AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2566|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 唉.......今日返學點知比人迫我玩Ice Bucket Challenge   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

樓主

今日見d同學成班圍埋一齊玩緊,我行埋去睇下佢地玩緊咩,點知佢地玩緊Ice Bucket Challenge=.=
我話:你班傻的嗎仔係度玩Ice Bucket Challenge,我智商300,所以唔會同你地玩
然後其中一個同學聽到之後話: 哦...原來我地智商差成200咁多,唔怪之得啦...
咁我又接住講: 算啦,我都唔介意既...點知佢地竟然話我弱智仔,
仲同我講
:我地呢度每個人既智商都係500以上,然後成個Ice Bucket淋落我個頭度..咁=︿=
俾佢地搞到我成身濕晒我忍唔住流左少少眼淚,然後跑走左,不過當時我仲係好型棍>3<

我決定唔讀中二啦,以後日日上AGAMES Hi 你地!

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5905 點
薔薇丸大人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5905 點
唉.......今日返學點知比人串到喊
今日見d同學成班圍埋一齊講野,我想搭下嗲,點知佢地話我講野1999=.=
我話:你班傻的嗎仔緊係聽唔明我講乜啦,我智商300,所以你地同我溝通唔到姐
然後其中一個同學聽到之後話: 哦...原來我地智商差成200咁多,唔怪之得啦...
咁我又接住講: 算啦,我都唔介意既...點知佢地竟然話我弱智仔,
仲同我講:我地呢度每個人既智商都係500以上,又叫我死開啦,白痴仔..咁=︿=
聽到佢地咁講我忍唔住流左少少眼淚,然後跑走左,不過當時我仲係好型棍&gt;3我決定唔讀中三啦,以後日日上AGAMES Hi 你地!

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

QWERTYBB 發表於 2014-9-4 01:11
唉.......今日返學點知比人串到喊
今日見d同學成班圍埋一齊講野,我想搭下嗲,點知佢地話我講野1999=.=
我話 ...

Hi你咪抄我野

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5905 點
薔薇丸 發表於 2014-9-4 01:22
Hi你咪抄我野

無呀

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

Ice Bucket Challenge不是拿來玩的...有意義的...

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
82 點

遊戲狂熱勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

Ice Bucket Challenge好多人都拿黎玩= =

主打遊戲
幻想神域
EXP
24 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

就咁捐錢好過啦

五級富豪會員

幸運的小男孩

主打遊戲
幻想神域
EXP
1147 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 儲蓄勳章

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
18 點

遊戲狂熱勳章

係朋友先會去搞獲金既卑你嘆,
有時候對友情之間所發生既野唔好用太認真既心態去對面- -
有時候都係玩下就算,可能哥瞬間會有D火,
但係大家係第二日都會無晒事,
我唔知點去用語言去表達出友情啦,
但我都想講番句:"珍惜現在的友情吧"
睇下有D咩?--->咩來的:D?

主打遊戲
幻想神域
EXP
17 點
低調玩

主打遊戲
幻想神域
EXP
2327 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
2808 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

我都係哩埋玩=