AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 705|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

放64lv0cd雲狩 [複製鏈接]

主打遊戲
晴空物語
EXP
364 點
樓主

平放64lv2招2轉技都0cd雲狩ac

有一套紋金全+6 合哂2-3%攻速石 60lv紫武+10 合左2%攻速石  有融寵冇buff就9754攻 有+重炮就10657攻 再+buff就12909攻
食左一本魔力吸取 I階 食左一本天魔書 有天馬金騎 英雄hp杖 有合身紫寵

3件紫時装

由於冇左ate會員帳號既關係所以先放咁平

信先好密我收 3Q

只售1500金/未點未2張

圖片由於太大容量所以上傳唔到

whatsapp:95280112

到時可以比圖你睇/上game睇

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
晴空物語
EXP
89 點

你意思係無alta ac?
無左alta ac
姐係改唔到密仲叫人點收==
好老實64級,個ac仲要改唔到密甘唔安全...

衰d講句你可以隨時上番個ac,偷哂入面d野都得
唔係信唔信你既問題==
係一d安全感安全性都無既ac......
你自己換番人地個角度來睇,
1500金/100蚊收你想玩既職0cd 64lv
但你改唔到密,你都未必制啦..

你9成就係互頻一直放唔出ac果個人吧
我本身字都廢事打,見你甘勤力先應下你
你想放ac都係想方法搵番個alta番來先啦
不過雖然係甘 但你都加油吧,希望你早日放出個ac吧

主打遊戲
晴空物語
EXP
364 點

- - 個ac我收番黎架 家陣放呢個ac都比你疾幾句

仲個我呢個帖係寫明(信先好密我收)
你有冇睇- - 又冇話一定要信

我澄清一樣野 我係正貨商人 保證唔昆

如果我昆你地 你地大可以報警