AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 023023
打印 上一主題 下一主題

[報導] 打王問題一事 希望官方可以重視 [複製鏈接]

EXP
527 點
原帖由 心霜乂碎 於 2009-12-2 23:50 發表

攻擊效果減半 可是沒有用的 因為就連武士大吸 扣隻王1 都會出個武士名
即係話出邊個名 唔關扣幾多事~

一向都話最緊要係個名

A 字膊 /shocking/_____\
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
179 點
如果改左高lv打冇經....佢地咪係會去搶....
因為你地搞到高lv果d冇得打..所以冇經都會去搶好過益人地!!...我估會發生呢d情況;P

P.S我係屬於低等果群:em800_82:

EXP
54 點
原帖由 joensr250 於 2009-12-3 02:06 發表
因為你地搞到高lv果d冇得打..所以冇經都會去搶好過益人地!!...我估會發生呢d情況;P

P.S我係屬於低等果群:em800_82: ...

咁如果高LV寧為玉碎, 都唔俾其他玩家得益...咁依個係佢地的品德問題,
但起碼天羽俾人知道佢係有正視個問題, 有心去改善
比什麼都不做好吧..?

你是低等的一族, 你應該都想天羽為我地爭取一下....所以不要想得太負面,
現在是希望天羽聽到我地的聲音..

EXP
124 點
佢聽鬼到咩 =.= 我之前SD左個E-MAIL比ALTA~成個月都未覆...

EXP
1746 點
原帖由 joensr250 於 2009-12-3 02:06 發表

P.S我係屬於低等果群:em800_82: ...

我之前既意思係 高過boss30lv既人 打隻boss係無效
即係唔會出佢地名
..可能我之前表達得唔夠長盡..sor~~^^

EXP
12 點
滿意:cheer:  有時打big f 剛到隻f就die了,鷹該限定咩LV打那D boss:eeeee: :em800_111:

EXP
87 點
其實大家係到講咁多野,都係打王有經ge物題.解決方法好簡單,取消打王有經驗,好似之前咁燒卷做任昇.
第2,gm把打王掉物品+以限制,呢點咪聽取我地ge意見lo,仲嘈咩呢?:o