AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章

我係合ser之前開左呢隻人.
未做任何任務, 包括未做一開始打黑騎士果個新手指導任.
而家合完ser 果個人 登入完再登出返就變到
登入前就係我任何另一個角色既樣子
登入後, 再登出就變成我所有角色合成的樣子..

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

神域使者  請問重新登入後,會不會能解決問題?  發表於 2014-1-14 17:07:27
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
4588 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
Billy113 發表於 2014-1-12 13:31
而家合完ser 果個人 登 ...

EXP
4534 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

希望戰場,pvp,同黎緊既20人場
都可以隱藏角色名字,同公會.
同埋角色時裝好似戰場咁有件甲遮住.
只係分開紅藍兩隊人互打.

以減少造馬,避戰等清況.

神域使者  這個建議十分不錯!我們會交到原廠討論!  發表於 2014-1-14 17:08:18
已有 1 人評分金幣 收起 理由
神域使者 + 50

總評分: 金幣 + 50   查看全部評分

主打遊戲
幻想神域
EXP
6987 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章

主打遊戲
幻想神域
EXP
1411 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章

已經幾日都唔見官方入黎睇同回-

神域使者  放心,官方一直有留意玩家的聲音的,最近因為比較繁忙而未能迅速回覆  發表於 2014-1-14 17:21:42

EXP
4534 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

新風副本4王太容易re王....
我地不停打,佢不停re.
晒時間,晒藥水.

我地都唔清楚行咗去邊個位,就RE咗4王血.
但一定係4王位果張地區.
無落斜路入口位.

另外掉寶率太低.
好奈唔見有天空,異界金武/金飾拍賣.
請官方檢討下掉落率......

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

RE 神域使者
重新登入後,
當然先選其他角色,
再選這個便會是先前1個的外觀

例如, 我先選第1個角色
那我再選這個問題角色便會繼續係第1個角色的外觀

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4430 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

好多橙時好有錢OTZ

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4430 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

要求神域石(增加神域點數X%)果D石有得堆放
真心好塞位= =

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

Eva 發表於 2014-1-15 11:09
好多橙時好有錢OTZ

何以見得多橙時-.-???
枝棒棒糖綠時.
最明顯得把刀-.-

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
5617 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章

求出番天使翼
雖然之前都有人賣...但個價錢我地呢啲平民玩家買吾起
但e加連見人放攤都無 見親都系得咬花..

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

雨雨:d 發表於 2014-1-15 13:24
求出番天使翼
雖然之前都有人賣...但個價錢我地呢啲平民玩家買吾起
但e加連見人放攤都無 見親都系 ...

而家什麼橙時, 平民玩家都買唔起吧- -

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
5617 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章

Billy113 發表於 2014-1-15 13:33
而家什麼橙時, 平民玩家都買唔起吧- -

明明周街都有既咬花 竟然都甘貴 買點都系博下白染好過

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

雨雨:d 發表於 2014-1-15 13:34

鬼叫甘多外掛搞到  game錢唔值錢-

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
5617 點

Billy113 發表於 2014-1-15 13:36
鬼叫甘多外掛搞到  game錢唔值錢-

話說琴日枝白染上到3千 條友好好搵

主打遊戲
幻想神域
EXP
243 點
希望出番惡魔翼
自從第一次商城上架和下架之後就冇得買

主打遊戲
幻想神域
EXP
87001 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

Buff幾時先可以係副本過圖GE時候唔會消失啊.....

主打遊戲
幻想神域
EXP
87001 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

雨雨:d 發表於 2014-1-15 13:34

染色好吭的黑白抽左2000點都未有一支

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

wai-v- 發表於 2014-1-15 14:16
染色好吭的黑白抽左2000點都未有一支

以前抽-
1000點 2黑1白-
黑果陣得900金, 白1300金
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