AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3397|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

”門徒”  關閉 [複製鏈接]

EXP
26 點
樓主
想係度做個調查~有冇人真心想成為”門徒”既其中一份子?
如果有的話!~請講解一下點解會想成為”門徒”?:o
假如真係成為左”門徒”學成之後~有D咩野既理想?:)
如果咁岩要同另一個”門徒”之間既鬥爭(爭生意)會點樣去處理?:o

(多謝各位寶貴既意見^^ 本人將會用作參考用途!THX:) )
名稱:大門
職業:鵬射-商人
團名:紫雲軒/名門望族
絕技:潛水•••
身家:100M以上
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我想做門徒系想有多d$買野收藏(爆閃/火):L 算5算- -
↑應該都可以話系理想
同另一個門徒爭生意................睇情況lo,對我冇咩用ga野我或者可以讓比佢

EXP
175 點
自問冇本事去搶人生意~
卻想有位賺錢技術非凡的師傅-3-

四級霸王會員

唯愛.萌綾

EXP
702 點
原帖由 大門 於 2008-7-11 04:24 發表
如果有的話!~請講解一下點解會想成為”門徒”?:o
假如真係成為左”門徒”學成之後~有D咩野既理想?:)
如果咁岩要同另一個”門徒”之間既鬥爭(爭生意)會點樣去處理?:o

...
我想架...不過做唔做到冇所謂...因為宜家我既目標就係要同你爭...識你第一日都係咁同你講架喇
所以宜家一邊跟你學野...一邊就自己學...一邊就諗方法同你爭=w+

EXP
26 點
原帖由 S!U楓 於 11-7-2008 18:34 發表
我想架...不過做唔做到冇所謂...因為宜家我既目標就係要同你爭...識你第一日都係咁同你講架喇
所以宜家一邊跟你學野...一邊就自己學...一邊就諗方法同你爭=w+ ...

各位既意見將會記錄在案!多謝支持^^:)

嗯嗯~版大^^咁係好事^^至少你目標夠曬遠大:L
但係有時候要分析一下固中成功率~唔係亂黎嫁^^版大~加油^^:)

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

有小小想做門徒...
因為次次收風鳴裝..都要超多錢先收到
有時一把一式風鳴刀..都成2十幾m,真係買5落手
做左門徒之後...緊係想令到70上裝ge價錢低d (發下夢好了=0=)
爭生意..以和為貴吧=0="
嘈起黎就傷和氣=口=
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
26 點
原帖由 lamxdxd 於 11-7-2008 22:56 發表
有小小想做門徒...
因為次次收風鳴裝..都要超多錢先收到
有時一把一式風鳴刀..都成2十幾m,真係買5落手
做左門徒之後...緊係想令到70上裝ge價錢低d (發下夢好了=0=)
爭生意..以和為貴吧=0="
嘈起黎就傷和氣=口= ...

南南^^多謝妳既意見^^妳都要加油喇^^有志者~事竟成^^:)

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點

12門徒?@@邊個係猶大?=0=

有冇人真心想成為”門徒”既其中一份子?我>w<
如果有的話!~請講解一下點解會想成為”門徒”?唔想成日蝕錢俾d奸商=.=
假如真係成為左”門徒”學成之後~有D咩野既理想?有錢就梗係搶奸商益窮人
如果咁岩要同另一個”門徒”之間既鬥爭(爭生意)會點樣去處理?我會讓步....我不嬲都係息事寧人:L

EXP
120 點
我一向是小門的手下來kaka 保鑣xD

EXP
265 點
如果咁岩要同另一個”門徒”之間既鬥爭(爭生意)會點樣去處理?

緊係同佢爭到低  學門門講  做生意要[很]
本人liukit12345

EXP
26 點
原帖由 z樂 於 12-7-2008 09:54 發表
如果咁岩要同另一個”門徒”之間既鬥爭(爭生意)會點樣去處理?

聽到呢句...我冇意見=0=:L但係.. LIUKIT...師傅好似冇教過你搶同門生意=0=:Q
一向你同JACKY賺既野都唔一樣=0= 而且....既然你已經係”門徒”既一份子...:@
就唔好亂比意見同答案><:@  除非你..想退出”門徒”家族..再從新挑戰過”入門試”=0=:L
因為師傅怕你影響左人地本身既答案..假如簡錯左個冇潛質既小師弟返黎..會影響”門徒”既聲譽=0=:L
THX^^:)

EXP
265 點
哦><  下次唔答><

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 z樂 於 2008-7-12 09:54 發表

呵=.=小弟慣哂禮讓~~我好隨和@v@
梗係息事寧人好啦=.=||

EXP
475 點
我-0-!!!
如果有的話!~請講解一下點解會想成為”門徒”?
因為我唔想一直咁洗錢落去-0-想學下點樣搵錢,自給自足,而且我覺得商場就好似依家既社會咁,想要係呢度生存,就一定要清楚遊戲規則,所以想跟門門學下野。
假如真係成為左”門徒”學成之後~有D咩野既理想?
學成之後我想用我搵返黎既錢幫下D有需要既朋友-0-..同埋買自己既心頭好
兩個一齊..做生意,為求得到更多既利潤-0-.呵呵
小雞雞

EXP
265 點
天天勁野  答得好  不過你係  星lv既材料  呵呵

我有個問題= =   咁你賺到$  會唔會幫下我= =

EXP
475 點
呵呵,我搵到緊係比你啦..不過我搵唔到@@
小雞雞

EXP
26 點
嗯嗯^^多謝大家既意見~距離挑選既限定日子重有一段時間~希望大家努力發表閣下既意見><
唔識都可以黎試下答嫁:) 有參與就有希望!有嘗試就有生機!^^各位繼續加油喇^^

EXP
265 點
大門呀  你幾時番黎><  用唔到xx呀

EXP
175 點

回復 1# 的帖子

Q1:假如真係成為左”門徒”學成之後~有D咩野既理想?

A1:如果我真係真係成為左''門徒''   
我會精益求精..務求系賺錢方法上有特大噶特破`
理想就系 同埋大門 平起平坐! i  have said that is a truth`
Q2:如果咁岩要同另一個”門徒”之間既鬥爭(爭生意)會點樣去處理?

A2: 一個字 搶 !
做生意唔可以讓人噶嘛..比人壓住黎上 根本唔好受..何況呀 比人壓住上系泄錢噶
就算爭唔到 我起碼都令個價 托 高咗黎賣啦..另一個門徒 肯定要比多d錢噶
所以  點都好 唔可以讓

-------------------------------------------------------------------
sorry呀 大門  呢幾日唔得閒 冇on過論壇  所以冇點見過你呀
sorry so much

EXP
265 點
哇  言心 之後又話冇本是搶.....= =