AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2466|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

[其他] 對官方的溫馨小提示→被遺忘的最大受害者 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

樓主
雖然回溯事件已過,雖然本人不在其中,但有些事真不得不說...

回溯最大受害者是...
那些苦足一至兩星期,排行榜上有名的人...

特別是,精鑄榜,他們擲身家拿個排名,但因這事件,有些是箱子沒吃整個不見了,有些是開箱子吃完招待,足足幾萬招待沒有了...金價很貴,他們花大筆,而且又費時費力...

就因為一個意外,他們所耗的全沒了...他們也不敢投訴什麼,默默的嚥下了...

重申,我榜上無名,但,看見了他們這樣也不好受,也不求官方會作什麼,因為已成定局...

請官方下次若有什麼意外,可以關顧一下這批人。。。

遊戲這麼多姿多彩全賴你們維繫,這只是意外大家也不想。這次只是意外,你們辛苦,大家也懂的。至少有工作的會懂,哈…

以上
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1805 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
如果只著重某一群人而作出補償,沒有得到補償的其他人又會出來說話。

林宮依人  其實這次出的 只不過是他們受接不了的改變 強推說是BUG姐>_> 出了就出了 和諧之后不再出不就好了 可必要回溯呢 結果更加多煩人的事出現  發表於 2014-7-29 22:28:07

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

雖然慘d既.得益既都係個幾日有存錢既人
其實無得益既人唔分邊個多邊個少都一樣

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

千宏 發表於 2014-7-28 13:41
如果只著重某一群人而作出補償,沒有得到補償的其他人又會出來說話。 ...

哈!官方的心聲XD

@.@沒有來R補償啦~因為我很懶,沒有玩過排行榜~

只是想帶出一點,不管有無花真錢,他們努力了很久點知得個桔最為悲劇。。。是成個箱沒了!而且排行榜十分實際,有玩就是有玩,無玩的也要求賠償是無理的。

相信你們有排行榜數據,只是求若下次有同類事發生,能完善一下補償~

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

米閣下 發表於 2014-7-28 13:45
雖然慘d既.得益既都係個幾日有存錢既人
其實無得益既人唔分邊個多邊個少都一樣 ...

我是沒在榜上,賠也不到我吶@.@
只是見到有些人辛苦了二星期,由其精鑄是要用錢㧜的,他們每分每毫辛苦打/收回來,真的就一個意外化灰了,好慘,已經沒計他們在回溯當天的損失Q.Q
畢竟成定局~發貼只是想官方完善机制,下次能改善而已~ @.@

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

凱蒂洛 發表於 2014-7-28 14:16
我是沒在榜上,賠也不到我吶@.@
只是見到有些人辛苦了二星期,由其精鑄是要用錢㧜的,他們每分每毫辛苦 ...

都好多人打副打左一日無左神點之餘寶好多都無埋.
我以公平黎睇,官方加油我見大家講神點好起興,下次應該有代參考這方面

我那日也沒玩. 睇POST黎講,甘覺得,賠都唔到我,畢竟已成定局!就算

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

米閣下 發表於 2014-7-28 14:24
都好多人打副打左一日無左神點之餘寶好多都無埋.
我以公平黎睇,官方加油我見大家講神點好起興,下次應該有 ...

Q.Q就是吶,那些辛苦足二星期㧜錢㧜力,再在當天打足一天神點跟寶的最GG了

雖然以上二點也不關我事,沒玩排行,也在當天上班沒On@w@"

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

凱蒂洛 發表於 2014-7-28 14:29
Q.Q就是吶,那些辛苦足二星期㧜錢㧜力,再在當天打足一天神點跟寶的最GG了

雖然以上二點也不關我事,沒 ...

個D人唔表態可能睇開左,我都見你講左好多次唔關你事..
睇你好好心,真係好小有這麼好心的玩家了......
2個星期打機. 同你生活仲有甘多年..我覺得無咩好在意
不如下星期努力再努力,打機D野好小事=.=
今次都學到1樣野, 追求公平其實唔需要係遊戲到.為開心嘛
見你返工甘都好晚,好多返工既玩家都無參與理個回溯活動
可喜可悲0.0

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

米閣下 發表於 2014-7-28 14:40
個D人唔表態可能睇開左,我都見你講左好多次唔關你事..
睇你好好心,真係好小有這麼好心的玩家了. ...

因為利申是王道,吾係會比人插XD
哈,的確上班逃過一刧XD

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

凱蒂洛 發表於 2014-7-28 14:49
因為利申是王道,吾係會比人插XD
哈,的確上班逃過一刧XD

咩叫利申- -'我整係識討論
我之前講公平味一樣比人插,唔係自己既事(其實明明大家都有關)
都唔好亂出聲好D.@@無做講左就係大罪

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

米閣下 發表於 2014-7-28 14:57
咩叫利申- -'我整係識討論
我之前講公平味一樣比人插,唔係自己既事(其實明明大家都有關)
都唔好亂出聲好D. ...

利申=利益申報
對呀~有時會無故被插Q.Q
不過正確的我還是會出聲,最多被人插咪放棄討論,免得惹筆戰,哈XD

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

凱蒂洛 發表於 2014-7-28 15:01
利申=利益申報
對呀~有時會無故被插Q.Q
不過正確的我還是會出聲,最多被人插咪放棄討論,免得惹筆戰,哈X ...

不會吧,討論就是會意見不一,只要是為事不對人就好

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

米閣下 發表於 2014-7-28 15:04
不會吧,討論就是會意見不一,只要是為事不對人就好

我喜歡討論~也愛抽水~見到筆戰會潛水a.a+

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

凱蒂洛 發表於 2014-7-28 15:32
我喜歡討論~也愛抽水~見到筆戰會潛水a.a+

@@除左不雅用語n無意思既說話方式
我都接受到討論筆戰唔知唔明

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

米閣下 發表於 2014-7-28 15:38
@@除左不雅用語n無意思既說話方式
我都接受到討論筆戰唔知唔明

我是看人筆戰花生多XD

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

凱蒂洛 發表於 2014-7-28 15:41
我是看人筆戰花生多XD

無謂既好小睇

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

米閣下 發表於 2014-7-28 15:45
無謂既好小睇

=v=+1

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

千宏 發表於 2014-7-28 13:41
如果只著重某一群人而作出補償,沒有得到補償的其他人又會出來說話。 ...

係囉...你地個D咁既補償..連新手都有份..特別冇咩付出既人都有!!

但我入既點...抽出黎既野就冇...
回反D盒黎有咩用???都抽唔反中...
我隻新源神就咁冇左!?? 可以點??
又再抽入點又唔中...哂氣~