AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7412|回復: 47
打印 上一主題 下一主題

[貼圖] 其實晴空仲好熱鬧架!~   [複製鏈接]

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

樓主
傻仔aadd粒水狗堂堂FEEL公會會長叫人隻秋自己多借口
街怪有寫佢名大家小心唔好打到佢D怪

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

拍左片CUT完YOUTUBE見

EXP
1488 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 日誌勳章

係晴空呢個算係死城面前 咁都拎到尾彩 都算係揚名立萬既第一步啦ad哥 況且 你條搶王【詞語過濾】 想串你好耐架啦真係 次次打親天魔都一次冇可能有8個箱(唔計你死左個幾次之外){A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}{A012a:}

EXP
622 點

用戶勳章 瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

YOUTUBE LINK係咩
返工睇唔到
好弱雞

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

我剪緊有D哂時間果D 剪左佢

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

傻仔aadd粒水狗堂堂FEEL公會會長
叫人隻秋自己多借口 等左佢成粒中
聲稱唔夠打比20000G 又話自己公會有25
我心諗你公會咩新鮮蘿白皮
講好武會規矩之後放大技打人 此行為極之冇品
自己包哂天魔自私西 我唔明D咁既人點可以做公會會長
仲有係咁開世P問候人地娘親同係咁叫人食屎!~
街怪有寫佢名大家小心唔好打到佢D怪!~

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

https://www.youtube.com/watch?v=48Q58NaarWU
https://www.youtube.com/watch?v=v7bsdQ0bpic

補充內容 (2015-1-10 16:49):
有小小技術上既問題等等再UP

主打遊戲
晴空物語
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

路邊既臨記留個名

主打遊戲
新晴空物語
EXP
392 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

強帖LM

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 發帖王勳章

雖然我是FEEL成員
你這樣看AD,我沒關係
但是你這樣看FEEL的無關者有點不好
你入FEEL公會看就知道

大會V>S 小會
小會要日日讓?不能和大會一樣得到應該權力嗎?

會長對成員很好就已經足夠
材料合武器D,會長常親自去打給成員
不用說,當然日推,炎裂,材料也會幫

所以我是永遠支持
過去有一位朋友,因我和哥哥所犯錯的成因而失去,
現在沒辦法忘記她,現在只能哭

主打遊戲
晴空物語
EXP
147 點
互相禮讓都不明白嗎...有人的話,轉去其他S不就好了...如果你是先到的人...理所當然可以一直繼續打...發起PVP的人,可說是挑釁者,錯的人基本上已下定論...至於天魔方面,就絕對不值得討論,先來的得...世頻罵人,不能責怪別人,此亦是不智之舉,同樣地,挑釁者,極大機率是錯的人...
此乃小人之分析,若有不完善之處或不服人之處,我十分歡迎在此處或在遊戲中好好駁斥一番。

補充內容 (2015-1-13 12:34):
反正..若自己不知錯,只會百口莫辯。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
673 點
鈴鈴 發表於 2015-1-13 10:40
雖然我是FEEL成員
你這樣看AD,我沒關係
但是你這樣看FEEL的無關者有點不好{:o ...

間唔中仲會有公會會動,就係吹雞叫埋D會員去搶人怪,,真係幾開心架
你地會長有幾好..我諗個晚之後全SER人都知道啦

補充內容 (2015-1-13 12:32):
錯字...*公會活動

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

鈴鈴 發表於 2015-1-13 10:40
雖然我是FEEL成員
你這樣看AD,我沒關係
但是你這樣看FEEL的無關者有點不好{:o ...

會長對成員很好就已經足夠

第一:佢錯就仲比佢錯?
第二:為左利益可以咩都睇唔到?

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

Lycorisradiata 發表於 2015-1-13 12:25
互相禮讓都不明白嗎...有人的話,轉去其他S不就好了...如果你是先到的人...理所當然可以一直繼續打...發起PV ...

佢跳SER打呀哥哥....佢SER1開始一齊打我轉唔到我冇野講 旦係你咁打真係好冇品LO

補充內容 (2015-1-15 16:43):
旦係佢咁打真係好冇品LO

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

aadd精彩花絮【1】
https://www.youtube.com/watch?v=pbcl3Rj6O-8
大家久等了wwwwwwwwwwwww

主打遊戲
晴空物語
EXP
147 點
LaZyCaT 發表於 2015-1-13 20:37
aadd精彩花絮【1】
https://www.youtube.com/watch?v=pbcl3Rj6O-8
大家久等了wwwwwwwwwwwww

花絮2呢...

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

Lycorisradiata 發表於 2015-1-14 16:43
花絮2呢...

明天有

主打遊戲
晴空物語
EXP
5138 點

https://www.youtube.com/watch?v=py8sQs14QoI&feature=youtu.be
大家又久等了wwwwwwwwwwwww

補充內容 (2015-1-15 20:37):
汁好會UP架喇XD

Lycorisradiata  有沒有花絮3  發表於 2015-1-15 20:29:24

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 發帖王勳章

LaZyCaT 發表於 2015-1-13 17:51
佢跳SER打呀哥哥....佢SER1開始一齊打我轉唔到我冇野講 旦係你咁打真係好冇品LO

補充內容 (2015-1-15 16 ...

正確沒品,但你有沒念過他?心情受這樣情況正確不好受

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

MrForecast 發表於 2015-1-13 12:28
間唔中仲會有公會會動,就係吹雞叫埋D會員去搶人怪,,真係幾開心架
你地會長有幾好..我諗個晚之後全SER人都 ...

那你真是歧視我們了
第一,我們都沒這麼沒品的活動
第二,你沒禮
第三,我們的活動只是普通成員PVP(分別高妹,低級)
第4,我們活動分別有副本派,溫泉
第五,互相幫忙(送材料,打世王,做日推)
第六,成員會包容會長所做錯的