AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: chihang6488
打印 上一主題 下一主題

1234568 [複製鏈接]

EXP
428 點
支持樓主
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

angusyip520 發表於 2012-1-12 23:59
支持樓主

thx^^ 推推^^

EXP
185 點
甘你話新雄唔只得個幾丁友,我非常同意
但係佢的確係掛住「新雄」呢個團名
係佢地影衰你地個團名,我地都無法阻止

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

spritehunter 發表於 2012-1-13 11:41
係佢地影衰你地個團名,我地都無法 ...

已上位

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

spritehunter 發表於 2012-1-13 11:41
係佢地影衰你地個團名,我地都無法 ...

影唔影衰就真係視乎個人想法
同埋人既心智成熟度  
一D心智成熟既人係識分對與錯 是非黑白 對事不對人
一d心智不成熟既人對與錯,是非黑白都或許識分 但係就只會對人唔對事 個人的所作所為就視為一整化
E家政府點解要人學通識 批判思考? 就係希望年下青年人 思想會成熟D,睇野睇遠D,通透D

所以影唔影響就真係視乎個人想法,觀點與角度.
你地點話佢2個都好 我唔理
但如果燒到我地個頭 我一定會出聲
我絕對歡迎理性討論:)

softplastic  LIKE!!!!! 講得好!!!! BUT I DISLIKE 杏花同埋佢個FD XD (對事不對人^^)  發表於 2012-1-13 17:55:12

EXP
428 點
支持樓主
推推

EXP
185 點
若果真係個別事件,我對我批評「新雄」既事作出抱歉
但事情漸催嚴重,不論在論壇或在遊戲中,都看見類似事件
先不管事情本身是否真實,本人在遊戲裡,看見他們狂妄自大,實在令人憤怒不已
畢竟那兩個人是貴團的成員,只希望貴團能夠作出合理解釋,否則貴團的信譽只會越來越差
本人並不三團的成員,只是以旁觀者的角度理論事件

EXP
324 點
spritehunter 發表於 2012-1-13 21:02
...

依家你地不斷挑釁我 係你地要玩大佢@@唔通又我一個攪起

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

spritehunter 發表於 2012-1-13 21:02
...

但在我眼中看到的是
係論壇上有人話佢2粒丁搶王打人 佢地有認 係事實
但係話佢地爆人AC 但又不見得有D咩證據...
如真係真有其事 有證據既大可以報警.. 論壇上早有教人點報警的指引....
實質地 我只係見到有人話佢地2位爆人ac會拎返 但拎唔出什麼的證據證明...
當然.. 無風不起浪 佢地之間既因因怨怨我唔知 亦都唔會過問...
game上, 的確..有時佢2粒丁真係會自大點... 我不得不承認,
但就未至於你所講既狂妄自大,實在令人憤怒不已.  
或許亦可能係我無on個時係咁.. 你可唔可以比D實質例子比我??? 我想了解下

我已說過 就算係我地團既成員.
佢地點樣都好 佢都係地既事.
都唔係小朋友. 佢地咁大個人應該識承擔責任
自己做過既野自己承擔.
同樣地 你地都唔係小朋友 應該識 對事唔對人.明白事理
如果你話我地要解釋 我只可以講信譽差的唔係我地團 而係佢地2位既信譽. 就係咁多
我相信你都係一位明白事理既人 應該都識分辦

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

零零×° 發表於 2012-1-14 00:00
但在我眼中看到的是
係論壇上有人話佢2粒丁搶王打人 佢地有認 係事實
但係話佢地爆人AC 但又不見得有D咩 ...

真係唔只我一個唱

玩game就玩game  當佢地唔夠人打果陣[ 杏花你咪話比我知 唔同我地打唔=唔夠人打]
人身攻擊? 串人做咩職業?  
玩game又要關人 做咩職業事 ??
如果膠手兄 你咁有成就  就唔洗成日係屋k   毒曙光
其實 膠手 同杏花 個人係點 大家都好清楚 好難下下cap哂圖

EXP
411 點
碎,做人點解要咁絕?

EXP
362 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章

我都明  好難下下cap哂圖
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
37 點
哎呀乜你地有口話人冇口話自己呀??

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

chihang6488 發表於 2012-1-14 07:33
真係唔只我一個唱

那位小酒窩的人兄..我只可以講...佢係一位好厚面皮的人
佢洗頻 我有問過佢...只係佢無理會我 或者 答唔出
我問佢. 你有收過佢2丁友ac 佢答唔出 (事實上是無的)
我再問佢. 人地有放你王?  佢無理會我 (事實上我唔知,或許有或許無吧)
我再追問..  咁你唱咩野.. 佢已經無理會我了....
據我所見的 只係某日佢同杏花同膠膠 係朝攤互串...
之後小酒窩唔出聲  其後就見到唱佢地的文字....
因果關係大概是這樣吧... 對於佢所講既言論.. 我就覺得不太可信了...

至於第2張
我應該好似都係在場的
如果你覺得係狂妄自大既.就狂妄自大吧...
在我立場...只可以用2個字黎形容... --『串咀』
:佢真係幾串下-.-   我都覺得佢唔岩.
但係... 串咀 人身攻擊小不勉... 知道對方幾多料..就拎黎串對方... ed我諗係人都識...
如果你覺得係狂妄自大 就狂妄自大吧.  你唔LIKE佢.. 就唔LIKE佢吧...
你亦都可以串返佢.. 你以下都做了... 對嗎?

其實你地話人會爆返ac..  點解唔每次收ac 都將D交易記錄影低
以我自己為例.. 每次既交易記錄 講過既野我自己都有影低...
買家賣家都有保障... 第日有咩事有爭議..都可以拎返d記錄出黎...
但係E家d買家...收ac返黎之後入唔到就立即話係賣家爆返既...係咁唱人
老兄 別耍我..  點解唔一早影低D交易記錄,第日有咩事都可以報警.
ac比人爆返 你自己都有責任. 唔好推哂比人.講到自己好似清白 無辜咁.

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

雪糕。﹏。 發表於 2012-1-14 20:58
我都明  好難下下cap哂圖

你真係好得閒改圖  喂 我無咩所謂  最多唔放姐

日期,時間??  有無人在場?  你最好搵番小酒窩出泥 証明
我呢段時間係道打信 根本好小上線   請提供時間,日期@@

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

零零×° 發表於 2012-1-15 01:42
那位小酒窩的人兄..我只可以講...佢係一位好厚面皮的人
佢洗頻 我有問過佢...只係佢無理會我 或者 答唔出 ...

咁你地團 既膠手 為何要改圖屈我?.?

仲要改圖   係朝攤講   咁光明正大???講??

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

chihang6488 發表於 2012-1-15 07:26
咁你地團 既膠手 為何要改圖屈我?.?

仲要改圖   係朝攤講   咁光明正大???講??

我先唔評論係真定假 因為我都唔知
你放圖 人地無話你改圖
人地放圖 你就話人地改圖 屈你
叫人提供日期 時間 揾人證明
點講都講唔通....
如果你覺得係假既 請找出錯位
光唔光明正大我就唔知
因為我唔熟識你為人
以目前黎講只能"話"e張圖係真
除非你證明到係改圖

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

零零×° 發表於 2012-1-15 11:39
我先唔評論係真定假 因為我都唔知
你放圖 人地無話你改圖
人地放圖 你就話人地改圖 屈你

第一, 講番爆ac  要係朝攤  光明正大咁講??
第二, 點解佢唔影低我講既果陣??????

EXP
229 點
>>>

EXP
428 點
推呀推呀!!
昆狗離開