AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1444|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

放南遙89巫師 600$hkd有交易! [複製鏈接]

EXP
116 點
樓主
放ac (id:23029  小黑z) 89lv  710靈 8100血  低靈但多血

主修巫師   儒學90lv(副修)  道術76lv  用槍

攻擊指揮修煉10lv  防禦指揮修煉6lv  法術修煉11lv  防禦修煉9lv  抗法修煉10lv

有3隻變異勁主寵(有圖)  儲緊1611萬經驗   有1lv翼   除咗法寶齊裝(3件80lv,其他70lv,成套都係五行水裝)  8格寵位

有意加我msn( ken_004005@hotmail.com ) 或E-mail比我( ken_004005@yamil.com )

600蚊現金(可少議,只收現金)

一定要深水埗面交(地點我定)

角色

角色資料

寵物-1

寵物-2

寵物-3
Siu乂鋒
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
21 點
d寵好廢,咩叫低靈但多血呀?多血有鬼用咩,打人唔痛果下先死,710靈重廢過d術士,d修唔洗講啦,賣600蚊唔係掛;P

EXP
30 點
半年前我賣仲係600蚊    11法修  家陣半年後D修仲係一樣;P   真係想笑   仲要賣番600蚊   你搵鬼收咩=]