AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: quiet
打印 上一主題 下一主題

戰場問題~~~GM請入來參考下   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
64 點
我都有個問題, 邊到睇到泥巴小布唔識打人
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

到此一遊~
火藥味好重留名食花生

EXP
531 點
亞顯~ 發表於 2013-11-18 00:34
我都有個問題, 邊到睇到泥巴小布唔識打人

不解釋
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
晴空物語
EXP
1601 點
卍xx鼠xx卍 發表於 2013-11-17 21:13
死屍已經過氣~~

岩岩會戰仲有【去吧,泥巴小布兵團】

鼠哥哥 泥巴小布兵團姐係咩黎 XD

EXP
1160 點
label25000 發表於 2013-11-18 00:57
鼠哥哥 泥巴小布兵團姐係咩黎 XD

UM...係政府明刀明槍既【戰術】黎~

想了解既應該問返佢地~

EXP
1160 點
sesesese 發表於 2013-11-18 00:51
不解釋

陰公,原來連自己用既【戰術】...

都係唔清唔楚~

泥巴小布又唔識打人,出技...

主打遊戲
晴空物語
EXP
7009 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

留名

EXP
952 點
有一日,有2個男人係到打交,點知打打下有個男人拎武器出黎,仲要傷左另一個~~但結果.......~~ 之後有人問,點解個人要拎武器~??個男人就答,佢都可以拎,係佢唔拎咋嘛!
! ---------------------------------------------------------------------------------------------
係同一年~~
某個國家內發生姦殺女遊客事件~ 但當地的人反而係到講~如果個女遊客唔係反抗,佢就唔洗死啦~ 如果佢唔係吸引,就唔會比人強姦啦
----------------------------------------------------------------------------
係今個月~
有人話某公會的戰術太特別~而要求GM出動 在這個特別的公會,有人話 : 你不認同XX的戰術可以找方法拆解 但令人想不到的事是出動GM的權利
-----------------------------------------------------------
係現在~ 有一個人想問 如果某公會的戰術是公平的方法/戰術 咁要求GM對遊戲作出修改,點解唔係公平的方法/戰術? 好公平,你都可以用E個方法/權利

EXP
952 點
rayyip 發表於 2013-11-18 01:47
有一日,有2個男人係到打交,點知打打下有個男人拎武器出黎,仲要傷左另一個~~但結果.......~~ 之後有人問,點解 ...

岩岩訓訓發緊夢果陣...比女朋友一巴打落個咀到
我即刻訓左,問佢咩事
佢答我,有蚊,仲針緊我個咀,所以幫我打走隻蚊
我就同佢講,其實有蚊你都有好多方法整走隻蚊既點解要打落黎呢?
講左一陣我決定再訓........
但訓訓下又諗明一個道理
就係就算訓覺發夢都應該保持清醒
如果有蚊針個咀,係應該自己打既
但係應該點做到發夢又保持清醒???

EXP
952 點
rayyip 發表於 2013-11-18 03:00
我即刻訓左,問佢咩事
佢答我,有蚊,仲針緊我個咀,所以幫我 ...

唔好意思我太眼訓...又係到發緊夢
打錯左D字~~
應該係咁先岩
----------------------------------------------------------
我即刻醒左,問佢咩事
佢答我,有蚊,仲針緊我個咀,所以幫我打走隻蚊
我就同佢講,其實有蚊你都有好多方法整走隻蚊既點解要打落黎呢?
講左一陣我決定再訓........
但訓訓下又諗明一個道理
就係就算訓覺發夢都應該保持清醒
如果有蚊針個咀,係應該自己打既
但係應該點做到訓覺發夢又保持清醒???

EXP
376 點
政府面皮何其厚.....BUG都可以當戰術
話我地怕TAP錯 就鬧你地唔公平用泥巴小布 點解唔可以諗下泥巴小布存在左個BUG係到
就當你地事實係做趣事任 整隻小布出黎 咁小布應該算係寵物啦可? 我諗人物死左 你隻寵物亦應該會自動收返埋 唔係仲係場上面打人
咁點解泥巴小布 當角色死左既時候 佢仲係會追住D人黎打? 對絕影3轉技能 "隱身" 做出幾大既影響?? E個算唔算係影響到遊戲平行?
另外 埋C方面亦都已經同你講過1次 點解你地唔回應下既?
戰場SETTING係 當1隻人 係戰場內唔郁10分鐘 係10分鐘01秒既時候 隻人就會自動彈出戰場 以免D人放大量分身入戰場
咁請問政府 你地每隻人 1死就唔起身 等足20分鐘 就黎完戰場既時候先起身打柱E個又算唔算BUG?
訓足20分鐘冇彈出去wor 你唔好同我講E個都係戰術 大大聲聲講話政府有既係時間 自信 冇用BUG
咁唔知你地覺得以上所講既又算唔算係BUG 訓足20分鐘唔郁應該係當冇郁過呀可? 我冇理解錯呀嘛?
需唔需要第時戰場幫你拍足條20分鐘既影片睇下你埋C戰術有幾輝煌? 有幾用腦?
再SD埋上ALTA比人睇下 你地所謂既冇用BUG又係咩既一回事?

