AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5470|回復: 74
打印 上一主題 下一主題

冇心情繼續玩曙光了~  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
自從比某某煩完之後...一直都再冇心機玩落去
錯....係自從70左之後...都5想再玩
升左70之後.....發覺5開心既日子仲多左
叫親我既大多數都係帶升...
而且最傷到我既就係升左70之後第1句比人叫「死仔」...之後仲要我帶佢升
當時我都已經5想玩...咁比人叫法...有晒名比佢叫..都仲要叫「死仔」,真係冇野好講
之後到左今時今日...又遇到某某...仲要係5知邊度拎到我msn,+左我
之後日日都煩住晒..初時我都仲可以忍受落去...但係......時間耐左..我真係冇辦法可以忍到佢咁樣煩我
直到我係某壇度開帖嘈佢..佢先肯收聲..我封埋佢msn
雖然係靜晒.......但係我已經冇心情再玩落去了
自從比個hg煩完之後..一件一件5開心既事都係個腦海度浮現
再+上.....之前升左70之後狂比人叫帶升...令我對升lv既目的全部改觀晒
開頭我以為升lv係用黎著升勁裝,用下勁武,用下新技,周圍去玩下,打下王
但係e+...我只覺得升lv係用黎為左帶人升..可能我已經比所有野影響晒
回想返我由玩曙光到e+...開心既日子.....真係小之有小...真係連20次都5知有冇添
最開心ge時候...只有同小緣,月使3個人一齊組升ge果段時間...仲有自己一個去牛城玩果一日
之後就係同鬼鬼,丹丹,愛愛,星星佢地組果d時間...
有時我真係5明點解人地打機可以咁開心..我就5可以.....
真係超5明白..............
自己鍾意係曙光影相..都比人話..我真係無話可說!
自己既興趣...都比人話...唉.......e個到底係乜野世界黎....自己有自己鍾意做既野都比人話...灰!
到左e+...我已經到提5起起勁再玩+升落去...
曙光有好似某某咁既人......我玩落去都係冇咩用...只會令佢更加鍾意煩我
對唔住所有夜血團友,對唔住妖狼,對唔住一手爆影,對唔住同我係曠寂一齊升ge人,對唔住so大大,第一手恥樂,第一手淫kit,對唔住犬女玲玲
對唔住月使,對唔住吹水仔,對唔住幻影,對唔住楓版大...e次可能係我最後一次幫你去影活動相了~
特別係對唔住同我係寂一齊升果d..我可能唔可以再同你地一齊升了,仲有so大大..我5可以等到你地返黎
想我走 / 憎我果d........你地都應該開心了
p.s暫時仲未決定到玩5玩好......
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 夜牡丹 於 2008-6-16 23:30 發表
LAMLAM唔好咁啦。。。
升LV唔使理周圍既人咖!
玩左咁耐,宜家唔玩,你唔覺得好可惜咩?
你都一定放過好多心機,時間,金錢,精神落去!!
你也曾深愛過,你可以就咁放棄?
你都識得講啦,同我地組好開心
我地幾個一定會支持你咖,你唔會自己一個面對!你 ...

本來都覺....但係因為某d人既所作所為...已經令到我改觀了
心機+時間+錢+精神.....心機都有幾多下,時間都ok多,錢..都係千幾蚊,精神..同時間差5多
曙光有呢d咁既人係度..放棄都冇所謂
其實唔玩果個唔應該係我
應該係hg+hg999!
呢加完全5想再見到佢
佢點樣同我道歉我都唔會受
除非佢唔玩..咁我咪受
我就係d咁既人.....
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
288 點
更係玩落去LA 除左幫1用5到之後先諗玩5玩
XD 其實你都可以好開心+.....個D人成日叫人帶UP真係好煩=___=""
帶人5係義務+........間5中吹水中講一兩句未算LAW  成日煩住人都5會帶你+LA
仲記得個時我地3個係奇地個時有講有笑...天真地一齊向住70LV GE目標  進發 盡管我地已經達到
但我地仲有一個目標就係一齊UP LV AR
5想UP LV 未上塔玩陣....或者去PK場玩下LAW  等心情好返先再UP^^
5通XD你因為那些小人而離開我地E一班好友??
同埋你影相佢地話你D咩AR??

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 斷情 於 2008-6-16 23:36 發表
更係玩落去LA 除左x 1用5到之後先諗玩5玩
XD 其實你都可以好開心+.....個D人成日叫人帶UP真係好煩=___=""
帶人5係義務+........間5中吹水中講一兩句未算LAW  成日煩住人都5會帶你+LA
仲記得個時我地3個係奇地個時有講有笑...天真地一齊向住70LV GE目標  進發 盡管我地已經達到
但我地仲有一個目標就係一齊UP LV AR
5想UP LV 未上塔玩陣....或者去PK場玩下LAW  等心情好返先再UP^^
5通XD你因為那些小人而離開我地E一班好友??
同埋你影相佢地話你D咩AR??

