AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3328|回復: 32
打印 上一主題 下一主題

[見習記者]全面直擊外掛陷落之迷!!! [複製鏈接]

EXP
235 點
樓主
(回文是一種美德,請大家看了文後,留下意見~@__@)

HI~大家好,我係天王!!

我相信好多玩家看過題目都會感到十分奇怪,外掛竟然會汁粒!!相信大部份既玩家都難以相信,但係各位玩家,你所看見的全部都係事實!!
外掛竟然會汁粒,外掛竟然失敗,外掛竟然比人踩落地下?
呢件事對game是好定是壞呢?我天王在此向大家作出第一手既報導!(心想:唔G會唔會比GM del AC呢:em800_101: !!!)(:你唔死都一身蟻,大家為佢默哀吧-___-"")

本人經過滄海,歷盡桑田,明查暗訪,上刀山,落油......(眾:佢講夠未呀..:L )終於比我搵到天羽豆豆既網址(汗)如下:

http://www.52tywg.com/

:咦,睇黎幾有規模喎

但係睇真D......咦,咁多買家(注意,呢個外掛要買的)痛罵外掛商喎:funk:

天王先生,點解會咁既?官網成日都話外掛肆虐、外掛肆虐架喎...."冇人用又點肆虐呀囧"?

天王:你DL落黎試下用咪知囉A__A" --- 傻啦,我身為天羽記者,又點會教玩家用外掛呢XD,為左滿足大家既好奇心,本人已經測試及詳盡咁查閱貼子,發現豆豆有著自殺既三步奏鳴曲。

豆豆自殺第一步:
【必殺乂速度下降】:豆豆已經被施上咒術,更新速度降至為0。GAME入面既野,你永世都睇唔到@0@!!!!

以下是用了外掛後的圖:

(係呢個時候,蛋治咁岩與我聊天~__~)

蛋治
: 做咩無啦啦擺我上台呀天王,你係咪想死呀:em800_105:
天王:好啦,各位玩家係唔係已經明白我講既野呢?蛋治呢D小插曲我地可以無視架啦^__^"
蛋治:.......你:@

豆豆再發功:boxing:

豆豆自殺第二步:
【必殺乂DEL你POST】:玩家一提出意見,即DEL^__^,罵我即DEL^__^,無論你講咩我都DEL^_^。(注意,呢個部隊已經陷入瘋狂!)

天王:而家你地知點解冇人再發POST啦!!

豆豆自殺最後一式:
【忍密秘傳乂狹帶私逃】:因部隊過度驚慌,加上無能,已經開始帶著玩家的錢逃回溫泉。

天王:外掛商無能加上無恥,更新的功夫做不好,玩家所支付的金錢等於倒錢入咸水海入面了,真係就好似在賭博一樣,一去冇回頭架。點解D人要買豆豆?都係因為佢有解燈神,豆豆而家冇再更新,破防外掛沒了,玩家已經冇必要去買豆豆了~

:岩岩見到上面有解燈神,仲以為佢咁正,原來都係D騙人既戰術而已!唔怪之得官方要出圖片啦。真係事出必有因喔。不過天王,我勸你都係唔好玩咁多WAR3,你好似玩上腦:funk:

天王:......咁你都知,不過我做左記者之後一定會專心一致咁為天羽作出報導既,希望大家支持。好!廢話不太多說,入番正題。

天羽豆豆之所以瓦解,除左豆豆使出無人能及既豆豆密秘—豆豆自殺奏鳴曲外,大部份功勞都係要歸功於天羽既發開部人員,因為推出了新的防外掛系統,令一個外掛絕了後路,冇得再肆無忌憚下去。而外掛既出現亦令到GAME既系統出現好大既變化 — 寶石不能換成金錢和經驗。縱使天羽推出了新的寶石換經錢系統,但係已經比原來的寶石系統遜色很多,令到不少處於前線既玩家紛紛拋股退出游戲。外掛的用戶少了,我想不但只是外掛原本的問題,亦是能夠反映遊戲中的玩家流量。大家有冇發現現在少了很多人玩天羽了?

天羽答:原本玩家透過寶石無止境地兌換銀子的功能,會在遊戲中產生極大量的銀子,導致市場上大量的銀子流動,令銀子貶值,這對於遊戲的健康發展是有損害的。

天王看法:我認為令遊戲產生大量銀子說法有點保留,依小弟之見,有不少的低級玩家為了能夠盡快升級,不惜為了買石而買元提升自己的等級。但是,試問一位低級玩家換寶石的錢有多少?4000?5000?