果然...都係個句岩 人不要面 天下無敵
你地講到咁威 真係需要頒獎比你地
戰場埋C王大獎 非你地政府莫屬

主打遊戲
晴空物語
EXP
1601 點
對唔住, 你地既埋屍問題, 已經唔係單純既埋屍戰術問題, 而係公開同各位玩家講大話, 你呃人, 你地用bugs

EXP
106 點
咁你地咪報告,係呢到講無用架,去叫GM修正啦

EXP
106 點
jeff3131 發表於 2013-11-18 06:02
政府面皮何其厚.....BUG都可以當戰術
話我地怕TAP錯 就鬧你地唔公平用泥巴小布 點解唔可以諗下泥巴小布存在 ...

你講到埋屍問題,政府由創會2013年4月5日到而家一直都係用緊埋屍戰術,
點解到而家先黎講呢個問題? 7個幾月啦大佬,無理由7個幾月先發覺呀嘛?
如果7個幾月先發現,你都幾好野,同埋遊戲規則係最後到拿柱就係嬴,如果埋屍係BUG既,去同GM講戰場有BUG吧
PS 7個幾月啦,而家先去講有BUG,你地咩心態

EXP
1160 點
一件有問題既事,無論過左幾耐佢都係有問題...

唔會因為佢過左如你所講七個月就變成無問題~

定係你以為過得耐都無人出聲,就當係無問題~?

你又要叫人去回報,而家開貼既樓主咪反影緊比人知囉,但係你地又要話係無問題,戰術黎...

既然無問題,又叫人去回報,你地就唔會成班咁既反應啦~

改唔改,唔係話有人開個貼就實改既~決定權始終係代理/台灣果邊...

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

講起小布 新ser會戰好耐之前都冇用過 但4個月前由於新ser b會d人開始用之後 帶起左熱潮 搞到會戰既人大多數都用 最後就變左逢會戰都必備既毒物 XD

用既原因係 佢地第一次用個陣 我地同左gm投訴 但gm佢地冇理過 所以 我地以牙還牙 跟住佢地用 用用下就.. Orz XD
迷之聲:其實小布話好想要朋友 佢交到既第一個朋友(做任的該名玩家 稱為A) 好開心 然後A死左 佢咪去搵其他人做朋友囉 所唔會收番/唔見 佢交友方式就係幫人r痕((笑

EXP
531 點
小豹哥 發表於 2013-11-18 07:32
你講到埋屍問題,政府由創會2013年4月5日到而家一直都係用緊埋屍戰術,
點解到而家先黎講呢個問題? 7個幾月 ...

哈哈哈 原來d野一直做 就會變岩
原來d野 多人做又會變岩 哈哈哈 仲好拎笑個may姐阿 哈哈哈
難怪有人話 大話講100次都變真
又有人話三人成虎
哈哈哈
人地見你一開頭 埋屍
果陣已經有某戰場第1會本身既會員曾大力反對呢個所謂既食腦方法
結果 係有停過一排
之後結果輸到不行了
就搵個理由 趕走果d反對既人
再次用番呢個食腦戰術

面就人地俾 架就____
人地心諗某個會開始變大會啦 強大啦 有番d戰力啦
會有d禮義廉恥
點知越強越有品

一日得志 就語無論次
半年有多未改善
反而越用越興奮
越來越多屍
越來越覺得自己做得岩:)

喂 我地江湖比武 冇話過唔俾用暗器架喎
係你唔用之嘛
我打左百9幾次 都用暗器你依家先話有問題?
係勁既 閃哂我d暗器囉

俾你用暗器打死我囉:)
俾你打死完我之後覺得 自己好勁好食腦囉:)
以前呢d角色係武俠小說 好受歡迎架
個個都讚佢地食腦 有策略

遊戲規則就係咁嘛?吹?

人地水色20個 有10個人掛機係到 仲話自己有品公會
你地反對既人你地咩心態
你咩心態:)

EXP
531 點
小豹哥 發表於 2013-11-18 07:23
咁你地咪報告,係呢到講無用架,去叫GM修正啦

人不要臉 天下無敵
恭喜最強塔王出左個新徒弟
無論 戰術 面皮 人品 談吐
都有果陣最強塔王既實力
敬佩敬佩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
62 點
你地等屍體起左身果時你地可以打死佢ga. 我都5明有咩咁好坳
咁多個人企係到守柱, 打5死個人? 唔好笑死我

定係你地輸得多係到賴咋?
BY 封魔小月

EXP
224 點
水色長期都-1x個.
我有分身緊係入架拉..
叫極頻都冇人入 我又想開始我緊係入分身架