AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1866|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

(轉貼)周星馳笑話之《賭俠》  關閉 [複製鏈接]

EXP
2366 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
阿星第一次拍攝Video時………

阿星:賭神師傅大人在上,細佬阿星在下,細佬三歲過澳門,四歲入葡京,五歲都賭到變成精,

六歲就學人行老正,點知七歲就輸到「陷家拎」今年行年廿七都仲係一事無成,

咁就想話拜於賭神門下呢,能夠學到一技旁身。

三叔:咪住咪住!你拉出條褲鏈咩意思呀?

阿星:冇呀!我想嚇一嚇賭神比個下馬威佢之嘛。

阿星第二次拍攝Video時………

阿星:昨日,我菲律賓工人行過街市,

聽到有個賣魚佬講話有條友仔叫做賭神,

係你。哈哈……我當堂嚇一跳,然後得啖笑。呢個世界,

居然有人自稱為賭神,咁即係分明當我流唧!拿!我就叫賭聖,

你賭啤都要帶隱形液晶體眼鏡啦,我睬你都o徒氣,直情睇穿副牌,

呢d就叫特異功能。呢度有隻A士,只要我輕輕一渣,就即刻變左一隻皺左既A士,

因為我未發功丫嘛。我發左功變副麻雀出呢都仲得。你話我果然無厘頭呀,我夠話你訓醒戇九九咯。

望咩呀?條氣唔順呀?發個輪黎大家研究下。

當然,你要補番一百幾十萬過我就唔在講ga啦。

啤咩呀?學野唔使錢呀?抄底我聯絡電話係香港3345678,

我再重覆一次係香港3345678。你唔搵我我冇所謂,因為呢d係你既損失。

十點鐘後唔好打黎,因為我訓左!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1562 點
十點鐘後唔好打黎,因為我訓左!
偏要打呀...
嘈住你...

EXP
263 點
周星馳d戲真係幾搞笑
而且每輯戲都會有笑話

EXP
4050 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

三叔:咪住咪住!你拉出條褲鏈咩意思呀?

阿星:冇呀!我想嚇一嚇賭神比個下馬威佢之嘛。

呢個好笑@@"

EXP
177 點
哈哈
我有睇過呢套電影