錢?你同我講架!!!

EXP
18 點

我係佢所講既板主(but i am not)3

佢竟然叫人P
我叫你p>?<我幾時有?我就唔會咁決得!!!
OUT引火魔
out引佢做咩!!?out引佢有咩用??好似你咁厄人D?
禁衰!
你衰到咁到可以!!!
火魔!!!此乃真人真事!!!!唔好信佢!!!

請大家信我
我就係信錯你!!而家重叫人信你?!一開始你介紹呢個game比我玩!
我問你簡咩角色好...你就特登簡我最樣衰既比我!!你講架!!

5係昆狗!
你就係~!!!!!!!!
支持我~
反你呀!!!

你就係!!!

!!!
你就再屈啦!!!

EXP
34 點
咁pk架   咁都得    唉~!!  樓主真係慘

EXP
2 點
太可惡la:@
咁昆人:o

EXP
2 點
我都可以幫你報仇我75lv我都識佢嫁:@

EXP
33 點
大家唔好聽樓主佢咁講 我係樓主講ge火魔 佢ed相係假ge  佢係上左wing 個ac 再自己影出來 係到自問自答  我認識的呀wing佢係唔會做埋ed咁ge野  如果佢係做埋ed咁ge野 佢就會一早昆我d錢啦 洗咩得到e傢都唔昆我d錢  :@

EXP
18 點
首先...呢件事一定唔關我事!!!
wing你唔好拉埋我落水!!!
但係...wing話昆老公D錢就100%有講過!!!
wing你自己講!!!你有冇?!

EXP
23 點

我一D都冇屈呀!

你開口屈埋口又屈:em800_89:
我講果D都係真呀!
大家,人講5可信,睇真D
第一,睇下D圖:左下對話果度,冇咩可能即講即影
第二,3副圖入面,只有第三副圖有可能影低
其他1,2副圖,就更加5會將一個識左8年既人既對話影低
第三,我同佢之前係FD,識左8年,我信佢,冇相
第四,佢E相既排法,是已經知5會比$至影

另外,你有病呀!我一直都想離,你話5好架!
5決得?你自己引用話拿走我80000元架!
慈話你個妺話遲D拿走架
人地火魔張櫻櫻(即係你呀妺)D對話講我聽
當中有你呀妹個MSN架
駛5駛打埋出來呀!(kiki1xx7118@hotmail.com)
信我啦!D圖有問題!!!!!!:em800_111:

EXP
23 點
原帖由 你唔好屈我 於 2009-8-14 10:56 發表
首先...呢件事一定唔關我事!!!
wing你唔好拉埋我落水!!!
但係...wing話昆老公D錢就100%有講過!!!
wing你自己講!!!你有冇?!

果時我話5好,你地就話:昆曬我很愛你佷愛D錢架!
咩3個老公呀!我好憎你呀!:em800_124:

EXP
18 點
原帖由 我5係昆狗 於 2009-8-14 12:06 發表

果時我話5好,你地就話:昆曬我很愛你佷愛D錢架!
咩3個老公呀!我好憎你呀!:em800_124:

係你話好架!!!咁我很愛你佷愛...火魔...我...唔係3個啦咩...好笑~!!!

EXP
23 點
原帖由 你唔好屈我 於 2009-8-14 00:30 發表
點知,冇幾耐,5認數,我都算,我首期比左50萬,一星期又50萬 (100萬LA)
唔認數?! 唔認咩?!你講清楚好wo!!!
前日,我地吵架,原因:佢話買完屋先噮$,,佢冇端端要我還$先,我話:遲D先
唔係無端端囉!!!屈!!係你炸!!!你呢到都差 ...

我5還果個AC係因為我都想有私隱架!
你入去都5係升LV,成日我玩緊果時都特登入!
你呢!:em800_124: 真人同角式都一樣,做錯5應!

EXP
23 點
原帖由 你唔好屈我 於 2009-8-14 12:09 發表

係你話好架!!!咁我很愛你很愛...火魔...我...唔係3個啦咩...好笑~!!!

冇呀!我就算有三個又點,我如果當初5係選左同你結,我同緊我很愛你很愛佢開開心心LA!

EXP
23 點
原帖由 我5係昆狗 於 2009-8-14 12:03 發表
你開口屈埋口又屈:em800_89:
我講果D都係真呀!
大家,人講5可信,睇真D
第一,睇下D圖:左下對話果度,冇咩可能即講即影
第二,3副圖入面,只有第三副圖有可能影低
其他1,2副圖,就更加5會將一個識左8年既人既對話影低
第三 ...

我淋第3副都冇可能

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

- -隻咁既兔   5m都唔知值唔值~ 比人呃左米當亳比狗同乞e  lo~

仲有樓上果個你做乜咁大反應~你有無聽過清者自清~?  你強p佢有咩用 你當佢腦殘定手殘 唔識升新人?-_-~

EXP
38 點
:lol 兔仔都昆 佢係唔係人泥架!

EXP
311 點
:em800_111: :em800_111:

我己經刪除我所有發表..:em800_111:

從痴對E件事再無關系:em800_111:

多謝我一位朋友巨叫我刪除:em800_111:     ♀「多謝你」♀

「多一事不如小一事」

我E+係中間人:em800_111: