AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Sang生
打印 上一主題 下一主題

[分享] Sang生 - 好文章-玩家心情文章 [複製鏈接]

EXP
354 點
同埋...從來都無提及果隻手要拍另一隻手先識響
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
440 點
鬧戰:em800_89: ???
水靈子(47662)

EXP
143 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-16 09:32 發表
無人話唔俾你地打~所有野都係有能者居之~
一分耕耘~一分收獲~要有武力就需付出~
沒付出的談甚麼公不公平?
公平只有小學生才會討論~
難道別人得到遊戲中的成就就係錯?
天羽從來沒偏幫任何人~它只是一隻遊戲~
那一隻onli ...

好明顯隻ONLINE就存在各種不公平
第1.PK埸王 唔分LV打 50LV開始就同150LV同埸打 跟本就係唔公平
奧運都有番級數制啦,唔通要個丙組同個甲組鬥?
第2.唔係別人得到遊戲中既成就就係錯.你有成就但唔代表你付出比人多
只係你早比人玩,玩得遲就要比D玩得早既欺負,仲算係公平?
第3.天羽係冇偏幫 但係存在太多不公平既遊戲

最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲

EXP
143 點
原帖由 燕南天 於 2009-12-17 10:12 發表
樓上咩學歷?
你...唔太理解一隻手拍唔響既道理...
意思係解一件物體受到磨擦產生聲響~
亦都係解人與人之間有衝突而有口角...
唔好將d野直譯~

難道主機唔算係一種物質?
唔係粒子所造成既東西?
你問我咩學歷,我答你 我學歷唔高
但係我起碼知道1隻手拍落部主機度係識響
你冇試過?

你呢句野同「一件物體受到磨擦產生聲響~」呢一句係冇關係 你點將呢2句拉埋黎講?
最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲

EXP
354 點
原帖由 鬆弛仔 於 2009-12-17 13:28 發表

難道主機唔算係一種物質?
唔係粒子所造成既東西?
你問我咩學歷,我答你 我學歷唔高
但係我起碼知道1隻手拍落部主機度係識響
你冇試過?

你呢句野同「一件物體受到磨擦產生聲響 ...

都話你學術水平低 ;P
我講得好清楚~係你唔明 ;P

EXP
354 點
原帖由 鬆弛仔 於 2009-12-17 13:24 發表

好明顯隻ONLINE就存在各種不公平
第1.PK埸王 唔分LV打 50LV開始就同150LV同埸打 跟本就係唔公平
奧運都有番級數制啦,唔通要個丙組同個甲組鬥?
第2.唔係別人得到遊戲中既成就就係錯.你有成就但唔代表你付出比人多
只 ...

1.你大可以選擇唔參加~
2.早玩付出的時間就不是付出了嗎?

EXP
124 點
原帖由 鬆弛仔 於 2009-12-17 06:44 發表 你可唔可以話李嘉誠太有錢唔比佢做生意丫?你都識講呢句咁你可唔可以話我地唔擺錢就唔比我地玩?基本上你所講既PK埸打王,就係打人,入得去遇左死正所謂做人都應該有D品德勁唔代表可以亂殺人姐一隻手係拍唔響?試 ...
你識得講先撩者賤就岩喇,我想問你地,係咪成日係世頻講一D鬧我地既說話?咁唔係你地撩我先咩?同埋回一回應樓上兩位,一隻手係拍唔響既意思係解:一個人無法自己同自己發生衝突咁既意思,兩位既中文能力..我相信唔係太高

EXP
143 點
原帖由 燕南天 於 2009-12-17 14:22 發表

1.你大可以選擇唔參加~
2.早玩付出的時間就不是付出了嗎?

1.我就係答左呢隻GAME就係唔公平
2.我有邊個係寫明 早玩付出的時間就唔係付出
最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲

EXP
143 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-17 14:44 發表
你識得講先撩者賤就岩喇,我想問你地,係咪成日係世頻講一D鬧我地既說話?咁唔係你地撩我先咩?同埋回一回應樓上兩位,一隻手係拍唔響既意思係解:一個人無法自己同自己發生衝突咁既意思,兩位既中文能力..我相信唔係太高 ...

