AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2085|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

笨月-最愛的寵物  關閉 [複製鏈接]

EXP
1071 點
樓主

>口<我的最愛寵物兒..因為唔夠lv用._.所以下次換ac同佢地影相
+3小刀b<~今日出爐的
已有 1 人評分EXP 收起 理由
笨BE + 1 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 1   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
796 點
嘩......咁多寵...送隻來xd

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
乜你吾係有2隻小刀B 既咩-O-
我想知道 小刀A  同C  係+咩技= =''
我得60雪人  同埋  60豬豬-_-

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
1746 點
原帖由 笨BE 於 2009-3-6 20:50 發表

卡卡 小刀b x1<-me老粒了xddd
笨月恭喜喔^^

EXP
391 點
小刀b 好似係毒技...
[table=98%,#3a6a92]
[table=98%,#ffffff]
[table=98%,#7c7c7c]
[table=98%]
寵物名稱進化道具名稱HP飽食度妖力值
鬼爪飛螳三階寵物還原卡3965300010951
使用技能圖示技能名稱技能等級技能說明
閃影刺LV4初級近戰物理攻擊招式,施展後有70%機率讓目標無法移動與戰鬥,持續6秒。
毒刃LV4進階近戰物理攻擊招式,可讓敵人陷入中毒狀態,持續30秒自動扣減HP。
毒擊亂舞LV1高階範圍物理攻擊招式,可對施展目標周圍敵人陷入中毒狀態,持續30秒自動扣減HP。

[table=98%]
鬼爪飛螳A三階寵物專用祕笈A3965300010951
閃影刺LV4初級近戰物理攻擊招式,施展後有70%機率讓目標無法移動與戰鬥,持續6秒。
毒刃LV4進階近戰物理攻擊招式,可讓敵人陷入中毒狀態,持續30秒自動扣減HP。
毒擊亂舞LV1高階範圍物理攻擊招式,可對施展目標周圍敵人陷入中毒狀態,持續30秒自動扣減HP。
暴戾瞬殺LV3進階近戰物理攻擊招式,每次施展有60%機率可大幅提升自己的物理攻擊,持續6秒。
[table=98%]
鬼爪飛螳B三階寵物專用祕笈B3965300010951
蠍毒?/td> [td]蹀?/span>高階攻擊招式,擊中後附加可累積時效的中毒效果。

[table=98%]
鬼爪飛螳C三階寵物專用祕笈C3965300010951
迷魂?/td> [td]r霧高階技能,能使自身周圍的敵人物理命中大幅下降,持續15秒。

b 72賊技
c 74賊技

EXP
1746 點
笨月~你知道嗎? 我最愛的寵物<-笨月xddddd

EXP
391 點
原帖由 心霜乂碎 於 2009-3-7 00:31 發表
笨月~你知道嗎? 我最愛的寵物

佢係我隻狗黎!!
惡犬 請勿騎劫:em800_105:

EXP
1071 點
原帖由 sunny257 於 6-3-2009 08:46 PM 發表
嘩......咁多寵...送隻來xd

隻隻差唔多都係自己合嫁=口=+我對佢地有愛心@_@+
1~2次就合到啦=w=
原帖由 笨BE 於 6-3-2009 08:50 PM 發表

1隻送佐比淫昌做生日禮物~佢潛緊水@_@所以重算係我既
1隻係沙娜到~1隻係天天到
原帖由 心霜乂碎 於 6-3-2009 09:26 PM 發表

卡卡 小刀b x1

好明顯係送佐比my淫昌豬~唔係比你老粒
原帖由 紙紮失寵☆ 於 6-3-2009 10:47 PM 發表
小刀b 好似係毒技...
寵物名稱進化道具名稱HP飽食度妖力值鬼爪飛螳三階寵物還原卡3965300010951使用技能圖示技能名稱技能等級技能說明http://hbo. ...

72賊技~2秒出1次..毒扣90..可以加時間
原帖由 心霜乂碎 於 7-3-2009 12:31 AM 發表
笨月~你知道嗎? 我最愛的寵物

=口=好人豬....我決定潛水果時隻沙娜比飛仔-口-+唔比你
原帖由 紙紮失寵☆ 於 7-3-2009 01:10 AM 發表

佢係我隻狗黎!!
惡犬 請勿騎劫:em800_105:

=口=唯愛你...

EXP
1746 點
原帖由 笨月 於 2009-3-7 08:46 發表

隻隻差唔多都係自己合嫁=口=+我對佢地有愛心@_@+
1~2次就合到啦=w=

1隻送佐比淫昌做生日禮物~佢潛緊水@_@所以重算係我既
1隻係沙娜到~1隻係天天到

好明顯係送佐比my淫昌豬~唔係比你老粒

72賊技~2秒出1次..毒扣90..可以加 ...

可惡的.\/.笨月糕die\./好衰牙你!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EXP
1071 點
原帖由 心霜乂碎 於 7-3-2009 01:02 PM 發表

可惡的.\/.笨月糕die\./好衰牙你!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔衰點做你呀哥@@+

EXP
2366 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

月豬 送個比我玩下

EXP
878 點
原來隻ac有咁多隻寵 遲d你走左我就...@@嘿嘿

EXP
1071 點
原帖由 千豬~ 於 7-3-2009 03:32 PM 發表
月豬 送個比我玩下

你丫a_a 諗下先啦
原帖由 乂飛仔乂 於 7-3-2009 06:22 PM 發表
原來隻ac有咁多隻寵 遲d你走左我就...@@嘿嘿

飛仔中意咪拎去玩囉=___=潛水果陣任你玩
潛水之前=w=會洗晒個ac d錢先@@+
叫你幫我放野=w=+