天羽答:透過任務你不但可以更了解天羽,認識更多朋友,還可以賺取大量經驗與銀子,每天上線很清楚知道自己要做什麼,有什麼任務,有什麼是可以呼朋引伴一起來做的,也遠比寶石有趣多啦!

天王看法:天羽大大口口聲聲的說,增加任務 = 增加趣味。好了,我試說一位玩家,剛剛55級入了勁的部落,部裡的人平均有70級以上,難道70級玩家可以和55級的玩家一起打地下城,一起滅妖?我想冇什麼的可能。專任有30個,部任有30個,副本一天9個,其他合計計你100個任,這些任都是可以一個人做的,你說這些有興味可言?

---------------------------我係分線------------------------------

希望大家睇完之後,可以明白到一點點GAME入面出現左OR發生緊既情況,亦到希望大家明白到用外掛都未必係一件好事,更重要的是,外掛既影響及天羽大大既反思反省,亦希望各大玩家會上黎支持一下小弟!!
要知道本人只不過有一份很微少既力量,而且每一個人也是!但係當小力量集合起來,就可以令事情改變。

天王既報導完畢~__~

唉,用完外掛又要DEL又要再安,真係煩:bang:

本天王既其他報導:
[見習記者]天王飯局 一 部落互鬥既真相!!?
[見習記者]玩家激鬥天羽,高等激殺低等,高等高壓低等?
[見習記者]記者天王的憂鬱
[見習記者]我諗,呢隻一定係史上最強的猛猛牛囧"

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
645 點
d人唔驚比gm封帳號:Q :Q :Q

用外掛都夠膽:@ :@

EXP
211 點
-.-但我正正係因為佢冇得用外掛所以先玩.....因為隻game雖然有內掛...但個圖示會隨機彈出黎~所以唔掛得耐!!
而且本身隻game已經係商城制....放得多錢..就會勁!!如果佢用埋外掛~咩都破晒...咁就已經唔好玩了~!!不過有d人都會用內掛~之後睇住佢掛既...但咁樣就玩黎都冇意思...我通常都係訓前 同番工前先掛....由得佢自己停。

EXP
235 點
多謝你地回文喔:em800_27:

EXP
20 點
天王~加油~寫多D文章.....

EXP
92 點
你不怕賬號被封嗎?

EXP
2 點
簡潔易明.深入淺出.九淺一深.good post
拿斯

EXP
144 點
天王..我回你個PO啦..見你咁慘情...
唔洗多謝我架..記得唔好幫外人話自己人:@

EXP
60 點
講真 你有哂圖禁post 出黎 我想問樓主你係咪 傻架=-= 禁咪話比人知你有用過

EXP
60 點
我都唔贊成 外掛~~~ 外掛 真係搞到少左人玩

EXP
235 點
其實樓上小弟有所不知,能開外掛不等於會使用外掛,我是有用過外掛,不過都是為了今次的報導而用的。豆豆是有一天左右的測試期,所以我先可以開出來抓圖給你們看。我想,如果我這篇報導冇圖的話一定會少了可信度,故才開外掛抓圖,請大家不要亂作無證據的假設,謝:victory:

謝上樓小弟的回答,但請不要灌水。

EXP
144 點
天王 講得好A_A
今獲我撐你...有外掛 就一定要用??
咁廁所有:dump: 你係唔係一定要食??
人地PO個文章出黎 你唔洗話人 (傻)丫嘛..
天王..都係想報道得真實一點..唔該你改下自己D態度啦..小朋友:no:

EXP
2032 點

在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

唔錯唔錯!
我就系想看這些新聞!
我支持你!

EXP
1 點
a_a 天王個p0st 無得頂.
一句 [[咦,睇黎幾有規模喎]]
串死人a.a

EXP
6 點
D人用外掛真係唔岩 而家冇左D外掛...幾好=]
天王加油寫多D POST!!

EXP
400 點
用外掛都夠膽死-3-:@

EXP
30 點
你吾怕比人封左AC咩? :D

EXP
338 點
支拎你牙~
戈D人用外掛吾知後果:@
此帳號已關閉`
轉做FTI寶兒 ;]

EXP
17 點
您估無其他人用外掛咩??講外掛唔得嫁??......講下都得掛@@

EXP
235 點
兄台講得好好!!
我就係想報導完之後,各位玩家都可以安守本分,不再使用外掛,不給外掛商呃錢既機會~~~