AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7066|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

童話外掛開始唔捉 大家光明正大開 自動打怪外掛 [複製鏈接]

EXP
22 點
樓主
我以前係一個好中意 得閒冇野做就去吉/綠/e村地下 搵下有冇外掛佬升技(係咪好9呢)
之後我計埋gm回比我個d信 都有50幾個ac 死係我手
不過2+就算點樣sd比gm 話有外掛 都冇再回信
可能係多得我lee個衰人 攪到d人走哂 同 童話人數開始減少
gm可能覺得再封ac 就冇人玩童話
之後我發現勁個d ac 就算係光明正大開外掛 都冇事(除左加速器)
基本上每個勁人都有外掛
如果封哂佢地 就會少左人帶升 禁冇人帶升d新手 就黎黎去去都係個幾lv  禁到時應該唔會再有人玩童話
為左證實gm唔捉外掛 我咪試下開個新手ac 之後係禁自動打怪
掛左成個星期  sd左7封信比gm 自己告自己 結果咩事都冇
之後我又試下開加速器 點知入錯ac 入左主ac 2個月之後比人封左T_T(2+重係個監獄行黎行去)
我覺得好唔公平LOR 開加器就捉  開外掛就唔捉
一睇就知係GM [蛇王] 加速器 可以用電腦查到  開自動打怪就要攪好耐先可以證實到
所以我得出一個結論就係 GM [蛇王]
重有 我覺得童話都開始小人玩LA 放番監獄D人出黎好過LA 咪當比次機會都好啊 一次機會都唔比 好冇人情味LOR~~~
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1767 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

抵你死啦【詞語過濾】頭
李總統的保鑣

EXP
173 點
講咁長都係叫人放你@@

EXP
426 點
@@好慘ah你  甘你慢慢升你隻外掛人
最佳特約記者-v-

自製banner 呢`@@v

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
206 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

真係幾抵死- -

EXP
147 點
哈哈;不過依家佢都唔知有冇搵人睇住我地啦;
成日話會受理;跟住咪又係得個講字!_!