AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3167|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

踩場+極厚面皮=v=  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主

條友叫做萬佛潮吹...
改個名7過人
又低lv...但係日日係樹0掛掛掛....
明明手升仲要拖怪...唔出聲以為可以扮外掛= =
又話打怪唔係佢控制...又話自己唔係本人...咁就可以搶怪?
話佢又厚面皮...話佢7....「我係呀」話佢on...「我係呀」
極無奈囉= =明明女仔又改個咁既名=.=仲要扮唔係本人...
佢個名一早臭哂架啦=.=
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1129 點
上次經過樹靈見過佢
對佢個名極有印象

EXP
825 點
佢幾個月前....個6x戰
比GM封左= =
(係我n年前ge團友)
曙光,有緣再會。

EXP
39 點
= =我個fd黎...但係佢唔係女仔= =
同埋佢係新玩無6x戰-.-"""
我係度代佢同疾鵬講句sor-v-
應該係我個fd出左街...佢家姐代玩

EXP
0 點
@@低你死 人地就算拖怪d怪都唔會打到你la 係你自己打到d怪炸?  你係唔係見你自己死左 人地係個埸到升lv係以為人地正死左你? 你自己人手升見到自己隻公仔冇血唔走? 等到死左先話人地 ? 人地好慘lo我覺得 定係你自己用外掛升lv 自己死左lai人地?

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回復 5# 的帖子

你話佢自己要升lv 冇場升好慘?
咁人5駛升?
呢個世界,有1句叫 手快有 手慢冇

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 qqwwnn 於 2008-8-23 09:44 發表
@@低你死 人地就算拖怪d怪都唔會打到你la 係你自己打到d怪炸?  你係唔係見你自己死左 人地係個埸到升lv係以為人地正死左你? 你自己人手升見到自己隻公仔冇血唔走? 等到死左先話人地 ? 人地好慘lo我覺得 定係你自己用 ...

你錯哂=.=本少目擊住佢搶我怪....
死既原因就係佢打埋蟲...d蟲走埋黎打我打死埋我...
我fd隻野得42lv裝...我想金都金唔切!
你唔信...當日s2全樹0既人可以做證!
織同魏都見到!

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 小p~O~ 於 2008-8-22 22:06 發表
= =我個fd黎...但係佢唔係女仔= =
同埋佢係新玩無6x戰-.-"""
我係度代佢同疾鵬講句sor-v-
應該係我個fd出左街...佢家姐代玩

咁都冇理由架-.-唔係本人就搶得!?
我見佢一on係我個位就狂打=.=
佢一on我已經叫佢讓開= =
佢家姐又話佢唔係本人...就可以搶!?=口=
仲有你樓下個位又唔知頭唔知路亂嘈我
死隻50lv有咩咁大不了!?啖氣梗唔落
仲要俾人嘈...
你係我都嬲啦

EXP
10 點
佢水魚來
放左50+3哈雷 450m比我
xdd 比人串低佢死
= = :L

EXP
39 點
= =但佢家姐唔識的說-口-....佢唔知點控制打d怪ga嗎
衰在佢出街掛機而已@@"

EXP
0 點

回復 7# 的帖子

你又話見住人地引虫打 人地引虫打應該係唔會攻擊你 係你自己攻擊到d虫先會打你姐(自己搵fd試下)  你話你見住人地搶你怪 點解等你自己死左之後先影相? 你話人搶怪係岩 但係你隻公仔死左點解要lai人地?你自己冇血唔識走?咁姐係你自認自己用緊外掛? 

EXP
0 點

回復 6# 的帖子

你有冇見樓主post話佢自己見住比人搶怪張相出黎?正係post死完張相  咁姐係話有可能係樓主死左之後 個人見到個埸條友死左先會係到打 樓主掛完機一睇番部電腦見到自己死左又見到自己埸有人升 就100%話人搶埸? 何況咩叫手快有手慢冇?自己要升人唔洗升?  online game有冇話要比錢買左忽地話人地唔可以打個到d怪先?

EXP
0 點

回復 9# 的帖子

人地新手炸掛?or佢可能覺得太樣衰 佢賤賣z_z

EXP
39 點
@@又有道理.......................

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 qqwwnn 於 2008-8-23 17:14 發表
你有冇見樓主post話佢自己見住比人搶怪張相出黎?正係post死完張相  咁姐係話有可能係樓主死左之後 個人見到個埸條友死左先會係到打 樓主掛完機一睇番部電腦見到自己死左又見到自己埸有人升 就100%話人搶埸? 何況咩叫手快有手 ...

你膠膠地!?
我唔係設尾睇部腦先死左.....
我有證人證明我一直係度...不過lag左lag走唔到!
駛唔駛我搵織上黎講幾句!?你要我搵多次條潮吹友叫佢講佢自己搶怪至安樂!?
我打緊個時見住佢on....叫佢走開...佢唔走仲狂搶!凸然我lag一lag死埋!
我好清楚見到佢打死左d蟲...然後d蟲復完走黎打我
你自己試下企埋d打緊蟲既人度...佢地清唔切蟲d蟲就夠時間輪住返生
咁佢地返生個時有其他人米打埋囉!

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 小p~O~ 於 2008-8-23 20:03 發表
@@又有道理.......................

保你咁算點先!?姐係唔信我!?
之前我同你收蝶個時我有冇唔信你先?
以我既為人我會屈人咩?
開個po叫人投...10個9個都知我唔會屈人....
那1個都係惡搞玩野...
好明顯條潮吹友搶怪出哂名....
我po上黎想大家留意下而家俾人鬧返轉頭算點先!?
條友仔又唔係我仇人我屈佢托!?
再講...見到仇人我都唔會屈...
何況我曙光冇幾個仇人
最重要既係...
你可以好清楚見到我岩岩出完傲氣!如果真係掛咁點可以咁快影到相呀!?仲有樓下都見到我距離重生時間只係過左幾秒...真係掛有咁快反應咩!?出黎應我呀!仲有咩野好講呀你

EXP
159 點
原帖由 幻乂影 於 2008-8-23 23:23 發表

保你咁算點先!?姐係唔信我!?
之前我同你收蝶個時我有冇唔信你先?
以我既為人我會屈人咩?
開個po叫人投...10個9個都知我唔會屈人....
那1個都係惡搞玩野...
好明顯條潮吹友搶怪出哂名....
我po上黎想大家留意下而家 ...

仲有請睇睇張相(距離重生時間果格)
如果係掛緊既話,個時間應該過左起碼1min.....

個人意見,不喜勿插
曙光資深玩家
唔識我?唔緊要:)

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 藍妹 於 2008-8-24 11:40 發表

仲有請睇睇張相(距離重生時間果格)
如果係掛緊既話,個時間應該過左起碼1min.....

個人意見,不喜勿插

米就係囉....你條友見唔見我證據十足!?仲好意思話我行開左!?
我一陣人在不過lag左咋
你仲有冇野好講!?

EXP
39 點
@@"真係10秒bor.....條友睇黎潛左水~"~

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 小p~O~ 於 2008-8-24 12:27 發表
@@"真係10秒bor.....條友睇黎潛左水~"~

淆哂底啦=.=仲有咩野好講!?
公道自在人心...