AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1114|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

戰士66點法(因大量戰士66左冇升)故開此帖  關閉 [複製鏈接]

EXP
26 點
樓主
由於醫家曙光好多戰士升到66就唔再升,所以冇聊得制係到開個戰士66lv技能點法~
唔洗講!破空擊一定要點到lv6,目的係為左學56lv既王者傲氣lv1,此技擊中對手後有70%機率令自己在30秒中每2秒回70血,十分有用,不得不點!!!
闍月殺:破空擊lv4的進階技,66lv戰應點到lv2,於12秒中每2秒扣人110血,打塔/打王/pk/升lv十分有用,不得不點!!!
流星槌,不用說也要點到lv6,目的係為左學56lv既凝魂之擊lv1,此技擊中對手後同樣有70%機率令對手的防禦力-低,而且回得相當不慢,打王/打塔/pk時十分有用!!!
撞擊!本人認為撞只學lv1就夠了,因為定的時間和lv4一樣,用既cp又少d,何必再浪費6點sp呢???
咆哮~可點可不點,但66lv戰士係有足夠既sp點埋咆哮lv2,打塔/打王/pk時有多200血上限,又可以幫到其他職,何樂而不為呢???
戰意燃燒:必需點到lv4!!!+攻擊力的不可不點!!!
元神護體:也是必學技之一是也,此技能令防禦力大大提升,打塔/打王/pk/升lv時十分有用,不得不點!!!
迅擊術:加攻速!能令戰士的傷害性更高!不得不點!但只需點到lv2,因為lv2己能狂回迅擊術了!!!
闍月天:大技,可令身邊敵人產生2次傷害!可學可不學!但66戰己有足夠sp點,建議點此技~
怒千:也是大技之一,能有機率令身邊敵人產生撞擊lv1狀態維持3.5秒!可學可不學!但66戰己有足夠sp點,建議點此技~
天怒斬,重武大技,傷害性高!66時點完以上所有技能,還剩3點sp,建議學天怒斬lv1,再配合闍月天和怒千,清怪一流!!!

狼牙月 醫人憔悴 我舉杯 飲盡了風雪
用無悔刻愛飛仔的碑
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
66lv戰除左升lv唔洗用戰意之外....其他同一個1-65lv戰所需技能冇咩分別....

EXP
348 點
王者係60%  有 每2秒回70血=.=

EXP
348 點
撞擊!本人認為撞只學lv1就夠了,因為定的時間和lv4一樣

係多1-2秒=.=

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

你e個帖同我學d技差5多
不過我冇學到怒千軍
怒千軍cp要成95..但係攻擊先得2xx=______=""
以上只係個人意見,不喜勿插= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
26 點
1-2冇咩用
撞擊你搵岩時機就cut到對方技(個人認為)
狼牙月 醫人憔悴 我舉杯 飲盡了風雪
用無悔刻愛飛仔的碑

EXP
15 點
你錯啦!!!衝撞1LV同4LV唔同.................4LV定得耐好多