AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 牛牛
打印 上一主題 下一主題

新手  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 17# 的帖子

我e+對新手ge定義都改變左...
50lv以下....就係新手
自從係我有1次經過鬼踏..有個3x係度狂組我叫帶升之後...
我就咁樣定義
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1339 點
=3=xdxd好高要求....我65Lv...64Lv以下就系新手==
你那如同 陽光一般的笑容
照亮了我的生存之道

為我心中的雨撐起傘的
只有你一個人…

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 22# 的帖子

係,,
如果5係果次我經過鬼踏有人狂組我果件事之後..
我都5會咁高要求
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
1856 點
我.....好自卑T^T走先...同你"地"唔岩傾-3-

EXP
174 點

因為見到17#個post我就...

原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....原來我係新手....x100000000000000000000次

EXP
1339 點

回復 25# 的帖子

原來你係白痴.....
你那如同 陽光一般的笑容
照亮了我的生存之道

為我心中的雨撐起傘的
只有你一個人…

EXP
290 點
唔好咁講人....但我覺得佢好無聊

EXP
2 點
E錢冇+BO....E+5知LA

EXP
275 點
我ge定義係30lv下..

EXP
0 點

回復 1# 的帖子

我無組過高lv d人-  -我只係16lv...........

EXP
20 點
如果覺得佢會有心升到好高lv,當然會帶佢
通常好多人玩到20,30,38既時候,d人都會放棄,咁帶黎都冇意思

仲有強行pk係無可能,,E+既賊咁屈,下下都俾賊打死啦,仲要下下都要俾10000?
再賊D既係...佢守住城門外,搞到你升唔到LV點算?
唔該由多方面諗,相差4LV已經好多