AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: tsz787878
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 無品玩家:雙印   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
26 點
首先,先聲明:由頭到尾都係 雙印 唔啱在先(稍微有啲常識嘅人都知道),佢根本就冇禮貌可言,係人渣中嘅極品,如遇此人,務必黑單。以上留言唔排除有雙印同黨在內造謠生事,可以略過。
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

50步笑百步
連以前叫納維亞伺服器都唔知
真係唔小心得罪唔關事o既人真係可笑c兄
學樓上咁講
做多d資料搜集啦
利伸 唔認識雙印

EXP
28 點
tsz787878 發表於 2015-2-27 21:31
其實我開始都唔想出呢個post, 我易頻講講下已經冇再講,過咗無耐, 方丈係世頻發:前面句粗口,後面講對 ...

喔.世頻睇得咁清楚,你唔望埋我點名叫邊個?
你玩緊連機GAME?全隻GAME得我同你?打世頻講粗口就實係話你?有位可唔可以唔好坐咁快?
面係人地比,架係自己攞黎丟~
定閣下有另尊稱叫"傻B"?
所以屈完我,講幾隻字加個"就咁"就可以了左件事?
咁瀟灑?
定係有証明話我係雙印,覺得唔需要道歉?
又或者你讀得書小唔知咩野叫道歉?
你咁巴閉,令尊知唔知?

主打遊戲
幻想神域
EXP
26 點
如果方丈係雙印,嗰個人就係撲街。若你唔係~ 同你say sorry !

EXP
28 點
tsz787878 發表於 2015-2-28 04:02
如果方丈係雙印,嗰個人就係撲街。若你唔係~ 同你say sorry !

簡簡單單講聲SORRY咪算,咩野"如果方丈係雙印"
我同你講.無呢個如果,你自己對號入座屈錯人,依家哂我時間上黎解釋你聽完,都仲係要死撐話係我
依家單單叫你道歉仲咁多講野?
知唔知咩叫先撩者賤?
如果講返件事,跟本你自己抵死,
人地隊長踢你咪踢你囉,密人地做咩?洗比交代你?同你有親阿?都痴__線
講出黎比人笑,大個仔啦用下你個腦,諗下,思考下先講出黎
唔係先下手為強,下下開貼就岩既細路

主打遊戲
幻想神域
EXP
26 點
kenny0906 發表於 2015-2-28 04:37
簡簡單單講聲SORRY咪算,咩野"如果方丈係雙印"
我同你講.無呢個如果,你自己對號入座屈錯人,依家哂我時間上 ...

至於你所講,等大家黎鑒定就係~ 如果幻想個個都好似你咁諗,咁不如玩單機算la~ 洗咩組隊啫~

EXP
28 點
tsz787878 發表於 2015-2-28 05:43
至於你所講,等大家黎鑒定就係~ 如果幻想個個都好似你咁諗,咁不如玩單機算la~ 洗咩組隊啫~  ...

仲要撐._.鑒定?!
拿.你就話搵左好多人問,雙印=方丈
你叫返哂佢地上黎,每人留個名講多次同樣既說話?
你d什麼朋友咪又係只識係背後講三講四,有証明?唔怕開名企出黎大大聲指住黎話我
得個吹字.我夠話你似粉紅丸啦
唔想比人踢咪自己組囉,豬兜
rc:25956023 有屁就入黎放

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
樓主衰左仲係度死頂
喂 你指果果 納維亞 阿呆搵到未啊你?

主打遊戲
幻想神域
EXP
500 點
妖 我唔知道佢係咪衰口臭先比人踢

EXP
4534 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

「方丈份人好小器架」為周星馳電影《食神》的情節,一名和尚說方丈(夢遺大師,劉以達飾)器量十分小之後,被跳躍進來的夢遺大師一掌擊斃。高登人把此情節製成GIF圖片,但夢遺大師的頭被改為林祖舜。高登人藉此暗指林祖舜十分吝嗇。此句亦會被用作諷刺其他人器量十分狹小,但又介意人暴露他的真面目,及後有人以「方丈」來借喻器量狹小的人

你啲所謂朋友,係想話雙印係個小氣既人.
唔係話雙印=方丈(角色名).

我都唔想講架.....
但樓下又有班人真係以為雙印=方丈.
最後連方丈本人都出埋黎

不過拒組咪拒囉,你做到咁都成個方丈咁小氣.
一個就小氣.
一個就無禮貌.

個天要你地兩個相遇,真係不幸..

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

比人踢一,二次好少事, 咪申第二組人, 或自己開組.

我成日比人拒組, 拒到我決心唔玩....盾.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
13 點
雙印?能吃嗎? 真係勁唔想遇到呢啲cheap精,人哋玩Online game你又要玩Online game,知唔知"醜"字點寫返去玩單機嘞你,能頭!

主打遊戲
幻想神域
EXP
10084 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

玩自己嘅咪得~ 生活上 工作上 大把呢D睇你唔順眼嘅問題發生,最緊要係你自己心態放平 開開心心玩自己嘅遊戲就得, 冇咩必要為左啖氣 影響左自己嘅心情吖~

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
報上ID 讓叔叔我檢查一下你的人品

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

大事化小~