AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 老鳶
打印 上一主題 下一主題

[報導] 天師打王屈機,隻game遲早收比=] [複製鏈接]

EXP
100 點
原帖由 bRown' 於 2010-3-28 12:00 發表

你完全誤解哂我講既野, 因為你話其他職業都可以用一隻好強既寵等佢打王唔洗死, 即係你話天師黎個特點冇用!? 我想同你講, 要有一隻能夠媲美天師無限再生既寵係冇可能既, 有邊隻寵頂到115丫? 我之所以話沖爆哂技能禁 ...

我沒有說天師的特色沒作用..作用一定有 只是別人也能做一隻強的寵出來
但天師可以立刻叫出來
115是仙洞2f的那只? 我不知有沒有寵頂到喔 但應該不難吧 把他用進化仙露令資質洗得更高
pvp出寵的方式是強 那強又如何 又不是無敵 是一樣有方法攻破的
到頭來也只是看角色的裝備...管你有甚麼寵物 一套強裝也不怕吧 可能寵物也算是裝備的一部份呢
那你試過對住一個天師pk 而被寵物擊退了嘛?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
173 點
原帖由 南北杏 於 2010-3-28 12:26 發表

嗯 我未入過比武場
但比武方面 那不正是所有天師便是無敵?
可以提及遊戲內 的"無敵天師" 玩家名字嗎?
我想看看他/她 有多強喔
你在控制其他時 又要放寵出來 要行多動作做喔
當然我相信是沒有無敵是這事 要不然就 ...

話題愈扯愈遠, 無敵一字只係我係搭訕期間隨口說說
當然唔會真係無敵, 但很難搞
天師本身已經係能力頗高既職業, 如果連搶王都比佢拎哂主導權既話未免太強大

EXP
100 點
原帖由 bRown' 於 2010-3-28 13:17 發表

話題愈扯愈遠, 無敵一字只係我係搭訕期間隨口說說
當然唔會真係無敵, 但很難搞
天師本身已經係能力頗高既職業, 如果連搶王都比佢拎哂主導權既話未免太強大 ...

我覺祭師能力才算高喔 你說那麼強 那你不玩一只天師來搶王?
你說到好像99巴仙能搶到的喔
打王不是計搶頭刀的喔??

EXP
61 點

回覆 11樓 bRown' 的帖子

e位玩家正正說出了重點 ((((天師可以出技令到世界boss保名成幾十秒, 佢既"特點"似乎太大))):@

EXP
61 點

回覆 12樓 南北杏 的帖子

睇黎e位朋友未用過附妖術  係唔q扣血的ok?