AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 小冰=)
打印 上一主題 下一主題

原創}口語♥ 心碎也不要緊..因我愛上尒{第6集-,-}  關閉 [複製鏈接]

EXP
689 點

回覆 61樓 =﹏Cool冰 的帖子

thx=]
今集會講鬼媽d野0v0
♥,,`  尒偍禾菂好朋友.偍否吥能曖..!?
星 空 芐 菂 約 定 The Promise Under The Stars
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
689 點
第5集`
矛盾`
真令我好矛盾吧=] 我愛你定唔愛` 只在一線
×`

* 屋企*

小鬼心諗:點解佢會咁對我..做咩對我咁溫柔b0..你吾系買番黎玩我嫁咩??

其實小鬼e經對牙傑有dd feel-\/-`因為去完e次op-_-

小鬼e幾日..係咁諗..諗到佢人到爆埋= =`
之後頂吾順..病左...

小鬼;媽..我今日唔番學喇...發燒..

鬼媽;傻囡..咁係喇..成日係到溫書.又唔休息~唔病先奇喇= =

小鬼;係既-口-

鬼媽;我今日就幫你請病假喇..仲有你要睇e生牙..

小鬼;吾得牙!!媽..你d病仲衰過我喇.留番d錢俾你仲好喇..

鬼媽; 你點會知!?

小鬼;你吾好理喇..仲之你一定要留番..

其實2年前..小鬼無意中睇到鬼媽既e生紙..(小鬼11碎..)

2年前`

鬼媽;咳咳..小鬼可唔可以幫我拎過袋黎牙?

小鬼;好牙^^

之後有張紙跌左出黎..(大大隻字寫住e生紙)

小鬼;咩黎嫁~口-(好天真牙你= =你係咪盲嫁尼- -?)

之後小鬼睇睇下睇到.

小鬼:哇..乜咁多雞腸嫁= =

小鬼:癌症..!?仲要未期...

小鬼;點解牙媽咁大單野都唔講牙,,旦系又唔講得..

之後小鬼去做童工喇..想搵錢俾鬼媽..(好天真牙!!= =)

之後小鬼做左幾個月..俾鬼媽知到..

鬼媽;小鬼..做咩做童工咩?屋k冇哂錢咩?

小鬼:因為..你有..

鬼媽;有咩!?(驚俾戈女知道左,,)

小鬼知道唔可以講旦又唔想牙媽擔心

小鬼;冇牙~e排衰人老豆成日番黎拎錢..驚冇錢..所以..

鬼媽:..哦..吾洗驚..我會問番佢嫁喇..

小鬼;嗯..旦我都要做..

鬼媽;咁好喇..(因為小鬼性格倔強.冇人可以改變 = =)

小鬼;唉..牙媽都吾知幾時會去世..唉!!

之後…鈴鈴鈴!!

牙傑;做咩今日吾番學牙?

小鬼;病左

牙傑;咁有冇事牙?

突然..有人

姣婆a:小傑傑..講完未姐!!(好姣)

牙傑;鬼..吾講喇..聽日見..

小鬼戈心好痛..佢做錯d咩..牙傑要咁對佢!?

而小鬼決定...

完.=)

星 空 芐 菂 約 定 The Promise Under The Stars

EXP
214 點
好野,出la!等左你好奈!幾感動!:em800_111:
Game名:冰夜雪
職:鵬幻
Lv:52LV喇!好開心-V-"
團:TwiLiGhT

EXP
689 點

回覆 64樓 =﹏Cool冰 的帖子

`系既!
冰`
我聽日都會出a﹏a'

EXP
214 點
好Ya!十卜爆你

EXP
689 點
小鬼;唉..牙媽都吾知幾時會去世..唉!!

之後…鈴鈴鈴!!

牙傑;做咩今日吾番學牙?

小鬼;病左

牙傑;咁有冇事牙?

突然..有人

姣婆a:小傑傑..講完未姐!!(好姣)

牙傑;鬼..吾講喇..聽日見..

小鬼戈心好痛..佢做錯d咩..牙傑要咁對佢!?

而小鬼決定...(一陣你就知XD)

*番學*

小鬼:媽..10000蚊牙(因為1日2000蚊呀嘛)

小鬼媽:點會咁多錢既!?

小鬼:番工囉-v-

小鬼媽:哦..番學喇你..=]

小鬼:嗯

小鬼一落樓下..就見到..

呀傑:halo.=]

小鬼:嗨.(cool)

呀傑:做乜咁c00l呀!?

小鬼:關你鬼事.(c00l)

呀傑:你係我條女黎嫁.

小鬼:唔覺囉..你幾時有當過我係你條女呀!?(笑)

呀傑(無言).

之後佢地就慢慢咁番學.. 其實小鬼根本唔想咁話佢..

