AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1395|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[其他] 要求官方比反一個交代同補償比禁多玩家 [複製鏈接]

三級英雄會員

HATERSx.千景

主打遊戲
幻想神域
EXP
294 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主

身為一個旗下有算系多數量既代理GAME既公司 點解仲可以犯下禁基本既錯誤?
而且系官網同遊戲出現問題既時候 無論系FF定系ALTA都完全無發出過任何公告通知禁多玩家究竟發生咩事 同埋無預算時間 無同禁多玩家交代 但系就要玩白白呆等接近9個鐘了 就算出現錯誤未能及時修復 最基本要做既野就系要同玩家有個交代!!點解今次既事件仲可以做到禁失敗 而發現出事既同時 其實就好應該山左個SER 本身應該都吾系得ALTA個網出現問題 連FF入面都有彈GAME問題出現 點解吾即刻山左個SER 等個網同個SER都修復好 先至再開比玩家? 搞到依家個SER有問題但又死都要開比人玩 但又吾系個個都入到 拉遠晒2批玩家既距離 絕對系吾公平!

依家禁多玩家上晒黎系度 目的只有3個

1.希望官方可以盡反你地身為一間公司既責任!!比反一個交代比我地 點解會搞成咁 同埋以後再出現呢種情況你地點樣應對

2.希望你地官方可以補償反比我地呢批入極都入吾到(無論系ALTA網或者系FFO)既玩家 而最好既補償方法 就系將成個SER RESET,全部玩家由0開始先算系公平 如果吾系點解要叫公測?你不如叫封測?

3.呢個吾系希望, 而系我地一眾玩家要求你地官方向我地受影響玩家道歉!!

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
25 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
道出各位想成為'玩家'的人的心聲

EXP
35 點

主打遊戲
新晴空物語
EXP
22 點
佢話會整個快速激活通道比我地丫麻
到時我地咪又係睇住個通道爆炸

主打遊戲
精靈樂章
EXP
620 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章