我都相信你既物理同化學能力亦都唔高..
唔洗解釋你個一隻手拍唔響定理.我話比你知 1隻手拍落部機到係會拍得響
「咁唔係你地撩我先咩?」我係冇份撩你.你搞清楚
我係話 冇撩過你既人 你都要打 姐係你撩人先姐 理解完思考下先好回
最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲

EXP
124 點
原帖由 鬆弛仔 於 2009-12-17 15:53 發表 我都相信你既物理同化學能力亦都唔高..唔洗解釋你個一隻手拍唔響定理.我話比你知 1隻手拍落部機到係會拍得響「咁唔係你地撩我先咩?」我係冇份撩你.你搞清楚我係話 冇撩過你既人 你都要打 姐係你撩人先姐 理解完 ...
小朋友~一隻手拍唔響我已經解釋左...E句野只係一種中文既比喻手法,絕對唔係只手同一種物質而發出聲音既物理反應~;P小學生都不如;P[冇撩過你既人 你都要打 姐係你撩人先姐 理解完思考下先好回]E句野我已經覺得你冇留意過官方既通告,官方講明[要小心給身邊的仇家偷打喔。]<<E句,而且我都已經講左,王,出係PK場,只係一個活動可以俾我地邊打王邊去打人,如果唔係官方點解要出係PK場呢?仲有,你走左入PK場,係你既決定,正如你走得入老虎山,又預左會見到老虎,冇錯丫嗎?

EXP
143 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-17 18:42 發表
小朋友~一隻手拍唔響我已經解釋左...E句野只係一種中文既比喻手法,絕對唔係只手同一種物質而發出聲音既物理反應~;P小學生都不如;P[冇撩過你既人 你都要打 姐係你撩人先姐 理解完思考下先好回]E句野我已經覺得你冇留 ...

「絕對唔係只手同一種物質而發出聲音既物理反應」
呢句野有少少問題,我係話手同物質之間「粒子與粒子掽撞摩擦下」發出聲音,我諗真係小學生都不如
唔好意思,我更正下,,小學生未度物理呢個LEVEL(中3都不如)
我係有講過我遇左入去係比人殺
所以我話呢隻GAME就係唔公平
你問過我何為不公平,我正正就係答你不公平呢個問題
都係果句 你睇完理解完思考完再回我啦~小孩
最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲

EXP
124 點
原帖由 鬆弛仔 於 2009-12-17 19:06 發表 「絕對唔係只手同一種物質而發出聲音既物理反應」呢句野有少少問題,我係話手同物質之間「粒子與粒子掽撞摩擦下」發出聲音,我諗真係小學生都不如唔好意思,我更正下,,小學生未度物理呢個LEVEL(中3都不如)我係有講 ...
你講得到粒子,既然係[粒子與粒子之間碰撞摩擦]而發出聲音,同埋物質係由粒子所組成,咁我想問,我講物質同粒子有咩分別呢?你又提到公平喇,哩個世界有公平既咩?我付出比你多,我能力比你高,我得到既野就會比你多,有錯嗎?

EXP
61 點
不愧為「黃勁威」,果然係一位自大o既人物
如果你話係因為有玩家係世頻講出一D侮辱性既說話你先會殺絕佢地的話,咁你同佢地其實又有咩野分別?
我挑釁得起 你唔順氣咪黎郁我嚕~
你何嘗唔係因為趕絕人,人地先至鬧你?
根本所有玩家都係同一種人,當你地角色交換個陣,你同樣會用惡言去傷害個班獨食玩家,以你o既EQ我相信你會問候埋人家爸爸媽媽,因為除左言語之外你根本冇能力去反擊,唔通真係走上你屋企同你1.1?
玩緊天羽o既都係香港人,處事o既方法基本上係一樣,既然你而家係做緊高lv個批人,點解你唔可以退一步,連人地開post反映想法都要入黎搗亂呢

