AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1689|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[個人] 60點/普通寵心得~  關閉 [複製鏈接]

EXP
112 點
樓主
有一d個人意見,同埋評分1~10  1為最低    10為最高     超值指素1~5(姐係抵唔抵買)
釘鈴洛奇:d技無咩用,係提升攻速個技勁d,大技易引怪,玩死自己               個人評分:  4.5分            1.5
獵影飛螳:有毒技,弓手技,樣靚技都唔錯,但係唔係三技都有用                      7.2分           3.5   
法靈阿飄:d技全部魔c技,攻擊力高但只在一次攻擊,如有定身技更佳                                    6   分               3
地堂小刀:咁多隻入邊最勁ge一隻,毒,定,拖技齊曬,合到+3 pk之選~                                     9.5分          5
幽光蝶   :同小刀差唔多,有毒+拖,大技都算唔錯,係怕引怪~                                                               9   分           4.5
鈴鐺洛可:提攻速,毒技,戰士大技,血多,升lv幫手之[精]選,唔錯~                                                  8   分                4
極光蝶   :d技都唔差,係血同攻速低少少,pk埸上邊唔太可靠~                                                         5.5分             2.5
咁多隻寵有自己ge功能,只係睇個人所好,以上只可參考之用~如有雷同,實屬考合~

已有 1 人評分EXP 收起 理由
S!U楓 + 3 原創內容

總評分: EXP + 3   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1856 點
地堂小刀  竟然最高分...
樓主好比心機...不妨打埋45lv寵..
唔係個個人都60lv嫁@@

EXP
54 點

回復 1# 的帖子

地螳係唔錯....但係如果我要買...掛死兩命- -.....
反而獵影+2可能岩我多@@
洛可我諗住60同64用~

EXP
290 點
釘鈴洛奇聽人講好勁.....

EXP
1856 點
洛奇...咩黎....係咪想講鈴鐺洛可

EXP
275 點
我想講冇鈴鐺洛可,得釘鈴洛奇

EXP
275 點
sorry講錯左,有鈴鐺洛可,亦有釘鈴洛奇(新ge)

EXP
475 點
叮奇破防wo老細- -....洛奇唔引@@?講攻....叮奇高n多,講血又係佢多,防又猛過佢,諗唔到叮奇有咩廢
小雞雞

EXP
71 點
樓主真係有眼光,地堂係好多人邐的
爆升緊中,

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 老虎仔 於 2008-4-16 22:27 發表
樓主真係有眼光,地堂係好多人邐的

我而家仲煩緊要獵影定地螳+2好=="用地螳怕大技一齊死-0-......獵影d血好似多d@@