AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1597|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

平放天ser ac [複製鏈接]

EXP
1350 點
樓主

187459 君月 930速 1272靈 4強化翼  15騎 160修 110lv  整到11鑑              1100
149187 笨米 9xx速  8xx魅  15xx防 16高騎 180修110lv整110練金                1500
113089 3界魔人 5xx速  9500血  2260攻 16高騎 全爆修 115lv 有110裝 但未整好 110打造  110裁     1800
56344 餅碎chow  1250速  1720防 16高騎 7800血 16高騎 未升好技  已飛升 133lv 110裁    2200
61081 月撒  700速  9600血  2570攻 全修30上  17高騎  3捨身寵 寵全都好勁 140lv 5大點 130 5級法力食    2000
意密 可單放  全收7500

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1350 點
push~~

EXP
102 點
187459 君月 930速 1272靈 4強化翼  15騎 160修 110lv  整到11鑑              1300 (吾破千速 低靈 低修) 原來就系你講既勁110法

149187 笨米 9xx速  8xx魅  15xx防 16高騎 180修110lv整110練金                1700 (中上速 一般魅 低防 中上修) 以佛黎講算勁

113089 3界魔人 5(xx速  9500血  2260攻 16高騎 全爆修 115lv 有110裝 但未整好 110打造  110裁     2000 (低速 中上血 低攻=,= 全攻類型? 至少都仲有700速啦下話 戒指鍛攻都系得2260 即系廢啦)

56344 餅碎chow  1250速  1720防 16高騎 7800血 16高騎 未升好技  已飛升 133lv 110裁    2800(呢隻中上速 低防 低血 仲要飛昇左轉晒屬都系甘差)

61081 月撒  700速  9600血  2570攻 全修30上  17高騎  3捨身寵 寵全都好勁 140lv 5大點 130 5級法力食    2400 (呢隻真系140LV 700速 2570攻 9600血 冇樣得囉好冇-,- 全攻類型甘濟 都冇26XX攻 龜速140LV 低血)
都意密 可單放  全收都得

所謂既平放?=,= 少搵人笨啦 托高個價黎賣 跟住冇人收降低個價少少叫平放我都識啦

EXP
1350 點

我吾同你嘈 ac一定勁  同lv冇咩人夠做  你玩咩ser  我開ac同你慢慢玩 我放ac仲平過我收 同埋我每ac 最小都人左一千蚊點

EXP
1350 點
★sIuhEI×. 發表於 2012-10-26 22:06
187459 君月 930速 1272靈 4強化翼  15騎 160修 110lv  整到11鑑              1300 (吾破千速 低靈 低修)  ...

君月低靈低速 甘你話緊全天ser 110下
3界話明未整好裝 當然低血喇
餅碎  d 技得129  當然低喇
月撒攻ok  打人都好大力
大家要聽佢講  我冇辦法  呢d ac真係可講同lv人面算勁  吾like就吾好收 認同佢講野  轉定ser 都得  大家想下平時呢d ac同人單挑時係點  我吾會再會應

EXP
102 點
認真同你講110LV 法 道同巫黎計 1300靈已經好普遍 你見識小吾怪你 同時 930速-,-? 同戰一樣甘D快技有咩用? 吾知你道法定巫法 都吾夠戰快啦甘 餅碎仲衰=,= 145LV飛昇? 成個AC廢左啦 補經同升技都要甘多野 真系搵笨 仲要D技129都講得出= = 差成十幾二十億經先追番150LV 仲要冇附加屬
月撒? 130做到既野黎-,- 120LV全攻都同你差吾多 仲要700幾速9千血 2500攻 又系見識小吾怪你
冇記錯笨米隻佛你話最勁110阿可-,- 冇記錯 天寧SER有個咩 唯咩狗 定好似改左名 曾經贏過幾十次隻AC啵? 何來最勁 你吹水技巧真系一流

EXP
102 點
回應呢? 你吾系話我連總修幾多都吾知既咩?
你呢個收AC又見識少既人 未親自玩過一隻頂級帳號
就吾好以為D AC真系甘勁 而放到甘貴.
你話我正義【詞語過濾】乜都好
我就系鍾意甘 何況 網上世界就系甘 你冇權限制我講既野
希望收AC既人 諗清楚

EXP
981 點
你煩唔煩啲-.- 人地點放又關你事既?
唔收咁多嗲托?