AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2037|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

最後一次貼 再見夢想 [複製鏈接]

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

樓主

記得在我小學雞3年級 我因為老友介紹玩夢想。
傻傻的我 唔知有台灣夢想 我入了台彎夢想開始玩 玩了一個月 我先知去錯台灣夢想 就係e個小小問題 我就唔玩 。
但係升小學雞六年級的暑假 我就無意在開到夢想官網 因為太悶在下載玩 經上次的經驗 我冇開錯 之後我發現e個game好好玩 就一個月最小買一次點 之後唔知係唔係發達用500 買曬a卡 因為好想做幫主 所以起幫 用曬用500買Da卡 起了一個叫「天使之翼」的幫 e個幫滅了好久 冇咩人記得 因為冇人跑商 得我一個跑 所以有唔玩 但得e個幫 我識sam哥 詩詩 緣星還有好多
之後中學牛的時候 因為D老友有玩返 我有玩 之後我識到老婆豬一風信子 因為佢我開始用心在玩 一個月買2至3張a卡 最瘋狂的時期一星期用1000 買a卡 我同學到冇言了 之後同鯨同黑仔做兄弟 真係好開心
個個時候係我最開心 之後在入了夢遊 識了肥戀 肥狗佢地  真係好開心 我真希望時間不變  不過GM改的版真係令我十分傷心 我冇法唔離開e個有膠有昆錢的game。
                                        因為冇時間 影唔設  得我同老婆相

求婚

個人照 終於齊星座

多謝每一位朋友給我開心的朋友  多謝x100000.........
                       最後送夢遊天國

Uploaded with ImageShack.us
                           多謝夢想給了我開心的時間

┌視你作┬今生最愛┐^.^
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

天使之翼;我記得呢個幫;!
我曾經係你個幫既一員呢0v0
大肥婆小淫滴

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

回覆 2樓 帥小餅v3v 的帖子

我e為冇人記得e個幫:em800_35:
┌視你作┬今生最愛┐^.^

EXP
388 點
:bigcry: 老公豬~我愛你!
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
58 點

回覆 3樓 楓€月 的帖子

:em800_16: 我記得你喔;;;天使之翼都是我們相識的開始

SupEr4*3*

愛只有簡單筆畫;卻比想像複雜

EXP
1142 點

用戶勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

唔好唔玩.:em800_27:

EXP
372 點
我都好記得戈陣既天使之翼:')
雖然開左排就滅左.
但曾經都有份真摯既友誼^^
吾少得你喇=) 戈陣我咩都吾色.:o
所以就搞吾好囉(W).
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
538 點
c0ms;:)

希望你會番番黎啦
-
SAD

EXP
127 點
c0m;`
失望

太勇敢的愛情為你流血的心愛像泡沫沈入海底`

EXP
11 點
:) 一路好走;P  CU

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

楓月大佬都冇我既相既-^- 唔開心囉,,, 走都唔留相比我!

EXP
424 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

EXP
127 點
天使之翼我好似親手滅左佢
此處不留人,自有留人處