AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: '(F).SJ:D.-
打印 上一主題 下一主題

- SJ報導:$今日話題.夢想世界既夢遊天國:-D. [複製鏈接]

EXP
56 點
家陣改左名個d我春知?我淨係想講之前個d無品狗 系要對號入座既你?
您打咁大篇野 您話您冇惡意 咁我想知你目的係咩
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
56 點
以前d動物點對人你唔知既你就唔好係到扮正義超人發言唔該
一陣又邊批邊批 成個人比你搞到慒晒
之前做過就係做過 改完名唔等於冇野 吾清楚就爛番去1樓再睇多次

EXP
36 點
真係九吾搭八.係要樣樣解釋到盡.呢個冇問題.  但係.  證明到你係個理解能力差撩事抖飛既豬 就吾好拉-.-;`

EXP
1816 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

首先 我已經講到好明 我問改名前後係因為有2批人 而唔存在你所講既:改完名唔等於冇野 因為根本係唔同既人來
同埋 我覺得我所講既解釋冇咩問題 係你舉出個例子同呢件事唔相配lor-.-
最後 你都未搞清楚依家入面咩環境就鬧? 鬧錯人咁點? 又唔得閒理? 你都幾忙下 而且你篇野係真係完全冇重點 因咩事又冇講 講人又淨係話人溝
女 人地溝女又關你事-.-
注:我從來冇講過話要扮正義超人 你係呢個post搵到我有講過要扮正義超人既話 我話你好野 所以唔好再冇啦啦話我扮正義超人定咩 同埋我係夢游某高層之一 仲有 !!!!!!!我鄭重聲明1次!!!!!!!!!!!!! 我重來冇話過本幫既人冇做過衰野!!!!!!!!!

EXP
56 點
溝女唔關我地事? 佢溝親個個就系我fd-.-會唔關我事?您未9問清楚亦唔好亂9咁話人^^
有冇人做錯事會話自己做錯事阿? 如果真係冇做 咁清者自清你出乜9聲
重有就係我鬧人又關你春事? 我中意鬧, 吾春係鬧你米得囉
係都要講d野出黎比人笑  你系高層關我春事啊?
你真系九吾答八-,-;o)

EXP
56 點
唔好以為過左幾日.幾個月成件事就可以淡忘
你地d臭事會流傳世間sor>3<

EXP
1350 點
叼 你好【詞語過濾】煩  夢遊入面鬼有高lv人哈細
入面最強就阿輝 佢一星期開得一兩次
鬼有時間P你  米咁自大la
重有我信相幫入面冇人大哈細,而且我地幫最憎就是大哈細嘅人,你估我地好似個【詞語過濾】耶穌咁呀!!!

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
論壇歡迎討論、辯論或理論。但切勿偏激及請尊重他人。
凡事以和為貴。

'(F).SJ:D.-  盡量  發表於 2012-2-8 17:32:05

EXP
1816 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

溝你個fd咁又點 呢d野係你情我願架lor-.- 溝女各有各法 唔係要全世界跟你接受既方法去溝下話?
仲有 你鬧得岩就話冇野姐 依家除左溝女都唔知你鬧緊d乜 就好似1個人做錯野 但你鬧佢又唔係鬧緊佢做錯果樣野 個感覺就好似比人屈緊咁 我睇你都唔明架啦
高層就唔_該教_好您d垃鴨幫眾啦^^`<------呢句野唔知係邊個打出來既呢? 依家又話唔關高層事喔 好野 即係有你講冇我講? 好lor 你的地盤你做主 唔同你嘈 你慢慢
(最後1次發言)

EXP
36 點
matthewman999 發表於 2012-2-7 14:32
鬼有時間P你  米咁自 ...

你話冇就冇吖? 冇講黎托呀^^

EXP
56 點
matthewman999 發表於 2012-2-7 14:32
鬼有時間P你  米咁自 ...

我家陣係要煩9你咁點樣樣阿^^?
阿輝最強關我春秋事阿?我幾時又有講過系最強個個P人阿^^
自大?自您佬味啊^^
未能咁自大呢句就真系同你講啊^^
你吾大哈細等於其他人吾大蝦細阿?^^
吾好以為你 = 全部人啦^^搞q笑.
你個幫最憎大蝦細但你幫入面d人吾憎大蝦細阿嘛^^funny
吾好咁自大啦^^

EXP
56 點
wuyizhen 發表於 2012-2-7 16:33
溝你個fd咁又點 呢d野係你情我願架lor-.- 溝女各有各法 唔係要全世界跟你接受既方法去溝下話?
仲有 你鬧得 ...

情您佬味.又你情我願?又吾係你溝你知條春?
知吾知一個女仔比個男仔呃完;但個男仔原來有女^^
男仔原本個條女又話番條女姣;重diu9佢個種滋味丫
你吾春系女仔講咁春多托春丫^^?
擺明系我地盤啦;個post我開既?你吾係家陣先知丫;我會笑你lor^^
你最後一次發言米最後一次發言囉^^
我吾會話你好偉大or講d野好有道理^^
家陣系同你傾計 唔係嘈^^ 乖呀下.

EXP
36 點
wuyizhen 發表於 2012-2-7 16:33
仲有 你鬧得 ...

有冇話唔關高層事呀-.- 係你 係唔係高層關我地乜事^^. 你刀識講前後2批人唔同拉.   溝呢個字眼唔係你情我願嫁哥哥-.- 唔知我地鬧緊乜又要搭爹. 甘你回緊我地d乜-.-?  呢到冇話邊個地盤囉. 有言論自由的55. (:

EXP
56 點
唔通你P9人做衰野溝女又要話我知咩真系^3^.

EXP
36 點
'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-8 17:35
唔通你P9人做衰野溝女又要話我知咩真系^3^.

唔通明明有女去溝第二條仲要好威甘話比人知我溝佐2條女呀;係咪好賤先甘呀^^?`

唔通殺佐人又話自己殺佐人咩. 唔通自己做過曬d衰野想通街刀知咩:$

EXP
56 點
-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-8 17:39
唔通明明有女去溝第二條仲要好威甘話比人知我溝佐2條女呀;係咪好賤先甘呀^^?`

唔通殺佐人又話自己殺佐 ...

SORMY滴滴;我溝左第2條女>.<!
重有我想講呢就系
溝女吾能系你情我願
有可能系一廂情願na
二廂情願na三廂情願na同埋四廂情願咁既^3^
拍拖先係你情我願的 吾通你未拍過拖嗎.. 高層