AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4212|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

[原創]各職點法(目錄)  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主
弓手點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=4605&extra=page%3D1
醫師點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5067&extra=page%3D1
盜賊點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5615&extra=page%3D1
幻師點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5966&extra=page%3D1
戰士點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=6627&extra=page%3D1
備註:基本上無人一學技就岩哂,但係小心學技係好重要的,希望呢個po可以令大家學岩技,上面冇講既唔好學丫@@
弓手個po我用左雙倍時間打出黎=="打打下居然f5...
最想提醒大家既係玩盜唔好玩弓......
嗚謝:
射手技能多得注定同牡丹兩位高手指教
盜則要多謝百日、爆爆同小劍既提點
戰士...大家都要俾意見~

已有 1 人評分EXP 收起 理由
S!U楓 + 2 原創內容

總評分: EXP + 2   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
290 點
幾好wo唔錯ar....講埋其他職la........:D

EXP
54 點
小弟對其他職只一知半解......唔敢誤人子弟
55射手 疾鵬幻影
目標為三個月內60lv

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
打左好耐.....回下都好丫.....大家對我呢個po冇任何意見咩><

EXP
1856 點
加多句...出影時LOAD完即刻標換圈...D攻擊=圈GE攻

EXP
2767 點
咁未死火lo~我隻盜學快意學到成lv6,點算呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!!
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻
我依然在享受一個人的快樂。

EXP
71 點
十卜十卜,講得好講得好...
爆升緊中,

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 武鬥之神 於 2008-4-19 22:06 發表
咁未死火lo~我隻盜學快意學到成lv6,點算呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀 ...

洗左去啦= =lv6-0-......招進階技廢架- -

EXP
112 點
幾好wo~~推推佢先~~好post...

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
起碼冇講錯架-0-~小弟對戰士...醫師+幻師都有少少認知@@話唔定遲下開多個po

EXP
207 點
@@ 但係弓手招火焰唔係一定中w0
1lv 得50%中a_a想屈法c打佢唔中比佢定左就大獲
屈法c都係奪魂 定身 果d技啦 奪魂就封魔 定身就萬能既@_@..
同埋弓手其實都好屈機嫁...可以屈到好多高lv戰 算係幾屈機既職@_@

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-4-30 21:22 發表
@@ 但係弓手招火焰唔係一定中w0
1lv 得50%中a_a想屈法c打佢唔中比佢定左就大獲
屈法c都係奪魂 定身 果d技啦 奪魂就封魔 定身就萬能既@_@..
同埋弓手其實都好屈機嫁...可以屈到好多高lv戰 算係幾屈機既職@_@ ...

火焰lv2中左會係扣得最多血既70lv↓技.....其次係泣血.....
我自己學左準心冇學奪魂.......但係我打高lv法職定到佢身都多數k得(對方用580hp就唔算啦= =)

EXP
207 點
原帖由 幻乂影 於 2008-5-4 13:25 發表

火焰lv2中左會係扣得最多血既70lv↓技.....其次係泣血.....
我自己學左準心冇學奪魂.......但係我打高lv法職定到佢身都多數k得(對方用580hp就唔算啦= =)
咁你肯定唔知弓手升lv奪魂好緊要喇@@弓手67-70如果升無風都係要打魔攻怪 唔學奪魂肯定死架a_a''

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 夜牡丹 於 2008-5-11 18:58 發表
傻啦樓主...我都冇教過你d咩~~~
agree樓上...弓手升lv 奪魂真係好緊要...69之後去升lv果d怪都係魔攻...
唔同奪魂好易俾怪sm你,如果打果魔攻怪:一開始定箭,之後奪魂,打多1-2下普通箭...佢已經死得
如果你只係用定箭, ...

高手一句勝過我呢d無名隱士話十句@@(見到高lv弓手就雙眼發光...太崇拜你們)
我一直都是認同的...
奪魂:加爆,,,屈法職,,,用唔到技姐係威力大減
我都知冇奪魂好pk...準心都重要架嘛~流星係廢技~

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 夜牡丹 於 2008-5-12 12:05 發表
哈~我都好崇拜高LV法C,佢地真係好勁!
不過唔知點解好多戰係升LV果時一定唔會組法C,話佢地易蟬又易死...
自己死左就係咁叫EC HELP佢,到升LV果時就唔同人組,呢D人好賤=-=

講返正題~
【準心】都真係好重要,我開頭唔知,學 ...

我知..流星招技係就係幾靚.....雖然我打蟲兵爆完獸技爆呢招佢地都死=="但係實用性唔大~

EXP
49 點
想問下呢...以上提到弓手同盜既技能,各要學幾多個lv呢?唔係太知學幾多個lv...
無名新手一個  ~.~ 
請多多指教 一口一

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 0o小銘o0 於 2008-5-25 10:49 發表
想問下呢...以上提到弓手同盜既技能,各要學幾多個lv呢?唔係太知學幾多個lv...

藍色既加爆...紫色既加到夠招技既cd(固復技能時間)長就得
紅色已經列明
綠色既就有sp先學埋

EXP
49 點
原帖由 幻乂影 於 2008-5-25 12:04 發表

藍色既加爆...紫色既加到夠招技既cd(固復技能時間)長就得
紅色已經列明
綠色既就有sp先學埋

影縫:加爆,配合潛行天衣無縫,注意既係要將d「小你飛刀」同雙兵放快捷鍵
閃影刺:加爆,影縫未回仲有機會定住對方
毒刃:加爆,六職中最毒係盜賊,,,,有左呢招,即使物攻打戰唔痛,,,持久扣血都扣到佢七彩
閃影步法:加爆~打怪似乎唔多好用,但係pk一流,有套敏裝直情miss都miss到人地喊
通體麻痺:加爆,呢招屈戰好用,用左毒用埋呢招屈佢...但係要30秒冷卻....
毒擊亂舞:大範毒,pk/團戰隨時死左幾個法師都唔知,對戰士亦都夠屈機
潛行lv2:pk屈人,配合影縫/閃影定人,,,lv2就可以用完再回
快意擊lv2:加到lv2學毒刃
傲氣狂怒:加到夠招技既cd(固復技能時間)長就得...盜既會心僅次弓少少!
蘊氣心流:加到夠招技既cd(固復技能時間)長就得盜同弓出技好重要,尤其打戰士要持久,lv3可以回完再用

咁藍色係咪有得學就學曬佢,紫色就加到一用完又有得用,紅色就只係學果2個 lv?????加爆係咪即係突然扣勁多血~.~???潛行唔好學 lv 3呀?
如果我問既紅色同紫色都係岩,咁藍色係有得學就全部學曬定係只學幾個lv???
我低lv唔多識,sor,多多指教下我><"

無名新手一個  ~.~ 
請多多指教 一口一

EXP
475 點
傲氣狂怒....係唔可以接技..通體麻痺...回既時間一定唔係30秒咁小
小雞雞

EXP
49 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-5-26 18:30 發表
傲氣狂怒....係唔可以接技..通體麻痺...回既時間一定唔係30秒咁小

係@@???傲氣又唔係話唔得既,但應該要好高lv先得囉,好似要唔知6定8分鐘,無記錯既話
無名新手一個  ~.~ 
請多多指教 一口一