AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1318|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[轉]你地覺得廿四句入面邊句最搞笑同最白痴? [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主
1. 天才只會話人地白癡, 白癡只會話自己天才
2. 唔好急... 最緊要快...
3. 警察:「咪郁!舉手!」犯人:「阿 Sir,我舉手就會郁架啦喎,唔郁又點舉手呀?」
4. 我生平最憎兩種人,一種係種族歧視的人,第二種係黑人
5. 看更:「咦?出街呀?」住客:「落左樓唔通係黎同你傾計?」
6. 測驗分數既高係唔緊要架,最緊要係唔好低分!
7. 你有3個錯處呀!有冇搞錯呀?仲問我你有咩錯?第一,無速度!第二,唔夠快!第三,太慢喇!你同我好好反省下!
8. 「顧客,你要先升級您的下載軟件,才能下載我們的升級軟件。」
9. 信我啦! 依球波一係入一係就唔入...
10. 你唔好收左聲先講...
11. 邊位同學無返唔該你舉手....
12. 富貴於我如浮雲,浮雲於我如命根...
13. 拿,你而家首先 May 埋眼.. 跟住就望住我.. 再跟住就放鬆個人.. 然後就集中精神...
14. 你訓左未啊?訓著左就應下我啦!
15. 上堂前 Miss 用廣東話問:「有邊個唔識聽廣東話?」    
16. 黃生您好,貴姓呀?
17. 下堂突擊測驗!
18. 你唔好咁擔心啦!不過講真呀,有時遇到咁既事,俾我都會好擔心...
19. 一次考試,主考老師:「而家既時間仲有...」同學諗住有仲五分鐘。老師繼續講:「17 秒。」
20. 你起左身有個電話:「喂?陳志強呀?訓醒未呀?」
21. 你訓教之後會做乜?
22. 你可唔可以一路用個口透氣一路用個鼻吸氣.....
23. 咁耐冇見...肥左又瘦左喎...
24. 其實如果你唔樣衰都幾靚架喎...

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
2767 點
好好笑呀~
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻
我依然在享受一個人的快樂。

EXP
1646 點

友誼之星勳章

11. 邊位同學無返唔該你舉手....

呢個好白痴-0-

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
17. 下堂突擊測驗!:L

EXP
260 點
呢句...

EXP
2596 點
9. 信我啦! 依球波一係入一係就唔入...
不但白痴, 仲係超級廢話....