AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1701|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

乂最好 朋友 的 回憶﹏._. [複製鏈接]

EXP
9 點
樓主
角色名稱:折翼乂死神
伺服器:快樂王子(以前是美人魚玩家)

尋人啟示:
媽咪(._.)(只不過是朋友...但係我當你係媽媽..你都當過我係仔仔^^).....係我呀....熊仔呀......唔知你地爸b仲有無玩呢????
之前真係好多謝你同班族人陪我玩......我介記得我玩返童話個日就色左熊爸b....
之前就入埋你地個懶族....入邊d人真係幾懶...哈哈XD

介記唔記得有一次有2個族人令到我唔開心....係邊個陪左我1個鍾= =係到陪我講野同去糖果森林行街街呢?....媽咪就係你>3<.....我真係好多謝你陪我散心.....個陣我都記得就快考試....我諗你應該都唔想我成績會因為感情問題而變差....好真係好掛住你呀~媽咪><

你同爸b去左邊到.......係呢到...我張其中一張係糖果森林陪媽咪妳影個張放上來...比大家睇睇>3<

好多謝你陪左我接近6個月的時間..雖然e家唔知你去左邊....但係你快d返來仔仔身邊啦>3<
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
73 點
十卜 you =]

EXP
4 點
仔仔;P 估唔到會係到撞返...我都係咁岩路過入黎睇下:)好感動:'( 仔仔仲有冇玩:D 估唔到仲有人記得我地-3-

EXP
9 點
老豆>3<好耐無見啦~嗚嗚.....e家無玩啦....你地玩返記得叫埋我>o<

EXP
4 點
我而家都冇咩玩啦:bigcry: 開左學好忙:em800_11:

EXP
9 點
嗯....爸b同媽咪你地要努力讀書^﹏^.....