AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1873|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

╓ ° 真正告別☆夢想朋友了●╕ [複製鏈接]

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
樓主
AC:127083
天寧SER
雲萊仙境
**********************************************(以下排名不分先後)
我記得我第1次玩係2008年7月(80869),唔經唔覺都有叫做3年喇。第1個AC係南國劍塚,當中有好

多好鍚我GE人,貓貓媽咪,大明爸B,明女,雀雀,映雪,POPO,RAIN,慧慧,小健,綠仙,紫姐

姐,偉,丸。。。當然仲有好多打唔晒,我老喇,記性唔好記得好少人咋。

2009年6月我就轉左AC玩(127083),在海國識左都唔少人,敏敏,RY,龍的,瑪瑪,傻仔,

OT,膠少,小魚,雪雪同小欣,樂樂,野鬼,HIN,峰,小天秤。。當然仲有喇,不過都係記唔晒,如

沒名請願諒。我係到的最重要記憶係同龍的2條細路一齊創立左冰龍(丐幫),好比心機玩,但因私人原

因,我對班FD唔住我自私地轉國了。。。。。。

同年9月轉左國去左天寧直到NOW~

遇上好多人(係天國識的人): 月佬,CC,ORZ,kai a杜,天,可愛小SAMSAM,紫姐姐,西,aio老

公,蝶蝶,6生,音音b,又遇番浩b,休(夫君大人),bubu,情情,宮妹,豐豐,小海,牛奶仔,祺,

垃圾mk哥,囡囡唯,妃妃乖囡囡,妹妹妹妹,包包,櫻姐姐,淫浪,肥紫叔叔,凱,草哥哥,米波,童

童,儚儚,米米,星星,3界,永恆,小奈,ABC。。。仲有好多唔數了,各位都在我心中。

1句到尾

放左AC了,再見!!      14.01.2011   冬字

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
先佔個位,明天加相^^

EXP
944 點

回覆 2樓 LouIse 的帖子

我都有機會走了...太唔似樣而家直頭
有機會返返去舊game玩了#51

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點

回覆 3樓 sam629hk 的帖子

:em800_02: 我番來LO~~~~
放左AC一身鬆,呵呵~

EXP
372 點
路過.. 曾經係朋友:-)
保重:-(
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點

回覆 5樓 -詩詩=]` 的帖子

詩詩~~~~~ALSO MISS U:kiss2:

EXP
304 點
月佬,CC,ORZ,kai a杜,天,可愛小SAMSAM,紫姐姐,西,aio老

公,蝶蝶,6生,音音b,又遇番浩b,休(夫君大人),bubu,情情,宮妹,豐豐,小海,牛奶仔,祺,

垃圾mk哥,囡囡唯,妃妃乖囡囡,妹妹妹妹,包包,櫻姐姐,淫浪,肥紫叔叔,凱,草哥哥,米波,童

童,儚儚,米米,星星,3界,永恆,小奈,ABC。。。仲有好多唔數了,各位都在我心中。

咁你最型的二手聰哥仔在那:Q

EXP
78 點
祺係唔係我黎嫁:em800_08:

朋友~我當你一秒朋友~

朋友~我當你一世朋友~

:fly: 永遠都係

EXP
48 點
冬冬比你msn我丫@_@:cheer:

EXP
372 點
原帖由 LouIse 於 2011-1-14 20:33 發表
詩詩~~~~~ALSO MISS U:kiss2:

冬冬<3.
好多人都吾挽.估吾到你都係:-(
但係無論如何.
friend forever :fly: .
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
137 點
><
得閒搵我傾計