AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2866|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

商人恒教非港幣穩錢 [複製鏈接]

EXP
108 點
樓主
大家好!:em800_35:   本小弟經過N次嘗試終於穩到一條商人道路..........幫到你地噶就回下頂幫手頂下.......

1:打寶圖:這個要求不高,等級到左45lv就好易穩..如天0ser一張高級寶圖要2m5...平均1個鐘有20張寶圖雙開打寶圖1個鐘就可以有40張左右...一個鐘大家就可以輕鬆甘穩到100m:em800_35: (建議1人打2個鐘本人日日做)

2:運鏢:這個最好運.只要你升到40lv打多2次副本就可以換取財神祝福丹...一日換2粒 .吃左財神祝福丹1次運有3點鏢點同1xm抵金........一日運50次就150點鏢聲望...2日開1個陣.,你好彩噶話就中天陣...甘1下就幾百萬到手:em800_16:

3:治安任:這個任務要求不高..雙開做...兩邊一起做...平均做10次就有1個古董...按照天0ser算1個古董就20m   1個鐘落來起碼都80m以上.....:yeah:

4:除魔任:呢個任同上面個治安任差唔多,只要雙開一般來講10環會中1個古董(因為雙開)...最好自已做隊長...有招財成日拿飛包...:em800_52:

5:行集市掃平野: 呢個如題大家都明白啦.....有時去集市行下行下見到有人賣高神40m點解呢???好簡單因為佢打少佐個0甘你唔系1次穩左360m。.........集市每日必去:em800_18:

以上系...........我的小小經驗......:em800_82: 多多支持唔該^^
青嵐區等著你....青嵐國...Aiore乂x家族(x=字)
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
293 點
.........頂貼.........:em800_52:

EXP
5 點
死肥仔.#98學人 做商人#17  不得不頂:em800_35: :em800_35:
hi 我系天0ser  hj  唔系好多人識我

EXP
46 點
同大陸論壇果D人講GE咩生財之路一樣
好心唔好COPY加小小自己文字就算係一篇攻略啦..
黎黎去去都係得呢幾招

EXP
108 點
你自已就抄...#54   全部我自已都有試噶 你甘勁你教下我啊:@ :o 唔好就唔好回啊嘛

青嵐區等著你....青嵐國...Aiore乂x家族(x=字)

主打遊戲
參天律
EXP
232 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

:o 日日咁雙開來做  唔做死都累死
:pig: 玩game姐...唔洗咁博掛  都係想開心- -唔想累死掛
:eeeee:
一講起掃平野就眼火爆  上次見到枝5m既80筆 因為我左諗諗 右諗諗
搞到冇鬼左:em800_124: 真係心血少d都唔激得(條友唔係打少戈0 係真係5m枝筆)
(:em800_52:推貼+呃呃貼)

EXP
126 點
幫傻淡頂貼#13

EXP
108 點

回覆 6樓 傻乂雪 的帖子

靚女:em800_18:  我所謂噶系商人,.....對於閣下娛樂....你單開就得#65

EXP
1816 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

講真 有耐性既話唔充點都可以好勁 你日日跑鏢(冇咩人堅持到)打寶圖(順便講埋 12號更新完要做晒20環職任先做得)除魔+治安 我相信4樣做齊真係人都顛 就算1日1樣 做耐左都唔想左 仲之1句講晒:唔使充點 耐性最掂 (有耐性既人唔爭在做埋跑得快):em800_47:

EXP
108 點
樓上果位我完全同意啊:em800_18:

EXP
179 點
以下係針對各個方法既小小見解
1. 果100m我唔覺得做到d乜
2. 好哂時間
3. 都係...賺得少
4. d飛包咁多都冇用+搵唔到錢
5. 應該係最好架喇 但你一方面要好知價 一方面要好識做生意 仲要好彩
最後+多句 面對現實啦 e個game係食錢 修/翼/抵/經/物品都仲可以屈出黎 但勁裝(仲要鍛)/勁寵(要勁技嘛)/同d勁人一齊打 真係唔比錢冇可能
同埋以上賺既錢只係岩岩好夠個55lv用

EXP
108 點
1個鐘100m系冇用 一日3個鐘......10日就30個鐘.,,1日300m  10日就3000m甘有冇用......???邊個話高lv就唔好意做呢D任???,,,,,,,唔曬時間可以穩到錢甘你教下我啊

EXP
179 點

回覆 12樓 free_whitle 的帖子

我都講左啦 面對現實 個game係咁食錢 你10日3000m除左要好多時間玩 果3000m唔係冇用 但係要好多個3000m先可以勁

EXP
714 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

我e d人,就係錢慢慢搵-.-

EXP
44 點
塵世的一隻大灰狼路過此地:lol
我是一隻大大噶灰太狼^^

EXP
437 點
:(   你要更新下啦...寶圖遲d唔好做....要做左20次職任先做得...好煩+哂時間
^hi^  我係^天使^黎ga!...天使嫁到...

EXP
325 點

遊戲狂熱勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 趣圖分享勳章

低買高賣:victory: 尼個都係我賺錢既成功秘笈:victory:

EXP
77 點
我一D耐性到無囉

EXP
121 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

@@唔錯喎....我都試下先:lol