AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 段天
打印 上一主題 下一主題

中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)  關閉 [複製鏈接]

EXP
784 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2009-3-28 02:06 PM 發表
唉~戀狗雪以前打桃園又唔夠打要叫埋夜血幫~
之後搞埋d小動作~想挑夜血機 囧 呢加人地同盟都冇埋~
串又唔夠串~打又唔夠打~唔知戀雪個狗團長同埋d狗層諗住點收科呢A_A?
搵人開個反公敵反下呢個公敵啦~哈哈 ...

講開又講- - 我真係記返起D野   曙光一開波係戰國無雙第一團 我記得星乜乜碎片 "戀雪" 同埋人渣團同時比佢做晒  之後個團無左"戀雪"好似招左幾條友"覺得"大D 之後神奈 新雄出現 要神奈幫拖打新雄-,- 打完再撩神奈 之後到夜血出現 就叫夜血幫拖(事關唔夠做) 打完人地神奈唔玩 又當自己係第一團 之後我呢堆桃園既離開左"戀雪" (係呢到我補一樣野 當時我係戀雪副團一般正常野都知"打交個D啦"個時呀團長!係話無野做話撩夜血好唔好 個時應該係同盟) 之後因我 阿強 長佢地出左"戀雪"無左一堆主力 之後無撩 轉打我地 又唔夠打 就搵夜血同人渣團幫拖 後尾我地無咩時間理就覺得自己win左=.= 其後又想撩夜血(聽聞) 主流又出現左 又唔撩就叫夜血 新雄個D開左個反乜乜啦 就打主流 之後我有段時間無玩 只知道團戰個D都係主流同夜血搵(呢段吉左佢先啦)  玩返之後"戀雪"又唔知去左邊 多左個tw乜乜既團- - 又係有堆自大的人

以上係當時自稱大團的歷史 可能有點兒錯 但大約係甘唔多甘 只知道 做大團都無好結果同某團想做大團一直都做唔到!我桃園起碼唔洗同盟呢個同盟個個去打人!

and then  呢到係吹水區! 我回應返人!

最後 個兩位板主幾時先肯回??

伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
468 點
原帖由 段天 於 2009-3-28 16:20 發表

講開又講- - 我真係記返起D野   曙光一開波係戰國無雙第一團 我記得星乜乜碎片 "戀雪" 同埋人渣團同時比佢做晒  之後個團無左"戀雪"好似招左幾條友"覺得"大D 之後神奈 新雄出現 要神奈幫拖打新雄-,- 打完再撩神奈 ...

呢加個狗團長仲話轉game搵個籍口想拎返個尾彩tim啦A_A
之前佢地仲有d細好威成日係度串架wo~
呢加連個d細都唔見埋 囧
佢地大難臨頭就緊係各自飛架喇=V=

EXP
784 點
D細既黎黎去去咪個幾個=.=  一個自大的覺得ec大晒 一個專收ac 一個轉左去開新團 無啦~

EXP
688 點
其實關事果2件板主去左邊姐 係唔係扮唔係到???
板主唔係應該成日上到agames嫁咩??
點解佢地禁耐都未出現既 真係好奇怪............
之前未有呢件事果陣 我都見到佢地ok多次出聲
有呢件事之後 佢地去曬邊 既然佢地係清白 點解唔出泥澄清既...?

唔通............................................

EXP
6727 點
各位,希望大家耐心等待管理員處理,兩位版主不是潛水,係管理員未評定是否處理失誤前不應有任何回應,請大家尊重下佢地,現在他們接受緊管理員內部調查整件事,要等管理員發出指引才能回覆大家,希望大家不要再回覆無關事宜,如有新証據就貼上來,如果唔係有証據就請等待管理員回應,如你們堅持下去要迫兩位版主回覆,我只有關帖處理,希望大家互相體諒,我們接到投訴已經即時交給管理員處理,由於管理員辦公時間是星期一至五,希望大家比D耐性,等管理員回帖,謝謝。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
784 點
http://www.agames.com.hk/viewthr ... page%3D1&page=2

哥兄 =.= 黑色寧靜唔守你地D野 佢回左我bo!

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點
我番尼啦@@
和記傻傻地-,-

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=18683&extra=page%3D1
呢到95樓  算5算離題....
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
本人專用SD名片

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點

回覆 102樓 我玩曬 的帖子

你個簽名好好笑- -
和記傻傻地-,-

EXP
784 點
原帖由 我玩曬 於 2009-3-28 07:42 PM 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=18683&extra=page%3D1

等be板主決定啦! 佢地自己友 好難扣得落手;P

EXP
3207 點

回覆 102樓 我玩曬 的帖子

一定系啦,自己同自己講wo<---笑死人...

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點

回覆 104樓 段天 的帖子

be佢好似扮緊病
扮緊訓醫院
借病唔理我地@.@
和記傻傻地-,-

EXP
784 點
人地真係病架!但病得又幾岩時候 早唔病遲唔病 係要關左我post先病@@

EXP
6727 點
原帖由 段天 於 2009-3-28 19:27 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=24723&extra=page%3D1&page=2

哥兄 =.= 黑色寧靜唔守你地D野 佢回左我bo!

謝謝你,我會處理佢,THANKS。

EXP
6727 點
原帖由 我玩曬 於 2009-3-28 19:42 發表

謝謝提供新証據,証據會交比管理員睇,其實這個帖管理員已經會睇嫁喇,請耐心等待管理員回覆。

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點

回覆 107樓 段天 的帖子

係唔係突登-w-?
和記傻傻地-,-

EXP
6727 點
請尊重下人地,人地係咪病屬私人問題,無須討論,亦與本主題無關。

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點

回覆 111樓 godzilla 的帖子

吹水區ma 咩都吹得
奈我咩何~_~?

嚴禁利用主題或回覆作弄別人或引發別人罵戰,不可發出 “討論或批評會員有關行為之主題或回覆。
輕則關帖或刪帖,重則會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁訪。」

請自重,有版規寫明,唔該你學下尊重人,如果你惡意挑釁,後果自負。

和記傻傻地-,-

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點
原帖由 心亂如茶` 於 2009-3-28 20:06 發表
吹水區ma 咩都吹得
奈我咩何~_~?

嚴禁利用主題或回覆作弄別人或引發別人罵戰,不可發出 “討論或批評會員有關行為之主題或回覆。
「輕則關帖或刪帖,重則會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁 ...

冇罵戰呀~~
邊到有呀??
我睇唔到呀^____^
你睇到??
和記傻傻地-,-

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 心亂如茶` 於 2009-3-28 20:14 發表

冇罵戰呀~~
邊到有呀??
我睇唔到呀^____^
你睇到??
輕則關帖或刪帖,重則會被扣5-10分,多次犯規或刻意挑戰版規者我們會考慮直接禁言或禁訪。」

請自重,有版規寫明,唔該你學下尊重人,如果你惡意挑釁,後果自負。

睇下綠字..
本人專用SD名片