AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: best023
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 大家覺得日任重複任會唔會太多?投票應該點摘好   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
297 點
牛奶豆腐 發表於 2013-9-16 20:32
唔係掛 ... 任務版有 應龍同玉前前

錦一定要解啦 ...  透露下邊幾個任有得抽 ?! ...

有個盒..入面有3種碎...但抽到既機會係超級低...
所以唔駛為左個盒黎做..
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
732 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
cba825 發表於 2013-9-16 19:04
但係你60LV都唔會做D30LV日任啦= =

你諗深一層
日任cp值咁高,如果我要升得快,就一定會做哂所有日任,不論係1lv定60lv
同時亦都有一種叫"強迫症"的人~唔做哂全部任唔罷休~
唔係淨係"你"或者"我" 可以定奪到的

主打遊戲
幻想神域
EXP
344 點

麻雀勳章 友誼之星勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章

惡意灌水 發表於 2013-9-17 00:27
你諗深一層
日任cp值咁高,如果我要升得快,就一定會做哂所有日任,不論係1lv定60lv
同時亦都有一種叫"強迫 ...

大把人有呢種 所謂既 " 強迫症"

旦係日任就係好悶... 我寧願同朋友打下副本 打下PVP

主打遊戲
幻想神域
EXP
860 點

麻雀勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章

牛奶豆腐 發表於 2013-9-17 10:55
大把人有呢種 所謂既 " 強迫症"

旦係日任就係好悶... 我寧願同朋友打下副本 打下PVP  ...

一開始D日任真係幾悶下GE= =
唔想打字

主打遊戲
幻想神域
EXP
344 點

麻雀勳章 友誼之星勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章

cba825 發表於 2013-9-17 19:55
一開始D日任真係幾悶下GE= =

何止有d...直頭悶死人