學校`

女a:傑傑..!好掛住你喔>\/<

女b:係囉!!做咩同e條女一齊喔!

小鬼:吾阻你媾女b0.(c00l)

呀傑:我有鬼.

小鬼:冇!?天下大笑話呢/…

呀傑:算.咁你想點呀!?

小鬼:e家唔想講住b0.一陣天台黎搵我.(c00l)

呀傑:好呀(點解佢會咁嫁..心痛.)

天台`

小鬼:我今日要同你講清楚..

呀傑:好呀

小鬼:2000蚊.(c00l)

呀傑:原來想問我拎錢..哈

小鬼:俾我.同埋分手(c00l)

呀傑:分手!?` 我1日未玩完你.你都吾洗同我分.

小鬼:哈.原來你係玩我..(心痛)

呀傑:係呀..我不嬲都係玩你嫁喇=]

小鬼:好囉咁.我e經冇哂利用價值嫁喇.分手喇..

呀傑:哈..從來冇女仔同我分.你係第1個.咁好分囉.(其實唔想分)

小鬼:好.[之後衝左落去(喊)]

呀傑:點解我咁失敗嫁..(抵死XD)

小鬼係咁跑..佢估唔到佢會咁對佢..之後撞到1個人...

翼:你有冇事喔!?

小鬼:s0r呀><`撞到你..

翼:唔洗..你喊牙!?(俾紙巾)

小鬼:嗯..多謝.

翼:做咩喊呀!?

小鬼:因為..我同某人分手...(喊得仲勁)

翼:傑!?

小鬼:你又知!?

翼:嗯..我同佢又細玩到大既..其實佢本身唔系咁花心..不過,,

小鬼:佢唔花心-口-?

翼:嗯..因為佢俾人玩過..所以就好憎d女仔..

小鬼:哦..(估唔到佢係咁)好多謝你呀./

翼:唔洗..=]

之後小鬼就跑番上去搵呀傑..

翼:e個女仔真系特別...

天台﹏`

小鬼:呀傑..你有冇中2過我..(好大聲+喊)

呀傑:關你鬼事咩..唔系分左喇咩!?(其實佢想講.我好中2你嫁..!)

小鬼:咁冇野..(喊得仲大聲..)

呀傑:傻妹..我幾時又唔中2你牙..(溫柔)

小鬼:咁琴日呢..?

呀傑:條女煩我咋..

小鬼:嗯..

呀傑:我xx傑發誓一生一世都囍你.

小鬼:老土-3-`

呀傑:超`!點呀..唔好再喊喇..

小鬼:係既..

完x)

而呀傑為左小鬼介左花心佢..!! 佢地可以一直幸福嗎!?

EXP
2132 點
姣婆凝 - -   

我係伊xxxxx  比人叫姣婆言>0<

EXP
2132 點
十卜>v<   今次作得勁好!!!!!加油呀>v<

EXP
214 點
正>^<.....Gd><

EXP
689 點

回覆 68樓 egg123 的帖子

=口=`
我系中學都俾人話姣婆-__-v

EXP
689 點

回覆 69樓 egg123 的帖子

thx牙<3`!
我會做得更好XD

EXP
689 點

回覆 70樓 =﹏Cool冰 的帖子

thx喔.冰冰<3`

EXP
2132 點
原帖由 小冰=) 於 2009-1-24 14:43 發表
=口=`
我系中學都俾人話姣婆-__-v

姣婆=0=  我地e種唔算姣=0=             仲姣既話死得人了=v=:kiss:

EXP
689 點

回覆 74樓 egg123 的帖子

對=v=
我F.1好多姣婆= =囧死

EXP
2132 點
原帖由 小冰=) 於 2009-1-24 17:38 發表
對=v=
我F.1好多姣婆= =囧死

你就好啦- - 你f.1果班個個都係姣婆   我小5  (e+)  個個都係講野好淫+暴力既人= =  仲死

EXP
689 點

回覆 76樓 egg123 的帖子

我小5戈陣時!
好多人講淫野..打架-__-..

EXP
2132 點
原帖由 小冰=) 於 2009-1-24 19:29 發表
我小5戈陣時!
好多人講淫野..打架-__-..

我地係成班識爆粗+講淫野的=0= ""  

常識課教d淫野=0=  所以佢地= =""

有個男仔成日係我面前"生"出兩隻手話擠擠擠- -   幾淫

EXP
689 點

回覆 78樓 egg123 的帖子

同我地差吾多0v0`
不過我地F.1d男仔戈戈都低低能= =
P.S尒小5!?

EXP
2132 點
原帖由 小冰=) 於 2009-1-25 10:26 發表
同我地差吾多0v0`
不過我地F.1d男仔戈戈都低低能= =
P.S尒小5!?

係呀=0=  我10碎炸=0=

EXP
689 點

回覆 80樓 egg123 的帖子

我13碎^v^
大尒3年*v*