AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5488|回復: 93
打印 上一主題 下一主題

童年回憶 [複製鏈接]

EXP
41 點
樓主
角色名稱:魔乂翼
伺服器:快樂王子(睡美人伺服器第一代玩家)
作品名稱:童年回憶
作品內容:
想起6年前的童話又想今天的小學55周年校慶,見到有d好多年冇見既小學同學,又唸番起一開始玩童話既時候係岩岩先學緊打字 因為小學有個制度,考試低過60%既就抽4個人去學打倉頡/速成2選1,果陣我又岩岩先開始玩童話,一開始好多字都係唔識打,之後一路玩童話一路有人教我點打字,去到而家6年之前基本上90%以上常用字都好熟,童話帶比我美好既回億,仲記得同 小學同學道別要升中1果陣都係玩緊童話,果年咁岩沙士,好多日都冇得番學,一開始係開心,之後係悶,好彩每日都有童話既陪伴我先冇咁悶,仲起道果陣我係玩緊幻獸c,唔知點解果陣1粒1石既錢都好難搵,玩左好多好多個月都係得27lv,可能因為1日先玩得1陣既關係,之後到左8月既時間,中學就會叫ds6轉f1既同學番去熟習果陣開始笫1次放棄玩童話,之後去到四周年後先開始玩番,果陣岩岩開始玩鴨ser 識左好多朋友,仲起道笫1次真人見起童話既人,果陣好似係因為五周年,買左4盒118定係168包,果陣因為我唔知要留低個標籤先可以去抽獎,我同賣包果個老板講掉哂佢,之後番到去,on童話同人講買左4盒,之後比人狂轟問我做咩掉哂d標籤佢,之後族d人叫我番去問下個老板掉左未,我笫2日番去,個老板同我講d野掉哂,最後小e(鴨ser瑪林大頭)話打比官方問下只留卡可唔可以拎去抽,最後既答覆係得,不過要加埋入左落去既ac,我咁就獻出左我acc比人好彩唔洗連pw~~,因為果日係最後1,寄信已經唔夠時間,之後果晚十幾點笫1次真人見到童話識既人,小e就叫左我出黎結果小e幫我fax左過去,之後結果都係抽唔到既,之後小e原本話唸住帶我入去博唔洗飛入去,佢仲話唔成功既比30蚊請我去網吧玩住等網聚完,最後我唔記得咩事唔得閒冇去到,n日後照常帶升,果陣1次過同兔兔買左50setmp飯,好似7萬1set比我買左50set,仲記得兔兔千叮萬囑唔可以賣比我,結果dmp飯到e加冇玩年幾,都仲起個ac道,果陣玩童話可以玩到好瘋狂,用1千蚊hkd買1條分馴,1千蚊再買2隻力寵,果陣帶升基本上場場都比個賭場搵哂我d錢,我1個禮拜起碼都輸3-5千萬,去到輸左過十億我先開始冇賭,果陣識左小妹(小妹綺麗),佢都同我成日一齊賭,之後由我輸十億起,因為果陣都好似識左好耐,小妹就成日都叫我戒賭,之後小妹仲成日叫我有得賭果陣交哂d錢比兔兔,一齊唔好賭,之後過左唔知幾耐,因為成績太差,好似差1.幾分==,之後要留班,先再1次放棄玩童話,去到今年 先玩番童話快ser,用左好多時間練技,帶升,傾計,日日都玩,e加玩果陣都有時會掛住以前瑪林d族人,有時我玩快ser玩到好沮喪果陣,我都會轉番去鴨ser,搵番以前d三五知己傾下計,特別係賭錢果陣會掛住小妹,唔知佢e加成功戒左賭未呢,童話生涯就係黎到e道,希望大家睇完之後真係會回覆,如果成功入到頭3 以後帶升鬼3半價,希望大家多多支持:)

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
15 點
可愛v3v

EXP
41 點
尻b下次打字打長d-.-

EXP
15 點
得得-.-大佬

EXP
41 點
d人睇完唔打字既--

EXP
15 點
咪係.. 得我地兩個 慘

EXP
41 點
唔知幾時先可以訓得著呢-.-

EXP
15 點
有排-.-

EXP
41 點
今日小學55周年玩到太開心訓唔著-.-,見番好多以前未見過既同學-.-同埋丫sir miss,仲有個自助餐,今日聽個校長講野果陣好似南磨咁,起道講哂所有 有關學校既事,結果講左個幾鍾,岩岩先知董建華同我同一間小學

EXP
15 點
你地就好.. 我小學乜周年都冇搞-.-"

EXP
41 點
今日食左好多野0.0
平時晚餐既十倍分量
見番D小學同學個個都變到勁高--

EXP
15 點
你矮先顯得人地高;P

EXP
41 點
都OK-.- 169CM ==

EXP
72 點

回覆 12樓 kibe 的帖子

kibe/3\
過我個p0st幫襯下啦a___av

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

雖然唔多知你鴨ser係乜水:lol
但都支持下曾經是族人既人:D

EXP
41 點
0.0小王,我記得你好似有個丫哥架ma

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

原帖由 ming517 於 2009-7-12 19:48 發表
0.0小王,我記得你好似有個丫哥架ma

係呀 我哥=王王0.0

EXP
41 點
上年玩果陣同你丫哥定係唔知你聽番黎你地唔知邊個得14歲0.0上年/上上年0.0

EXP
158 點

回覆 13樓 ming517 的帖子

可憐/-\ 169XD

EXP
158 點

回覆 14樓 suetv3v 的帖子

雪搵人過檔a_a