EXP
124 點
原帖由 023023 於 2009-12-17 19:53 發表 不愧為「黃勁威」,果然係一位自大o既人物如果你話係因為有玩家係世頻講出一D侮辱性既說話你先會殺絕佢地的話,咁你同佢地其實又有咩野分別?我挑釁得起 你唔順氣咪黎郁我嚕~你何嘗唔係因為趕絕人,人地先至鬧你?根 ...
好似係你地鬧我先我地e場罵戰先開始,一睇你就知係一個鬧人唔抹屎眼既人..[以你o既EQ我相信你會問候埋人家爸爸媽媽]以我既eq?請問你幾時知道我既eq,基本上我係e個post係未有一句粗口,[當你地角色交換個陣]你認為我冇做過低lv?我既lv都係1lv1lv咁升上去,雖然我e個ac係買,但我既裝全部都係自己沖上去,[你同樣會用惡言去傷害個班獨食玩家]你認為我冇俾人蝦過咩?我認為一個人得唔到佢想要既野係會正常咖嚕,有邊個人佢想要既野就會立即出現咖?係要付出咖,你認為我上到咁既位我冇付出?買ac唔洗錢咖?[玩緊天羽o既都係香港人,處事o既方法基本上係一樣]請問,你又唔係代表成個香港,點解你會知道香港人既處事手法係一樣呢?[點解你唔可以退一步,連人地開post反映想法都要入黎搗亂呢]我冇退一步?係你地纏繞住我黎講咋wo~你冇野丫?我諗再同你班爭議落去都會冇結果, 一個黎完到第二個,只會將e個post無限期咁有一個罵戰係到.

EXP
143 點
原帖由 wongkingwai 於 2009-12-17 19:27 發表
你講得到粒子,既然係[粒子與粒子之間碰撞摩擦]而發出聲音,同埋物質係由粒子所組成,咁我想問,我講物質同粒子有咩分別呢?你又提到公平喇,哩個世界有公平既咩?我付出比你多,我能力比你高,我得到既野就會比你多,有錯嗎? ...

「只手同一種物質而發出聲音」呢一句邊度有講摩擦/掽撞字眼既字呢
我都提左你 睇完要理解,理解完然後思考,繼而回覆 你連理解都理解好就唔好回我POST啦.呃分咩
呢個世界冇公平嫁?

法律咩黎嫁?
警察咩黎嫁?
FBI咩黎嫁?
全部都係公平既標誌,冇公平既話,足球就唔會分甲,乙,丙組啦(我相信你讀過書,明白呢句意思)
再強調啦,你真係覺得呢個世界冇公平咩? 舉例
最後送上一個聯絡電話
任打唔嬲

EXP
124 點
原帖由 鬆弛仔 於 2009-12-17 20:25 發表 「只手同一種物質而發出聲音」呢一句邊度有講摩擦/掽撞字眼既字呢我都提左你 睇完要理解,理解完然後思考,繼而回覆 你連理解都理解好就唔好回我POST啦.呃分咩呢個世界冇公平嫁? 法律咩黎嫁?警察咩黎嫁?FBI咩黎 ...
咁摩擦之後係咪會發出聲音丫?咁講摩擦先會發出聲音係咪多此一舉,畫蛇添足呢?呢個世界既公平,係你點睇既姐,你覺得有咪有..冇咪冇嚕,你覺得d得把口係係個世界先係王者,而付出最多既只係低下層,冇話唔得既,你認為e d先係公平,我冇得阻止~你提得起呃post,乜你認為你同我一直係到嘈~唔係呃緊post咩?

EXP
140 點
:( 算啦唔好嘈

EXP
84 點
@_______@泥呃下POST先:cheer:

睇左咁耐淨係睇到拍手喔

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

原帖由 tungtunglok 於 2009-12-17 21:37 發表
@_______@泥呃下POST先:cheer:

睇左咁耐淨係睇到拍手喔
一起啦小同,
好耐沒見。

EXP
354 點
只有低能仔才相信世界公平@@睇完真係好想笑...
警察代表公平...?你小學未畢業?