AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8426|回復: 114
打印 上一主題 下一主題

百色界的神話最終回 最後的1戰(後編) 百色界的最後希望  關閉 [複製鏈接]

EXP
636 點
樓主
有1日,百色界又有新生來呀!但呀源都味理。新手說「老師好久都味理呀!」呀源的助手:「呀源 呀源 起身啦 要上課啦。」呀源:「呀(起身) 係 咩事呀!」助手:「你唔記得左啦!」呀源:「呀 係呀 唔記得左呀!」新手:「咁久呀老師!」源:「sorry呀 我唔記得左呀!」 新手(=.=):「今日講d咩呀老師。」源:「好 我金日講一個百色界的神話。」新手:「好野 聽故仔啦。」源:「係好久好久的時侯:有個叫小巴的人理同我講野。」

已有 1 人評分EXP 收起 理由
lamxdxd + 5 原創小說

總評分: EXP + 5   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

新生理???咩黎=0="?
係咪新生黎?
黎=竹水
來=木人...
我覺得用「來」會較好
仲有........今日個今=人弓
同埋「金久」係指咩-0-?

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
636 點

第2回

呀源上次講到小巴出現
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
源:「咩事呀 小巴新生。」
小巴:「我想變人呀。」
源:「你3lv先呀!」
小巴之後就不停打就不停打,佢之後升左3lv之後,去找呀源呀!
小巴:「呀源呀 我3lv」
呀源心想[嘩 e個人呀 金快3lv的]
源:「好 你e+去打狩獵波奇在身上取得 3 顆蜂鳴石後交給我啦」
小巴:「好呀。」

EXP
636 點
e+故事是我第1次用倒(最)法呀

EXP
582 點
感覺好奇怪同5多明...

EXP
636 點
算啦 我都唔係好識用倒(最)法

EXP
636 點

第3回

小巴佢e+5lv啦,但佢去做職的時侯,小巴:「呀........」莉娜:「呀......」e一次就係小巴佢同佢呀妹相(雨)的時侯啦!(小巴:5lv 莉娜:4lv) 小巴:「有冇事呀 小姐。」莉娜:「冇事呀 呀 你真係好像我哥哥呀 唔知你可唔可以做我哥哥呀?」小巴:「下 算啦 好啦」莉娜:「好野!」小巴:「我去做職先呀。」莉娜:「哦 加油呀 哥哥。」小巴:「好的!」小巴佢去到呀源到 小巴:「呀源 呀源 我要做e個世界上最強的射手。」源:「=.= 你都味做職」小巴:「又係呀!」源:「你去找言能先啦」小巴:「言能哥哥係邊。」言能:「咩事呀!」小巴:「我要做射手。」言能:「好 你e+去打3 隻魔力波奇向我回覆。」小巴:「哦!!!!!!!!!」(小巴同莉娜e+都係5lv呀)

EXP
596 點
小巴 做好D +油
想天龍我help 你up 同我講.

EXP
636 點
哦 我會努力呀

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點
好多人都作文@_@ +油^_^

EXP
120 點
-.-快d出小佳.....樓主唔介意佳佳好似好聽d.你改左佢na":)

EXP
636 點
我改左啦 我第四回出佳佳啦

EXP
120 點
好呀"快d出.加油:cheer: :cheer:

EXP
636 點

第4回

小巴e+5lv,佢好開心去打3 隻魔力波奇,但魔力波奇好強呀!小巴就死的時,有人說:{破空擊} 小巴:「誰?」 佳佳:「我個名叫佳佳呀!」(佳佳:8lv,小巴6lv),之後小巴去朝陽城找言能 小巴:「言能哥哥 我做完啦。」言能:「我意代代射手的名意來英同你係射手。 好啦 意到小小錢俾你去買箭啦!」小巴:「多謝你呀!言能哥哥」在小巴去買箭的時,佢見到小巴個妹妹(莉娜),小巴:「呀妹 hi」莉娜:「哥哥 hi 哥哥 我令唔令呀!」小巴:「令呀!呀 我去買箭先」莉娜:「我倍你呀哥哥!」小巴「好好好‧‧‧‧‧‧」小巴去到武器店,小巴:「請問有冇箭買呀。」武器店店長:「有 要多小呀。」小巴:「我要30組箭呀!」武器店店長:「好!請$1234呀。」(d假我作呀)好啦 小巴同呀妹去學技之時,又見到佳佳 佳佳:「hi 狗仔。」小巴:「我有名呀」佳佳:「哦‧‧‧‧‧‧」小巴:「hi 佳佳」佳佳:「呀 你學完技做d咩呀」小巴:「我會去不停升lv」莉娜:「我會同哥哥一起升lv」佳佳:「我都係呀 不如一起呀」小巴同莉娜:「好呀」(我意加講下小巴佢地學左咩技呀 小巴:泣血箭1lv,束縛箭1lv 佢e+8lv 莉娜:箴言術1lv,聖療術1lv,聖光之鏈1lv 都係8lv 佳佳:衝撞1lv,咆哮1lv,破直擊1lv,元神護體1lv,戰意燃燒1lv,(信)擊術1lv 佢e+係12lv)

EXP
120 點
-________-點解你打打下字會打錯架.佳佳冇啦啦變左住住:em800_11:

EXP
120 點
仲有.你改左個題目佢.唔係d人唔知你出左新一集架:)

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
and then...
佢有勁多錯別字==

EXP
636 點
sorry呀 但我都好努力作啦

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點

回復 18樓 的帖子

加油!
我sd一段我以前好細過果陣ge野比你睇
包笑到你嘔電@w@

EXP
636 點

第5回

小巴佢學完技之後同佳佳去星未升lv,小巴:「去打怪啦!」佳佳:「等等 我地用左技先 咆哮1lv 元神護體1lv (信)擊術1lv」佢地之後打左10個鍾左右小巴同莉娜都升左2lv呀 佳佳:「呀 你地都升左lv呀 我地去找震炎啦」小巴同莉娜:「好呀」佢地去到星之瀨的c線之內 星之瀨:「好悶呀。」助手:「係呀!係呀!」星之瀨:「呀 有六族戰士呀 同佢玩下先。」佳佳佢地:「嘩 死啦 點好呀!」有人大叫:{寒冰詛咒LV1} 小巴,莉娜,佳佳:「誰?」長風傲天:「我個名係叫長風傲天。」(lv說明小巴:10lv 莉娜:10lv 佳佳:12lv 長風傲天:20lv 故事係要仙法高lv)