AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 668|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

回憶不會忘記 [複製鏈接]

EXP
3 點
樓主
角色名稱:檸檬x商人
伺服器:醜小鴨
作品名稱:回憶不會忘記
作品內容:
     只記得4年前...我只是一個小學生...當時對童話喱隻online game不認識...有位朋友跟我說..喱隻game好玩..但係要收點數..我當時也想了很久...應該玩定唔玩呢??但在朋友口中得知..原來有60點送俾我玩..當時我就開始玩...玩玩玩...玩到不能停..而我覺得童話既圖案同角色好靚...而且童話中的任務很好玩..很挑戰..當時升lv..搵錢都是靠任務...我覺得好好..童話開始改變..
當時我開始玩的時侯已經..買了很多點數..我覺得值得...而且童話一路出的幻獸卡我也有買..當中的寶物..雖然唔係樣樣值錢..但是..在抽的過程好正..我覺得童話這隻game係我玩...最好的game..之後一路改變...改到唔洗點數就可以玩..當時我好開心..因為唔洗驚冇錢..而放棄我想玩的game...好可惜的..
所以童話的改變..保留了不少的玩家...很好..
     到現在..我已經17歲了...我當然一路玩下去..因為這種快樂的回憶是不會忘記...而且我一不開心的時候我就會上去玩玩..因為上到去..見到一些好友..會開解自己...很開心...就如...魔獸乂天使..我覺得好開心...識到這位朋友....他教了我很多東西..就例如"轉生系統...同寵降系統....而且他也帶我升lv....我覺得認識了很多....在童話中找到童真...找到很開心的事...就例如可以一路升lv..一路傾計...增進感情...面對會考的我...當然是很煩惱..離別童話很長的時間...但會考完之後..我覺得好開心..因為我再上番童話的時候..有不少的朋友問我..考成點...好似一家人咁...童話真係令我..識到好多朋友..也教了我與朋友之道..是第2個msn..而且是..可以升lv的msn..所以..我覺得這隻game應該永遠長存...因為各人都會有...不開心的事情..上去玩下童話...有很多朋友與你傾計..找到以前的童真..就如一些童話故事..而且..今次發表這篇文章..其實我早就好想發表..對童話的感受...竟然今次有機會俾各位玩家發表..我覺得童話做喱個活動做得好好...就算沒有獎品也好..沒有也好....因為這隻game真係好好玩..如果我第時的仔女..而這隻game還存在的話我會俾佢地玩喱隻game...所以我真係出自真心所說的
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

支持你^^ 十卜

EXP
3 點
多謝:) !!!

EXP
89 點
加油&&^^