AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2240|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 大家會唔會覺得合服可以令狙擊圖降價?   [複製鏈接]

五級富豪會員

幸運的小男孩

主打遊戲
幻想神域
EXP
1147 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 儲蓄勳章

樓主

新服因為人少的關係

狙擊圖的產量少  加上外掛多  所以價錢居高不下

會唔會合服會好少少?

聽講另一個伺服狙擊圖只需要3000金左右

新服要9000金一張  太令人吃驚

要知道我咩都唔買  練上62都只係得300金左右

9000金真係絕對唔係正常玩家買得起

你地覺得呢?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
舊SER的圖只是比新SER平..都唔見得係正常價格..

好似樓主咁..升到62都係得300金左右...3000金既圖又點買到呢...而且唔係1張...係要5張...

所以我覺得呢個唔係合服既理由...不過合服後會多D人一齊玩..我都唔反對...

遊戲都係輕鬆玩的好..唔好太執著一定要狙擊...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
新服交易頻都得返工作室同1-2個人係到洗頻 你覺得呢?仲唔合服d人都走晒啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1805 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

定價問題很難說

EXP
4537 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

台服要300G咋...

目前港服"正路"都應該1000左右....
但因為我們偉大的代理,開放注冊,外掛大增,之後它們只掛釣,也不能捉人.

現在3000G~5000G,這居高不下的價位,實在迫人太甚.

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

合服一定唔會直接令70狙擊圖跌價,合服後一樣有外掛係到價值一樣照舊,物品跌價係睇 有冇用,多唔多人有
至於合服,冇所謂啦,官方錯誤ga決定,係時候要收拾

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
其實現在新服問題是產量太少引致價錢太高,最重要是有錢收但沒貨賣

主打遊戲
幻想神域
EXP
19 點
唔洗講咁多----> 希望合服!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
7900 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

合服=工作室*2倍

主打遊戲
幻想神域
EXP
2749 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 用戶勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

讚成合服
人與人之間就好像是貝殼, 能和在一起就是緣分。 當找到一個真心真意喜歡的人, 要是覺得選擇是對的話, 就算有再多的反對聲音, 也一定要堅持下去。 即使最後的解決是別離, 但是曾經幸福過……

EXP
67 點
3QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

主打遊戲
幻想神域
EXP
204 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 麻雀勳章

和服工作室可以會仲多羅 我覺得~~

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
861 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 在線勳章

合服對新ser既人黎講係好事.舊ser既我亦唔反對
但封曬D外掛先係最有用.
索性釣魚時間比打副時間更多既鐮(65LV下)全封
我相信大部份玩家寧願少咁個分身掛釣魚都想外掛88
另外副本門口戈D外掛真係幾壯觀.官方不妨花少少時間去觀賞下
至於合服=外掛*2就唔一定,話唔定工作室2邊都掛呢..

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

乜都係假...先搞定外掛問題才是王道!!

由開GAME到E家官方做左幾多野呢!??

大家有目共睹啦

EXP
1825 點
唔覺得有用,開放神點換先會顯注降

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
合服?直接將狙擊圖改做神點換仲好,一定仲有效果咯...