5好講x 1= =...e+連下載x 2個壇都上5到= =
叫人帶升果幾條友...5知點解...淨係識得叫我帶..其他人就永遠都5識叫
3個人係奇地果時.....真係升幾耐都5會悶...雖然大家都已經升左70...
但係要3個人一齊升....唯一既地方就係風鳴....打風鳴..我至少要74
小緣就5知...不過..我到x 1用5到果時..都5知升左74未
上塔..打得多都悶..+上閻塔12-13層我係5夠打
風鳴密道..更+ 5洗講......
pk場....我完全5識pk
心情好返d..我諗只得個hg+hg999 5玩..先會好返d lo
事實上除左佢......仲有其他人都搞到我5想玩
我影相比人話...係得1個人話
佢今日密我...又提返起果日ge事..
佢話咩明知佢就快升..都仲5打...
之後又話5知咩3打2吸定2打3吸...
之後就講左句「影乜咁好影!!」
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
2767 點
人地叫你帶姐,冇話叫你一定要帶佢架,仲有,比人叫死仔會有好左影響咩??又吾係問候你全家(我可能吾多識講野,吾好見怪)
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻
我依然在享受一個人的快樂。

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

lam  lam乖,聽日訓醒入來自己刪左個post佢,當冇事發生過吧!!!

EXP
288 點
樓上個位......你個句抄人.....對吧=﹏=

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

哈哈= =
見超版講呢野,我咁岩諗起咪抄左佢
超版我一陣比版權$你

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 武鬥之神 於 2008-6-17 06:10 發表
人地叫你帶姐,冇話叫你一定要帶佢架,仲有,比人叫死仔會有好左影響咩??又吾係問候你全家(我可能吾多識講野,吾好見怪)

你係咪未死過係我手上?
比人叫死仔緊係好有影響
因為呢加唔係你比人叫死仔
死乜鬼野仔...幾fd都好都咪鬼咁叫
唔該你唔識我既就唔好係度亂講野
原帖由 俠客 於 2008-6-17 07:45 發表
lam  lam乖,聽日訓醒入來自己刪左個post佢,當冇事發生過吧!!!

=_________=
哥斯拉果句黎= =
5知佢睇到會點呢
原帖由 斷情 於 2008-6-17 09:35 發表
樓上個位......你個句抄人.....對吧=﹏=

係= =
佢係抄哥斯拉果句
原帖由 俠客 於 2008-6-17 09:40 發表
哈哈= =
超版我一陣比版權$你

等超版入黎處置你吧= =
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
475 點
你唔順邊個咪唔理邊個囉,不過lam人緣認真差,要改善下,你隻戰升左幾耐?唔玩就唔玩?電費都唔少啦,人地話下就唔玩?你當佢唱歌咪得囉,再唔順,關頻,係咁簡單,你係曙光有既朋友有幾多個?煩你既有幾多個?咪為一棵樹放棄成個樹林啦,自己諗真
小雞雞

EXP
6727 點
原帖由 俠客 於 2008-6-17 09:40 發表
哈哈= =
超版我一陣比版權$你

;P 唔該我是來收版權費的

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
475 點
我上次都用左你o個句,未比錢
小雞雞

EXP
207 點
理d低能既做乜丫= =..
佢地唔識升lv咩==冇手牙
1密你..1煩你...1叫你帶 嘈佢咪係l0
依家唔係佢煩唔煩喇 到你嘈佢l0==我唔x信佢咁x唔知醜唔自動閃水]
睇通睇透d吧喇- -曙光不全然係好game呀
有d人 講野過份左 當佢玩咪係l0- -
玩左咁耐有乜野唔講得呢--何必為左呢家野搞到自己唔happy唔爽呢--
lamlam醒水應該明我想講乜的 - - 放低d吧- -just game

EXP
475 點
尻狗,d新手面皮成呎厚
小雞雞

EXP
6727 點
原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-17 11:13 發表
我上次都用左你o個句,未比錢

;P 咁就請自動自覺比版權費啦

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
升lv為左帶人升?!
我覺得你既感受有更深層意義....畢竟人既心情係好複雜........
升lv...我有時都覺好無謂...玩game無啦啦升黎做乜...又哂時間.........
但係升升下...你會遇上好多唔同既人...有好多值得你期待既事!
就正如人生!

EXP
265 點
佢講既.....應該係我話佢影相...><

其實我真係覺得  閃到咪得  你鐘意  我都冇左你  不過你講專業就....

我之前係覺得....你dbug  都係我識左之後教你  之後覺得你好以勁左唔識人咁....><

唔好唔玩呀  e家夜血......    努力一齊星lv啦^^
本人liukit12345

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 godzilla 於 2008-6-17 11:10 發表

;P 唔該我是來收版權費的

@0@
哥斯拉來了
原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-6-17 11:15 發表
理d低能既做乜丫= =..
佢地唔識升lv咩==冇手牙
1密你..1煩你...1叫你帶 嘈佢咪係l0
依家唔係佢煩唔煩喇 到你嘈佢l0==我唔x信佢咁x唔知醜唔自動閃水]
睇通睇透d吧喇- -曙光不全然係好game呀
有d人 講野過份左 當佢玩 ...

個hg...呢加比我嘈到乜咁都5識閃水= =
真係冇野好講= =
原帖由 z樂 於 2008-6-17 12:00 發表
佢講既.....應該係我話佢影相...><

其實我真係覺得  閃到咪得  你鐘意  我都冇左你  不過你講專業就....

我之前係覺得....你dbug  都係我識左之後教你  之後覺得你好以勁左唔識人咁....><

唔好唔玩呀  e家夜血... ...

5係你=______=
係xx小xx <--d「x」自己估
點樣勁左5識你= =.......只不過大家小對住咁解=_=
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
475 點

回復 19# 的帖子

性感小弓手嗎@0@?
小雞雞

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-17 15:16 發表
性感小弓手嗎@0@?

no
冇可能係佢
70lv ↑既人黎
心......好甜

相7....很甜很溫暖